A világnak nincs oka félelemre: folytatódik a S.H.I.E.L.D. ügynökei

E-mailNyomtatásPDF

A világon számos titkosügynökség működik, néhányat szinte mindenki ismer, a legtöbbről viszont még csak nem is hallottunk. De egy dologban biztosak lehetünk: a legszuperebb titkosügynökség nem más, mint a S.H.I.E.L.D., amely legújabb bevetéseit Magyarországon először a VIASAT3-on láthatjuk.

Néhány „titkos” ügynökséget szinte mindenki ismer, hiszen ki ne hallott volna már az FBI-ról, a CIA-ről, vagy az MI6-ről? A filmvásznon James Bond, Ethan Hunt és Jason Bourne után már a S.H.I.E.L.D. szó szerint különleges ügynökei is megjelentek, akiknek mára már ugyanolyan kultusza lett, mint „klasszikus” ügynöktársaiknak. Hazánkban idén már a sorozat harmadik évada került bemutatásra a VIASAT3-on, ahol szuperügynökeink az állhatatos tekintetű Phil Coulson vezetésével továbbra is mindent megtesznek, hogy megmentsék a világot.

A Coulson ügynököt játszó Clark Gregg nem csak a filmvásznon, de a való életben is sokkal érdekesebb figura, mint amilyennek első ránézésre vélnénk. Ki gondolná, hogy az 54 éves szupersztár szívét nem más ejtette rabul, mint az egyik legnagyobb kultuszfilmként ismert Dirty Dancing Baby-jét alakító Jennifer Grey, akivel immáron 15 éve élnek együtt boldog házasságban. Azonban a boldogság nem jár egyedül. A színésznek alig több mint egy évtizede sikerült kilábalnia az alkoholizmusból. Gregg a színészkedésbe először egy focisérülésnek „köszönhetően” kóstolt bele az egyetem alatt, azonban sok más színésztársához hasonlóan neki sem vezetett egyenes út a sikerekhez. Mielőtt világsztár lett, dolgozott bárban, parkolóőrként és biztonsági őrként is. Filmes karrierje során a Vasember és a Bosszúállók előtt világhírű produkciókban is részt vett, például a Szex és New York egyik epizódjának vendégszereplőjeként is láthattuk már. Gregg azonban a háttérben is ugyanúgy szeret munkálkodni: neki köszönhetjük a Harrison Ford és Michelle Pfeiffer főszereplésével bemutatott Temetetlen múlt című nagy sikerű amerikai thriller forgatókönyvét is.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 3. évadja Magyarországon először minden kedden 23.00-tól dupla epizóddal a VIASAT3-on.


Címkék: film | hírek | shield | sorozat | viasat 3

Share/Save/Bookmark