Szexi ajándékot adott a pucér reality főszereplője

E-mailNyomtatásPDF

Rendhagyó módon találkoztak, ennek megfelelően különleges nászajándékkal kedveskedett Petra Josie-nak. A fiatalok alig néhány hete meztelenül pillantották meg egymást egy édeni szigeten a VIASAT3 Ádám keresi Évát című műsorában, most pedig már menyasszonyként és vőlegényként állnak a násznép elé a Négy esküvőben.

Petra úgy döntött, hogy egy kis meglepetéssel kedveskedik leendő urának. Különleges fotósorozatot készíttetett, amelyben ugyan kevesebbet mutat magából, mint a szigeten, ám a képzeletre sem bízza a részleteket. A fátyol pedig egyértelműen jelzi, hogy milyen alkalomra készült a galéria. „Meglepetésnek szántam Josienak. Ezekkel a fotókkal egy kicsit visszatekinthetünk a megismerkedésünk körülményeire, de az is benne van, hogy most hol tartunk, illetve hova jutottunk – hiszen néhány hónap ismertség után összekötjük az életünket. Josiet imádom, ő életem szerelme!” – mondta Petra.

„A fotók nagyon ízlésesre és szexire sikeredtek, én sem gondoltam volna, hogy ennyire dögös leszek a képeken. Biztos vagyok benne, hogy Josie teljesen odalesz, amikor meglátja őket. Tőlem kapja a legtutibb nászajándékot, az egyszer biztos!” – lelkendezett a műsor felfedezettje.

Négy esküvő a VIASAT3 műsorán ma 22 órától.


Címkék: hírek | négy esküvő | viasat 3

Share/Save/Bookmark