Pénzt osztottak a Sikítófrász sztárjai

E-mailNyomtatásPDF

Jó helyre került a Sikítófrász első adásának nyereménye. A VIASAT3 para-karaokéjának nyertesei 260 ezer forintot énekeltek össze a Noé Állatotthon Alapítvány számára. A műsorvezető Lakatos Márk és az első adás győztes csapatának tagjai személyesen vitték el a felajánlást az állatmenhelyre.

A szórakoztató vetélkedőben minden héten két háromfős celebcsapat verseng a zsűri kegyeiért és a végső győzelemért. Dolgukat nehezíti, hogy nemcsak énekelniük kell, hanem közben rendkívüli, és néha ijesztő próbatételeket is ki kell állniuk. Lakatos Márk minden adásban győztest hirdet, a nyertes celebcsapatok pedig a záró feladat közben összegyűjtött pénzt jótékonysági célokra ajánlják fel. A január 26-i műsorban a Szirota Jennifer, Ya Ou és Cristofel által alkotott csapat győzedelmeskedett, akik a Noé állatotthont választották.

A helyszínen hamar kiderült, hogy érdemes volt az az adásban megszenvedni a jótékony cél érdekében. A versenyzők azonnal megtalálták a közös hangot az otthon négylábú lakóival, hiszen a magánéletben is nagyon szeretik az állatokat. Külön öröm volt számukra, hogy az összeget az alapítvány a beteg lakóik gyógykezelésére fordítja.

Sikítófrász január 26-tól minden csütörtökön 21.00-kor a VIASAT3-on.


Címkék: hírek | jótékonyság | sikítófrász | viasat3

Share/Save/Bookmark