Sorozat

The Good Guys - 1x01

E-mailNyomtatásPDF

The Good GuysA FOX legújabb üdvöskéje, egy elmeroggyant zsaru-sorozat. Teljesen véletlenül akadtam rá, amikor a jövőhéten visszatérő Lie To Me (Hazudj, ha tudsz!) előzetesét néztem. A legelső, ami feltűnt, az a zene volt. AC/DC - Shoot To Thrill szólt a promó alatt, gondoltam megnézem ezét is. Nos...

Címkék: kritika | sorozat | the good guys

Bővebben...

Smallville - A 9. évad

E-mailNyomtatásPDF

Smallville A 8. évad vége már a kritikán aluli dolgok határát súrolta, és az évad első 4 része sem kecsegtetett sok reménnyel. Gagyi történet, még rosszabb megvalósítások és CGI-k. Nem véletlen, hogy a CW átrakta péntekre, a halálzónába.

Címkék: kritika | smallville | sorozat

Bővebben...

Újabb három szereplő a Tilda pilotjában

E-mailNyomtatásPDF

Wes BentleyWes Bentley, David Harbour és Leland Orser csatlakozott az HBO új komédiájának, a Tilda-nak a pilotjához. A címszereplőt Diane Keaton fogja alakítani, aki egy hollywoodi online újságírónőt fog alakítani. A rendező az a Bill Condon lesz, aki az Alkonyat: Hajnalhasadás munkálatait is iránytja majd.

Címkék: hbo | sorozat | tilda

Bővebben...

Christopher Titus visszatér

E-mailNyomtatásPDF

Christopher TitusChristopher Titus ismét sitcom-ot készít a Fox-nak, mely hasonlóan előző projektjéhez, szintén a saját életéről fog szólni. Legutóbbi sorozata három évadot élt meg, mielőtt elkaszálták volna 2002-ben. A történetben jelenlegi önmagát fogja alakítani.

Címkék: christopher titus | fox | sitcom | sorozat

Bővebben...

Az ABC sosem tanul?

E-mailNyomtatásPDF

AliasAz ABC egy igen érdekese hírrel sokkolta a televízió nézőket. Igen, sokkolta. Ahelyett, hogy eredeti ötletekkel állnának elő, egy újabb nagysikerű sorozat rebootjának hírei kaptak szárnyra. A kiszemelt áldozat a J.J. Abrams (Lost, Fringe, Undercovers) nevével fémjelzett Alias, ami annak idején a csatorna egyik legnézettebb műsora volt.

Címkék: alias | reboot | sorozat

Bővebben...

Az ABC (sem) kért belőle

E-mailNyomtatásPDF

Jennifer Love HewittMiután a NBC az Upfronts alatt felmondott a Ghost Whisperer-nek (Szellemekkel suttogó), szóba került az ABC, hogy esetleg átvennék a sorozatot. A csatorna azonban, hasonlóan a 24-hez, végül mégsem kért a sorozatból. Így 5 évad után búcsúzunk Jennifer Love Hewitt-tól.

 

Címkék: ghost whisperer | sorozat

Bővebben...

00:00:00:00

E-mailNyomtatásPDF

24Az utolsó "tikk", fekete képernyő, végefőcím és stáblista. A néző még mindig tátott szájjal, döbbenten mered a képernyőre, nézi a szemei előtt lepergő utolsó képkockákat... Még fél perc... Az idő egyre csak fogy, de még mindig mozdulatlan... Egyszer csak fekete képernyő tárul a szemei elé. Vége.

Bővebben...

Julia Stiles első tévés szerepe

E-mailNyomtatásPDF

Julia StileA 29 éves színésznő, akit eddig filmekben láthattunk (pl. Borune Ultimatum), ősztől a tévé képernyőkről fog ránk mosolyogni. A Dexter című nagysikerű sorozat 5. évadában fog szerepet kapni, melyről további részletek még nem ismeretek.

Címkék: dexter | julia stiles | sorozat

Bővebben...

Upfronts 2010 - Ki maradt, ki jött, és kit vitt el a kaszás?

E-mailNyomtatásPDF

Upfronts 2010Minden év májusában eljön a pillanat, amikor a nagy amerikai csatornák véglegesítik műsorterveiket a következő szezonra. Hivatalossá válnak a berendelesék, valamint kiderül az is, kik nem térnek vissza a képernyőkre. És hogy Idén kiket ért el a Kaszás keze? A tovább után megtudhatod...

Bővebben...

Allison Mack elhagyja Smallvillet

E-mailNyomtatásPDF

A fiatal Superman kalandjait bemutató tv sorozat, a Smallville utolsó, törzsgyökeres női főszereplője is elhagyja a sorozatot. Allison Mack 9 és fél éve dolgozott együtt a stábbal, melyet második családjának tekint.

Címkék: allison mack | smallville

Bővebben...

33. oldal / 33