Ada elárulta a kínos csend ellenszerét

E-mailNyomtatásPDF

Egy első randinak számos buktatója lehet, például ha beáll a rettegett, kínos csend. A szorult helyzeten érdeklődéssel, kérdésekkel könnyen át lehet lendülni, ám nem szabad átesni a ló túloldalára, mert ha valaki túl sokat beszél, az szintén kevésbé vonzó. Évi jól ismeri ezt a helyzetet: azért fordult a Második Randi csapatához, hogy segítsenek neki a fölösleges csacsogás helyett a kiszemelt fiúra koncentrálni. Ebben Iszak Eszti mellett a műsor sztárvendége, Ada segített neki, aki szerint a megfelelő ember mellett a csendet nem érezzük kínosnak.

A VIVA legújabb műsora hétről hétre olyan fiataloknak nyújt segítséget, akik nem tudnak egyről a kettőre lépni, azaz az első randiból rendszerint nem lesz második, vagy sokadik találkozó. Évi például hiába egy életvidám, talpraesett, cserfes lány, gyakran túl sokat beszél magáról ahelyett, hogy a partnere megismerésére koncentrálna – ezzel pedig elijeszti a fiúkat. Saját bevallása szerint azért viselkedik így, mert kínosnak érzi, ha beáll a rettegett csend, ami bizony olykor az üvöltésénél is „hangosabb”.

A lány félelmeinek oldására Iszak Eszti Adát hívta segítségül, aki szerint akkor van valaki jó helyen és a megfelelő emberrel, ha a csendet nem érzi kínosnak. „Az jó, ha valaki tud kommunikálni és magától beszélni, nem harapófogóval kell kiszedni belőle a válaszokat. Amennyiben a másik fél csendes, fontos, hogy igyekezzünk neki kérdéseket feltenni” – tanácsolta a Második Randi civil szereplőjének Ada, aki szerint olyan témákat is érdemes érinteni, amelyek a fiút is érdekelhetik.

A lelkizés mellett Ada fizikailag is próbálta lekötni Évi fölösleges energiáit, ezért egy kalandparkba vitte, hogy az esti randiján kizárólag a partnerére tudjon koncentrálni. Emellett Iszak Eszti a szelfibot használatát is megmutatta a lánynak, hiszen a sikeres ismerkedéshez ma már elengedhetetlen egy előnyös képekkel illusztrált közösségi profil.

Szakértők és sztárvendégek tanácsai, randevú elméletben és gyakorlatban – a Második Randi augusztus 5-én, pénteken 18.00-kor folytatódik; az előző rész ismétlése 18.30-kor a VIVA műsorán.


Címkék: ada | hírek | második randi | viva

Share/Save/Bookmark