Év eleji kikapcsolódás izgalmas sorozatokkal a Sony csatornáin

E-mailNyomtatásPDF

Az új évben igazán érdekes és izgalmas sorozatokkal lazíthatunk, illetve igazi világsztárokat láthatunk a csatornákon. Új sorozatként érkezik az AXN-re az Alias című amerikai kalandfilmsorozat, A Sony Max csatornán A Kennedy család: Camelot után drámasorozat, míg a Sony Movie Channelen olyan klasszikus mozifilmeket láthatunk, mint a Blöff vagy a Men In Black – Sötét zsaruk sorozat mindhárom része.

Új év, új sorozat az AXN csatornán: január 1-én érkezik az Alias című amerikai kalandfilmsorozat, amelyben megismerkedhetünk Sydney Bristow-val, a fiatal és gyönyörű lánnyal, aki kettős életet él. A barátai számára sikeres befektetési tanácsadó, a valóságban azonban titkosügynök, aki több nyelven beszél és tökéletesen képzett harcos. A hónap utolsó napján már a második évaddal jelentkezik a sorozat, amely a korábbinál is több akciót és fordulatot ígér.

A Sony Max csatornán figyelemmel követhetjük vasárnap esténként Lovász Laci beszélgetős műsorának, a Lakástalkshow-nak az első évadát, ahol többek között Tóth Vera, Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Schobert Norbert, Fluor Tomi és Alföldi Róbert is szerepel a vendégei között. Második évadával folytatódik a Kennedy család életét feldolgozó sorozat január 7-től. A Camelot után alcímet kapó második évad az egykori amerikai First Lady, Jacqueline Kennedy (Katie Holmes) életét mutatja be a férje, John Fitzgerald Kennedy elnök meggyilkolása utáni időszakban. További évadokkal, országos tévépremierként tér vissza a francia nyomozónő a Candice Renoir című sorozatban. A vicces és szórakoztató nyomozónő és csapatának történeteit január 1-től követhetjük nyomon a második, január 15-től pedig a harmadik évadban. Igazi csajos tartalommal várja nézőit a Carrie Bradshow és barátnői a Szex és New York sorozat ötödik és hatodik évadában. Újdonságként érkezik a Született szinglik negyedik évada január 20-tól és A nagy svindli harmadik évada január 25-től.

A Sony Movie csatornán januárban A rejtély címmel indul új, izgalmas thriller sorozat január 6-án, a hónap végén pedig Kékpróba címmel érkezik egy újabb krimisorozat első évadával. A klasszikus mozisikerekből sem lesz hiány, megnézhetjük Brad Pitt alakítását a Blöff című sikerfilmben, és nevethetünk nagyokat a különleges ügynököt alakító Tommy Lee Jones és Will Smith párosán a Men in Black – Sötét zsaruk című akciófilmen.


Címkék: film | hírek | sony | sony max | sony movie channel | sorozat

Share/Save/Bookmark