2019. November 21., Csütörtök

Országos tévépremierrel indul vasárnap 19:00-tól a Macgyver az AXN műsorán

E-mailNyomtatásPDF

Te is odavoltál a 80-as években a találékony és sármos titkosügynökért, Macgyverért, aki egy kis ragasztóval és a svájci bicskájával megmenti a világot? Kapcsolj most vasárnap 19:00-kor az AXN csatornára, ahol országos tévépremierrel indul a kultikus sorozat remakje. Akcióból,  izgalmakból és egyedi megoldásokból garantáltan nem lesz hiány!

Az ifjú Macgyver a mostani szériában is a többet ésszel, mint erővel elv alapján oldja meg a legreménytelenebbnek tűnő helyzeteket is. Különleges tehetségét és rendkívüli tudományos ismereteit felhasználva nem kisebb feladatot, mint a világ megmentését vállalja magára.

Az eredeti sorozathoz képest a feldolgozásban a magányos farkas munkáját többen is segítik. Kockázatos küldetéseire a független, ex-CIA ügynök Jack Dalton (George Eads), Patricia Thorton (Sandrine Holt) az ex-terepügynök mostanra igazgató, és Riley Davis (Tristin Mays), egy kiszámíthatatlan, kihívóan viselkedő hacker kíséri. Otthon MacGyvert ambiciózus szobatársa, Wilt Bozer (Justin Hires) szórakoztatja.

További újítást jelent, hogy a történet a klasszikus sorozathoz képest 10 évvel korábban kezdődik, így az ifjú Angus Macgyver kalandjaiba a kezdetek kezdetétől nyerhetünk bepillantást.  A fordulatokban és látványos akciókban gazdag sorozat most sem okoz csalódást.  „Szórakoztató, szexi, vicces, veszélyes és friss lesz” – jegyezte meg Lucas Till a sorozatról.

A szórakoztató akciósorozatnak köszönhetően akárcsak a 80-as években, most is tesztelhetjük, hogy Mac több-kevesebb tudományos háttérrel rendelkező megoldásai vajon a valós életben is működnek-e. A főszereplő szerint csak a körülményeken múlik minden.

„Nem győzök csodálkozni, miket csináltatnak Macgyverrel. Ezek igazi dolgok. A körülményeknek valószínűleg megfelelőnek kell lenniük, hogy tényleg működjenek. De működnek, például amikor orsót vagy elektromágnest készítesz” – nyilatkozta az ifjú Mac-et alakító Lucas Till.

Macgyver, első évad, országos tévépremier, március 11-től vasárnaponként 19:00-tól az AXN műsorán.


Címkék: axn | hírek | macgyver | premier | sorozat

Share/Save/Bookmark