„Kicsit túlteng a kolbász a szigeten” - így feszegetik az oroszlán bajszát a meztelen randizók

E-mailNyomtatásPDF

A meztelen valóságshow szereplői nemcsak randiguruk, hanem valódi nyelvújítók is. Az Ádám és Éva csapata a nyelvi villantásokban éppúgy jeleskedik mint a testiekben, íme néhány a „best of beszólásokból”.

Josie az elsők között költözött a szigetre, majd rögtön be is csajozott, igaz, nem a római modellel. „Kloénak nem hiszem, hogy bejövök. Neki teljesen más az esete szerintem, az ilyen 40-50-esek. Ilyen olajcég-kereskedők, vagy mik.” A férfi párja Petra lett, akinek egy randi után valahogyan nem tűnt fel leendő kedvese magassága. „Anett: Elég jól néz ki, de alacsony. Ez zavar engem. Petra: Ezt jó, hogy mondod, meg se figyeltem.”

A második részben érkezett Sándor, aki úgy mutatkozott be: „hódító, a latin szerető, a latin macsó, az igazi tüzes férfi, a megbízható, a kedves, az aranyos, a normális, az intelligens, egy igazi főnyeremény a nők számára”. Ennek ellenére a latin macsó nem bírta se a vizet, se a homokot, se a hintázást: „Hányingerem van a hintával, mert fö-alá hintálózik az egész hinta és a gyomrom meg föl-alá liftezik, jár.”

Kloé is kitett magáért nyelvi téren, az újonnan érkezőknek például így mutatkozott be: „én vagyok itt a rettenthetetlen meztelen csiga.” Szomorúságát pedig emigyen fejezte ki: „most nagyon le vagyok tablózva”.

A folytatásban immáron egy Évára három Ádám jutott, Bence meg is állapította, hogy: „kicsit túlteng a kolbász a szigeten”, Mátéban azonban nem látott konkurenciát: „Ő az az igazi homo erectus kategória, aki próbálja ezt a testiséget, ezt az ösztönös ungabungát erőltetni.” Niki röviddel, Mátéval való megismerkedésük után: „Szerintem Te olyan gyerekésszel rendelkezel, hogy az kegyetlen”. Mire Máté úgy reagált: „Niki, nem mondom, hogy nagyon átlépi a határokat, de azért feszegeti, nagyon-nagyon feszegeti az oroszlán bajszát ezekkel a beszólásokkal”. Niki ennek ellenére elgondolkodott azon, hogy mi lenne, ha ők ketten… „Olyan fiút mint Máté el tudnák képzelni, de viszont nem szeretnék.”

A negyedik részben érkezők heves reakciókat váltottak ki, különösen Krisz, akivel nehezen indult a beszélgetés. Máté úgy véli, hogy ő „egy mimóza, halvérű, szótlan fiú, akiből ki kell pecázni a szavakat”. Niki szerint olyan, mint „egy fáradt denevér” és rosszabb, mint egy nő: „meg akartam kérdezni tőle mit hoztál magadnak személyes tárgynak a szigetre, tampont?” Krisztián másként látja saját képességeit: „A testfelépítésemmel alapvetően meg vagyok elégedve, az arányaim már-már tökéletesek, szoktak hasonlítani görög istenhez is.”


Címkék: ádám keresi évát | hírek | sorozat | viasat3

Share/Save/Bookmark