Friss hírek

Az ABC sosem tanul?

E-mailNyomtatásPDF

AliasAz ABC egy igen érdekese hírrel sokkolta a televízió nézőket. Igen, sokkolta. Ahelyett, hogy eredeti ötletekkel állnának elő, egy újabb nagysikerű sorozat rebootjának hírei kaptak szárnyra. A kiszemelt áldozat a J.J. Abrams (Lost, Fringe, Undercovers) nevével fémjelzett Alias, ami annak idején a csatorna egyik legnézettebb műsora volt.

Címkék: alias | reboot | sorozat

Bővebben...

Az ABC (sem) kért belőle

E-mailNyomtatásPDF

Jennifer Love HewittMiután a NBC az Upfronts alatt felmondott a Ghost Whisperer-nek (Szellemekkel suttogó), szóba került az ABC, hogy esetleg átvennék a sorozatot. A csatorna azonban, hasonlóan a 24-hez, végül mégsem kért a sorozatból. Így 5 évad után búcsúzunk Jennifer Love Hewitt-tól.

 

Címkék: ghost whisperer | sorozat

Bővebben...

Julia Stiles első tévés szerepe

E-mailNyomtatásPDF

Julia StileA 29 éves színésznő, akit eddig filmekben láthattunk (pl. Borune Ultimatum), ősztől a tévé képernyőkről fog ránk mosolyogni. A Dexter című nagysikerű sorozat 5. évadában fog szerepet kapni, melyről további részletek még nem ismeretek.

Címkék: dexter | julia stiles | sorozat

Bővebben...

Upfronts 2010 - Ki maradt, ki jött, és kit vitt el a kaszás?

E-mailNyomtatásPDF

Upfronts 2010Minden év májusában eljön a pillanat, amikor a nagy amerikai csatornák véglegesítik műsorterveiket a következő szezonra. Hivatalossá válnak a berendelesék, valamint kiderül az is, kik nem térnek vissza a képernyőkre. És hogy Idén kiket ért el a Kaszás keze? A tovább után megtudhatod...

Bővebben...

Allison Mack elhagyja Smallvillet

E-mailNyomtatásPDF

A fiatal Superman kalandjait bemutató tv sorozat, a Smallville utolsó, törzsgyökeres női főszereplője is elhagyja a sorozatot. Allison Mack 9 és fél éve dolgozott együtt a stábbal, melyet második családjának tekint.

Címkék: allison mack | smallville

Bővebben...

67. oldal / 67