Ruhában osztják az észt a meztelen reality szereplők

E-mailNyomtatásPDF

Az Észbontók ma esti adásában az Ádám keresi Évát pucér játékosai tűnnek fel, köztük Petu, Lúcia, Evelyn, Krisztián és Bongi. Ezúttal viszont nem a testükkel, hanem az eszükkel kell hódítaniuk, talpig ruhában.

Magyarország első meztelen valóságshowjának szereplőit ma este egészen új oldalukról ismerhetjük meg, ahol a pucérkodás helyett az ész kerül a középpontba. A lányok csapatában Evelyn, Lúcia, Petu, Anett és Reni igyekeznek megfejteni a játékosok észjárását, a fiúknál pedig Máté, Bongi, Krisztián, Bence és Sándor vállalta a kihívást.

De vajon bevállalnák meztelenül is a játékot? „Én nagyon gátlásos vagyok, ezért szó sem lehet róla – mesélte Petu, aki nem volt túl jó véleménnyel vetélytársairól. „A szigetlakó fiúk észjárása elég egyszerű” – tette hozzá.ű

Nem vetélkedne ruha nélkül Lúcia sem. „Nincs elég készpénzetek sajnos” – tette hozzá Lúcia, aki nem kímélte a műsor észbontóit: „Én nem szeretem az aranyos fiúkat, inkább legyen kemény….”

A VIASAT3 műsora továbbra is felhőtlen szórakozást ígér, hihetetlen beszólásokkal, idén először pedig a televíziónézők is bekapcsolódhatnak a játékba az adás ideje alatt. Az Észbontók internetes oldalán, egy külön erre a műsorra készített aloldalon a műsor rajongói már az adás alatt megtippelhetik, hogy a versenyzők eltalálják-e a helyes válaszokat, az adás szüneteiben pedig a kimaradt jeleneteket tudják újranézni.

Észbontók új évad minden csütörtökön 21.00 órától a VIASAT3 műsorán


Címkék: észbontók | hírek | viasat3

Share/Save/Bookmark