2019. Január 20., Vasárnap

Szexi fotósorozat készült az utolsó szigetlakókról

E-mailNyomtatásPDF

Hatalmas drámák, veszekedések, váratlan fordulatok, és persze boldog egymásra találások. Leginkább így jellemezhető Magyarország első meztelen valóságshowja, az Ádám keresi Évát, amely rohamléptekkel közelít a végjátékhoz. De vajon hogyan alakul az édes hármas románca, Krisztián enged a kísértésnek, vagy korábbi kiszemeltjét, Petut választja? A szigeten maradt utolsó hármas különleges fotózáson dobta le magáról a ruhát, ezúttal már egy hazai helyszínen.

Krisztián, Petu és Lúcia már itthon vetkőztek le és mutatták meg ismét bájaikat. A végeredménnyel nagyon elégedettek voltak mindannyian, habár Petrának a koránkeléssel akadtak problémái: „Picit feszült voltam a fotózás elején, nem sikerült azonnal feloldódnom. Korán kezdődött a fotózás, én pedig nem vagyok hozzászokva a hajnali ébredéshez. Szerencsére a többiek megértőek voltak és a nap végére minden jó lett.” Petu egy percig sem bánta meg a műsorban való szereplést: „Gond nélkül, bármikor mennék újra a szigetre. A legkellemetlenebb pillanatom Bongival a veszekedés volt, ezt azóta meg is bántam, a legkellemesebb viszont, amikor Krisztián megérkezett. Akkor tudtam, hogy „meglesz” - nevetett Petu.

Krisztián kifejezetten örült, hogy két csodaszép, ráadásul meztelen lány társaságában tölthette újra a napot, és ha tehetné, ismét belevágna a műsorba: „Nem mindennapi dolog az, hogy ennyi szép és meztelen nő veszi körül az embert. Új embereket ismertem meg és ki tudtam próbálni a randizás nem mindennapi formáját is. Minden percét élveztem a kint töltött időnek” - mesélte Krisztián.

A szerelmi háromszög harmadik tagja, Lúcia szerint a vérében van a pózolás, és ez az elkészült képeken is látszik: „Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, imádtam minden percét. Persze furcsa volt újra találkozni Petuval, elég nehezen oldódtunk fel, de szerencsére a nap végére összerázódtunk. Pici civakodás volt köztünk, de semmi komoly” - mesélte Lúcia. „A legjobb élmény az volt, hogy amikor megérkeztem a szigetre, akkor mindenki körülöttem forgott, minden rólam szólt! Ez azért legyezte a hiúságomat” - tette hozzá a szexi lány.

És hogy hogyan jutottunk el idáig? Hetekkel ezelőtt dobták le magukról a ruhákat a fiatalok, bízva, hogy megtalálják az igaz szerelmet. A paradicsomba hétről hétre újabb és újabb riválisok érkeztek, így a szigetlakóknak alaposan meg kellett küzdeniük választottjukért, a „Szerelem szigetére” pedig már csak azok a párok jutottak el, akik között valóban felizzott a szerelem szikrája. Az első adásban rögtön forrt a levegő Petra és Josie között, olyannyira, hogy a Szerelem szigetét elhagyva, pár hónap után össze is házasodtak. De nem csak nekik sikerült a pártalálás, Evelin és Máté is hamar egymásra hangolódott és együtt hagyták el a szigetet. Persze nagy kiborulásokból, csalódásokból sem volt hiány az eltelt néhány hétben, a szexi szőkeség, Kloé végül nem akart Bencével tartani, John Patrick összetört és feladta a játékot, amikor megtudta, hogy kiszemeltje felnőtt filmezik, Bongi pedig könnyes szemmel kényszerült távozni a szigetről. A végén kiderül, hogyan dönt Krisztián, a két szőkeség közül melyiket láncolja magához – ha nem egyedül akarja befejezni a társkeresést.

Az Ádám keresi Évát utolsó adása ma 22:00-tól látható a VIASAT3 műsorán.


Címkék: ádám keresi évát | hírek | sorozat | viasat 3

Share/Save/Bookmark