2018. December 15., Szombat

Sorozat

Újra képernyőn a MezTelenül

E-mailNyomtatásPDF

Újra képernyőn Magyarország egyetlen bulváros sportmagazinja, a MezTelenül! A SportKlub július 13–tól leadja a műsor legemlékezetesebb részeit, így a nézők láthatják többek között Dávid Kornélt és szerelmét, Azari Fruzsinát, találkozhatnak az apaszerepbe beletanuló Kucsera Gáborral, vagy a közúton igencsak tudatosan viselkedő Michelisz Norberttel. A MezTelenül 2012 májusában indult útjára a SportKlubon Magyarország első sportos bulvármagazinjaként, a 232 rész alatt számtalan exkluzív riport került képernyőre, a hazai sportélet legnagyobb alakjai nyitották ki otthonuk ajtaját a kamerák előtt, valamint mutatták meg mindennapi életüket. A MezTelenül adásait több mint kétmillióan látták.

Címkék: hírek | meztelenül | sport | sportklub

Bővebben...

A templomos lovagok ma is köztünk élnek?

E-mailNyomtatásPDF

A templomos lovagrend története és valódi küldetése majd hétszáz éve foglalkoztatja írók, teológusok, kincskeresők és történészek fantáziáját. Hova menekültek a templomosok az üldöztetések elől? Lehetséges, hogy már Kolumbusz előtt jártak Amerikában, leszármazottaik pedig még mindig ott élnek? Egy rejtélyes kőtábla ezt a teóriát támasztja alá. Mi történhetett az általuk őrzött kegytárgyakkal, például a Szent Grállal? A DoQ csatorna 'A Szent Grál Amerikában' című dokumentumfilmje a templomos lovagrend nyomába eredve ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ.

Címkék: dokumentumfilm | doq | hírek | sorozat

Bővebben...

Az NBA nagyágyújával erősít a Nickelodeon

E-mailNyomtatásPDF

Az NBA szupersztárjával, Carmelo Anthonyval hoz létre vadonatúj márkát a Nickelodeon. A közös projekt keretében megvalósuló Turtles by Melo-t a Tini Nindzsa Teknőcök inspirálták, a világhírű animációs sorozat egyik legnagyobb rajongója, a Melo néven is ismert Carmelo Anthony kreatív igazgatóként járul hozzá a teknőcös termékvonal sikeréhez.

A cél egy olyan globális, különböző területeket felölelő brand létrehozása, amelyben helyet kap többek között a lifestyle, a lakberendezés és a videojátékok is. A Turtles by Melo várhatóan 2016 tavaszán debütál a Tini Nindzsa Teknőcök filmváltozatának folytatása előtt. A Paramount Pictures 2014-es kasszasikerét követő moziban szerepet kapott a hatalmas teknőc-rajongó hírében álló szupersztár amerikai kosaras, Carmelo Anthony is.

Címkék: carmelo anthony | hírek | nickelodeon | rajzfilm | tini nindzsa teknőcök

Bővebben...

Gyerekruhákra költöznek a Tini nindzsa teknőcök és SpongyaBob

E-mailNyomtatásPDF

Hamarosan kedvenc mesefiguráikat is magukra ölthetik a gyerekek: SpongyaBob és a Tini nindzsa teknőcök adták az ötletet ahhoz a gyerekdivat-kollekcióhoz, amelyet a Nickelodeon és a Benetton közösen dob piacra. A pólók és a pizsamák júliusban kerülnek világszerte a divatüzlet polcaira, és később várhatóan több ruhadarabon is üdvözölhetjük majd hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornájának mesekaraktereit.

Melyik gyerek ne szeretné magán viselni a kedvenc mesefiguráit? Hamarosan SpongyaBob, Csillag Patrick, Csigusz, vagy akár Leonardo és Michelangelo a pizzaimádó Tini nindzsa teknősök köszönhetnek vissza a legkisebbek ruháin - a lurkók legnagyobb örömére. A Nickelodeon és a United Colors of Benetton közösen dob piacra új divatkollekciót a kicsik számára, amelyet a SpongyaBob Kockanadrág és a Tini nindzsa teknőcök világszerte ismert karakterei inspirálnak. Mindkét ruhakollekció júliusban debütál az üzletekben.

Címkék: hírek | nickelodeon | rajzfilm | sorozat | spongyabob | tini nindzsa teknőcök

Bővebben...

Igazságot tesz a legszexisebb bírónő

E-mailNyomtatásPDF

Honnan jött a Judge Geordie ötlete? Mi volt a reakciód, amikor megkeresetek?
A Judge Geordie ugyanannak a csapatnak az agyszüleménye, amely a Geordie Shore-t készítette. Tovább szerették volna vinni a régi műsor lendületét, így amikor igény jelentkezett egy vadonatúj műsorra, bedobták ezt az ötletet -  az MTV azonnal ráharapott! Nagy megtiszteltetés volt, hogy engem kértek fel a show házigazdájának, de nagyon izgultam, hiszen ez egy óriási lépés számomra.

Címkék: hírek | judge geordie | mtv | sorozat

Bővebben...

Nagy leleplezések és igazi ragadozók a Kékpróba hatodik évadában!

E-mailNyomtatásPDF

Minden eddiginél szövevényesebb szerelmi szálakkal kecsegtet a Kékpróba vadonatúj évada, amely június 30-án debütál a Universal Channel műsorán. A szezonnyitó epizódból kiderül, Andy és Sam továbbra is együtt vannak, a bonyodalmak azonban ezzel nem érnek véget! A személyes kapcsolatok okozta feszültségek mellett az utcán sem áll meg az élet: hol egy szexuális ragadozót, hol egy zaklató apát kell fülön csípniük a 15-ös körzet rendőreinek.

Címkék: hírek | kékpróba | sorozat | universal channel

Bővebben...

Ők Amerika első, rejtélyes felfedezői

E-mailNyomtatásPDF

Ki fedezte fel Amerikát? - könnyű kérdés, hiszen kisiskolás korunk óta tudjuk, hogy Kolumbusz Kristóf volt az, aki 1492-ben először horgonyt vetett az Újvilágban. Ám ha valóban a tengerésztiszt és legénysége volt az első, akkor vajon mit keres egy ókori héber felirat egy indián temetőben, vagy egy viking pénzérme a kontinens belsejében?  Miért szólnak a cseroki mítoszok aranyhajú, holdszemű látogatókról? A DoQ csatorna műsora ezeknek a rejtélyeknek jár utána: az Amerika igazi felfedezője a múltban keresi az elfeledett kalandorok nyomait. Az alábbi öt népcsoport talán már jóval Kolumbusz előtt találkozott az őslakosokkal...

Címkék: doq | hírek | ismeretterjesztés | sorozat

Bővebben...

Kim Kardashian újra babát vár

E-mailNyomtatásPDF

Bővül a Kardashian-család! Kim Kardashian két éve hozta világra kislányát, North-ot, most pedig újból anyai örömök elé néz. A világhírű szépség és rapper férje, Kanye West hosszú és keserves próbálkozás után végre tovább népesítheti a családot. A Keeping Up With The Kardashians 10. évadában, az E! Channel műsorán többek között szemtanúi lehetünk annak, hogy miként próbál teherbe esni a világsztár, illetve hogyan fogadja a nagy hírt a család.

A Keeping Up With The Kardashians 10. évadának szuperelőzeteséből kiderül, hogy Kim Kardashian és Kanye West hamarosan egy második babával bővítik a családot. A klipben láthatjuk, amint Kim megkapja a nagy hírt a nőgyógyászától, és azonnal értesíti Khloét hatalmas örömmámorban úszva.

Címkék: e! entertainment | hírek | kardashians | sorozat

Bővebben...

Fináléhoz közeledik A férjem védelmében

E-mailNyomtatásPDF

Hamarosan záróepizódjához érkezik a Universal Channel fordulatokban és drámában gazdag sikersorozata. A legújabb hírek szerint Alicia Florrick és csapata nem végleg búcsúzik a rajongóktól, csupán a hatodik évad történései érnek véget. Felfokozott izgalmakból az utolsó részekben sem lesz hiány, hiszen a készítők bőven tartogatnak meglepetéseket.

A férjem védelmében szövevényes forgatókönyve rengeteg nyitott kérdést hagyott maga mögött: Vajon hogyan dolgozza fel Alicia a választási botránnyal kapcsolatos eseményeket? Hogyan alakul ezután a főszereplő jövője, karrierje? Milyen eszközökkel próbálják meg padlóra küldeni Bishopot? Sikerül-e végre kiiktatni a drogbárót?

Címkék: a férjem védelmében | hírek | sorozat | universal channel

Bővebben...

Tripla adag tudomány és történelem minden hónap utolsó szombatján

E-mailNyomtatásPDF

Milyen mérnöki csoda áll az egyiptomi piramisok építésének hátterében? Vajon egyedül vagyunk az univerzumban? Mi történne a Föld lakosságával, ha a közeljövőben egy globális katasztrófával kellene szembenéznie? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ a tudományos világ szerelmesei május 30-ától, a DoQ Triplázó szombatjain. A maraton a Megakatasztrófák, Egy birodalom felépítése és Az Univerzum című sorozatok 3-3 epizódjával indul, hogy elkalauzolja a tévénézőket a csillagászat, a világkatasztrófák és az ókori építészet rejtélyes világába.

Bővebben...

Súlyosan megsérült Pordán Petra

E-mailNyomtatásPDF

Súlyosan megsérült Pordán Petra a SportKlub Helló, Angyalok! című műsorának forgatásán. A csatorna legújabb „angyala” magát okolja, amiért izomrost szakadást szenvedett és várhatóan három hónap gyógyulás vár rá.

„A legutóbbi forgatáson a súlyemelést próbáltuk ki a csajokkal, alaposan bemelegítettünk, majd felkerültek a súlyok a rúdra, húsz kilót kellett kinyomnom” – mondta Petra, aki a forgatáson nem érzett semmi különöset. Este, lefekvés után tört rá a fájdalom, méghozzá elementáris erővel. „Szteroid injekciót és fájdalomcsillapítókat kaptam, de így sem tudtam napi 2-3 óránál többet aludni. Ez így ment több mint egy héten keresztül, napi 24 órában fájt a hátam. A sportorvos kineziológiai tapaszokat javasolt és kimondta, hogy izomrost szakadást szenvedtem. Szerencsére a tapaszok használnak, a kialakult ödéma is egyre kisebb, de valószínűleg még három hónap kell a teljes gyógyuláshoz” – magyarázta Petra, aki minden héten más sportággal ismerkedik Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura társaságában. Az angyalok eddig sem finomkodtak, odatették magukat, akár amerikai fociról, akár boxról volt szó, ám a sérülések eddig szerencsésen elkerülték a csinos kis csapatot.

Címkék: hírek | műsor | sport | sportklub | sportklub angyalai

Bővebben...

8. oldal / 33