2018. Július 21., Szombat

Sorozat

00:00:00:00

E-mailNyomtatásPDF

24Az utolsó "tikk", fekete képernyő, végefőcím és stáblista. A néző még mindig tátott szájjal, döbbenten mered a képernyőre, nézi a szemei előtt lepergő utolsó képkockákat... Még fél perc... Az idő egyre csak fogy, de még mindig mozdulatlan... Egyszer csak fekete képernyő tárul a szemei elé. Vége.

Bővebben...

Julia Stiles első tévés szerepe

E-mailNyomtatásPDF

Julia StileA 29 éves színésznő, akit eddig filmekben láthattunk (pl. Borune Ultimatum), ősztől a tévé képernyőkről fog ránk mosolyogni. A Dexter című nagysikerű sorozat 5. évadában fog szerepet kapni, melyről további részletek még nem ismeretek.

Címkék: dexter | julia stiles | sorozat

Bővebben...

Upfronts 2010 - Ki maradt, ki jött, és kit vitt el a kaszás?

E-mailNyomtatásPDF

Upfronts 2010Minden év májusában eljön a pillanat, amikor a nagy amerikai csatornák véglegesítik műsorterveiket a következő szezonra. Hivatalossá válnak a berendelesék, valamint kiderül az is, kik nem térnek vissza a képernyőkre. És hogy Idén kiket ért el a Kaszás keze? A tovább után megtudhatod...

Bővebben...

Allison Mack elhagyja Smallvillet

E-mailNyomtatásPDF

A fiatal Superman kalandjait bemutató tv sorozat, a Smallville utolsó, törzsgyökeres női főszereplője is elhagyja a sorozatot. Allison Mack 9 és fél éve dolgozott együtt a stábbal, melyet második családjának tekint.

Címkék: allison mack | smallville

Bővebben...

33. oldal / 33