Hétről-hétre

Berki Krisztián: „Turista vagyok egy világbajnokságon”

E-mailNyomtatásPDF

A londoni olimpia hősét, Berki Krisztiánt látja vendégül a szorítóban ma este Havas Henrik, a Sportklub műsorán. Az élsportoló számára csalódással ért véget a glasgow-i világbajnokság, nem jutott tovább, így elúszott az olimpiai kvótalehetőség. Ennek ellenére Krisztián nem csügged, büszke az eddig elért sikereire, és a pillanatnyi vereség is inkább motiválóan hat rá, mintsem hogy elkeserítse. 

Berki Krisztián már mosolyogva mesélt Havas Henriknek az ominózus glasgow-i eseményekről a Sportklub műsorában. „Ritka az, hogy az első hét után már csak turista vagyok egy világbajnokságon” – mondta az olimpikon, majd hozzátette, hogy alapvetően a vb és az olimpia közti rendszerrel van probléma, amire ráférne egy nagyobb reform. „A rendszer hibája ott található, hogy csak a világbajnoki aranyérem juttathat ki egy sportolót az olimpiára, velem is ez volt a helyzet Peking előtt, amikor ezüstérmesként nem kvalifikálhattam magam. A kvalifikáció pedig a világ legnehezebb dolga, mert aki a világbajnokságot megnyeri, az könnyebben ér el bármit az olimpián” – fejtette ki véleményét Berki Krisztián. A híres tornászt azért nem viselte meg a hirtelen elúszott kvótalehetőség, hisz egy olimpiai aranyéremmel büszkélkedhet. „Így azért kisebb rajtam a teher” – zárta rövidre a témát.

Címkék: 3 menet | berki krisztián | havas henrik | hírek | sport | sportklub

Bővebben...

Neves színészek és zenészek a Comedy Central műsorában

E-mailNyomtatásPDF

Kulka János, Lakatos Márk, Soma, Falusi Mariann, Horváth Kristóf és Scherer Péter után újabb sztárok kerülnek kész helyzet elé a Comedy Central új műsorában. Érkezik még Für Anikó, Balsai Móni, Kecskés Karina, Trokán Nóra, Thuróczy Szabolcs, Stohl András, Haumann Máté, Elek Ferenc, Badár Sándor, Szőke András, Szabó Simon, Ganxsta Zolee és Fluor Tomi is.

Címkék: comedy central | hajós andrás | hírek | készhelyzet | műsor

Bővebben...

Íme, Nagy- Britannia legszexibb szinglijei

E-mailNyomtatásPDF

Mi történik, ha néhány műmellű bombázót és pár agyonszolizott izomkolosszust egy trópusi szigetre zárnak végtelen mennyiségű alkohollal? Hová fajulnak az események, ha ebbe az álomszerű helyzetbe hirtelen beletrollkodnak az exek? Dráma, hátba szúrás, cicaharc, bosszúszex: ez vár az MTV-n nemrég debütált Ex On the Beach harmadik évadának részvevőire, amelynek sztárgárdája minden eddiginél bonyolultabb szerelmi szálakba gabalyodik. Lássuk a vadonatúj széria legszexibb csajait!

Címkék: ex on the beach | hírek | mtv | sorozat

Bővebben...

Friss részekkel és akciódús kalandokkal jönnek a Nickelodeon sztárjai

E-mailNyomtatásPDF

Kedvenc mutáns teknőceink visszatérnek! Amellett hogy újra előbukkannak a sötét sikátorokból, hogy felvegyék a küzdelmet a város ellenségeivel, megtartják kedvenc szokásukat is: két akció között ugyanúgy majszolgatják a pizzájukat. Donatello és barátai október 11-től új epizódokban láthatóak a Nickelodeon műsorán. A folytatás pedig még az eddigieknél is ütősebb lesz.

Újra itt vannak a Tini Nindzsa Teknőcök: vadonatúj epizódokkal folytatódnak a kalandok hazánk legkedveltebb gyerekcsatornájának műsorán. Donatello, Leonardo, Michelangelo és Raffaello már több mint 30 éve szórakoztatják a Nickelodeon nézőit, a képregényfigurák először menő sorozatszereplőkké váltak, napjainkra pedig már több mozifilmben is debütáltak. Leonardo az, aki tudja, merre kell futni, ha épp ég a ház, Donatello kifundálja a leggyorsabb kiutat, Michelangelo pedig űzi-hajtja a többieket, míg Raphaello az egójával küszködik.

Címkék: hírek | nickelodeon | rajzfilm | sorozat | tini nindzsa teknőcök

Bővebben...

Hátborzongató: A kísértetek köztünk járnak

E-mailNyomtatásPDF

Furcsa hangok, szagok, hőmérsékletcsökkenés - csak néhány jel azok közül, amelyek arra utalnak, hogy szellemjárta házban élünk. Előfordulhat azonban, hogy nem csak nyomokkal találkozik az ember, hanem igazi, vérbeli kísértetekkel is. A Nickelodeonon vadonatúj részekkel folytatódik a nagy sikerű Hathaway kísértetlak sorozat, amelyben egy család tagjai tudtukon kívül egy kísértetházba költöznek be. Addig is álljon itt néhány a világ leghátborzongatóbb jelenései közül.

Címkék: hathaway kísértetek | hírek | nickelodeon | sorozat

Bővebben...

Csodagyerekek a világ szolgálatában

E-mailNyomtatásPDF

Beethoven, Mozart, Mendelssohn, Picasso, Leonardo Da Vinci – csak néhány név azok közül, akiket csodagyerekként tart számon a világ. A történelemből kiindulva azt hihetnénk, csak a művészekre jellemző a zsenialitás, pedig számos olyan gyermek él, akik a tudományok vagy a sport terén rendelkeznek rendkívüli képességekkel. Szerencsére szupererejüket sokan hajlandók a világ szolgálatába állítani, akárcsak Veszélyes Henry, a Nickelodeon legújabb sztárja.

7 éves korában már operált az indiai származású Akrit Jaswal, akinek 146-os IQ-ja korosztályában a legmagasabb Indiában. 10 hónaposan járt és beszélt, 2 évesen írt és olvasott. 7 éves volt, amikor az egyik szomszéd kislány keze annyira megsérült egy tűzben, hogy az öklét sem tudta kinyitni, a műtét után azonban újra tudta használni az ujjait. Akrit Jaswal mostanában az orális génterápiáról tart előadásokat.

Címkék: hírek | nickelodeon | sorozat | veszélyes henry

Bővebben...

Párkapcsolati drámák a Kékpróba legújabb évadában

E-mailNyomtatásPDF

Hatalmas bombaként robbant a hír az ötödik évad végén: Sam volt barátnője, Marlo terhes. A friss évadkezdéssel úgy tűnt, a szerelmespár érzelmei a nehézségek ellenére is töretlenek. Kérdéses azonban, hogy milyen változásokat hoz majd kettejük szerelmében az újszülött érkezése.

Marlo nem csupán Andynél, de a rajongóknál is kihúzta a gyufát nem várt terhességével. A kezdeti sokk ellenére azonban úgy tűnik, Andy és Sam kapcsolata túlélte az újabb próbatételt. A Universal Channel népszerű sorozatának fordulatairól Tassie Cameron, a Kékpróba forgatókönyvírója és Missy Peregrym, a krimi egyik főszereplője mesélt.

Címkék: hírek | kékpróba | sorozat | universal channel

Bővebben...

Új műsor indul Szily Nóra vezetésével

E-mailNyomtatásPDF

Az utóbbi években dübörög az önsegítő könyvek piaca; írások, tréningek, előadások százai ígérnek eszközöket és megoldásokat a sikeres, boldog élethez. Párkapcsolat, gyereknevelés, karrier, újrakezdés, elengedés, önelfogadás – a felsorolás kimeríthetetlen, a téma viszont szinte mindenkit foglalkoztat. Július 18-tól Szily Nóra a LifeNetwork TV-ben egy-egy ismert vendég tapasztalatán és élményein keresztül, szakemberek segítségével búvárkodik a lélek rejtelmeiben.

Szily Nóra sikeres újságíró, coach és műsorvezető, mindemellett anya, aki két fiút nevel. Derűsen és pozitívan indul neki minden egyes új napnak – mint mondja, nem túlélni, hanem élni akar. A nyár pedig új kihívást hozott számára: a LifeNetwork TV-ben szombatonként 16:30-tól egy szakemberrel és egy sztárral közösen beszélgetnek az élet dolgairól, arról hogyan lehet a mindennapokat teljesebben és boldogabban élni.

Címkék: hírek | lifenetwork | műsor | sorozat | szily nóra

Bővebben...

Dukai Regina köszönte, nem kért a kifutók világából

E-mailNyomtatásPDF

VIP partik, méregdrága ruhák, milliós szerződések – sokan csupán ennyit látnak a modellek irigylésre méltó életéből. A Comedy Central legújabb sorozata, a Modellek közt is ennek a csillogó világnak állít görbe tükröt. Egy kezdő kézfejmodell botladozásait követhetjük a szitkomban, aki hirtelen a „valódi” modellek között találja magát. Dukai Regina a gimnázium után próbálhatta ki magát hasonló helyzetben: Milánóban egy rendetlen lakásban találta magát néhány csodaszép lánnyal és rájött, hogy a kifutók világát nem neki találták ki.

Címkék: comedy central | dukai regina | hírek

Bővebben...

Az NBA nagyágyújával erősít a Nickelodeon

E-mailNyomtatásPDF

Az NBA szupersztárjával, Carmelo Anthonyval hoz létre vadonatúj márkát a Nickelodeon. A közös projekt keretében megvalósuló Turtles by Melo-t a Tini Nindzsa Teknőcök inspirálták, a világhírű animációs sorozat egyik legnagyobb rajongója, a Melo néven is ismert Carmelo Anthony kreatív igazgatóként járul hozzá a teknőcös termékvonal sikeréhez.

A cél egy olyan globális, különböző területeket felölelő brand létrehozása, amelyben helyet kap többek között a lifestyle, a lakberendezés és a videojátékok is. A Turtles by Melo várhatóan 2016 tavaszán debütál a Tini Nindzsa Teknőcök filmváltozatának folytatása előtt. A Paramount Pictures 2014-es kasszasikerét követő moziban szerepet kapott a hatalmas teknőc-rajongó hírében álló szupersztár amerikai kosaras, Carmelo Anthony is.

Címkék: carmelo anthony | hírek | nickelodeon | rajzfilm | tini nindzsa teknőcök

Bővebben...

Kim Kardashian újra babát vár

E-mailNyomtatásPDF

Bővül a Kardashian-család! Kim Kardashian két éve hozta világra kislányát, North-ot, most pedig újból anyai örömök elé néz. A világhírű szépség és rapper férje, Kanye West hosszú és keserves próbálkozás után végre tovább népesítheti a családot. A Keeping Up With The Kardashians 10. évadában, az E! Channel műsorán többek között szemtanúi lehetünk annak, hogy miként próbál teherbe esni a világsztár, illetve hogyan fogadja a nagy hírt a család.

A Keeping Up With The Kardashians 10. évadának szuperelőzeteséből kiderül, hogy Kim Kardashian és Kanye West hamarosan egy második babával bővítik a családot. A klipben láthatjuk, amint Kim megkapja a nagy hírt a nőgyógyászától, és azonnal értesíti Khloét hatalmas örömmámorban úszva.

Címkék: e! entertainment | hírek | kardashians | sorozat

Bővebben...

7. oldal / 22