2019. Január 16., Szerda

A technika ördögét szabadítja a nézőkre az MTV

E-mailNyomtatásPDF

Bepoloskázott telefonok, megbabrált GPS-készülékek és bankautomaták – többek között ilyen kitolásokkal érkezik május 9-én az MTV vadonatúj rejtett kamerás műsora. A 22 részes Paragépek újszerű, egyedi ötletekkel fűszerezi meg a jól ismert átverős sorozatokat, amire a sokat látott tévénézők is felkapják majd a fejüket.

A tévés átverések műfaja a poénok kimeríthetetlen kincsesbányájának számít, ám nem árt néha egy kis vérfrissítés a jól ismert formátumokhoz képest. Erre tesz kísérletet Rob Anderson, a YouTube népszerű illuzionistája és Traci Stumpf stand-upos, akik új szintre emelik a másokkal való kitolást: az MTV Paragépek című vadonatúj, formabontó műsorában a modern technológia lesz az, ami kibabrál a gyanútlan áldozatokkal. A műsort gyártó DiGa produkciós iroda vezérigazgatója szerint az új sorozat abból indul ki: mi történne, ha a mindennapi életünket megkönnyítő technológia ellenünk fordulna.

A Paragépek egy olyan generációt is megcéloz, amely nem tudja, milyen volt az élet a ma már nélkülözhetetlennek tűnő kütyük előtt. A szórakoztató csatorna friss tehetségei, Rob és Traci a közönséggel együtt nevetik végig a stúdióban, ahogy az okostelefon, applikációk, autós GPS-rendszerek, fitnesz gépek, bankautomaták, otthoni biztonsági rendszerek, érintőképernyők és egyéb számítógép alapú eszközök önálló életre kelnek.

A műsorvezetők egyébként nem ismeretlenek a nagyközönség előtt: Rob Anderson "mágikus humanitáriusként" vírusvideóiban varázslattal segítette a hajléktalanokat, miközben gondolatolvasással fűszerezett sajátos trükkjeivel is lenyűgözte az embereket. Traci Stumpfot stand-up komikusként ismerik az Egyesült Államokban, aki élő fellépései mellett két népszerű online műsort is vezetett, de a képernyőn is feltűnt a legnagyobb vörös szőnyeges eseményekről tudósítva.

Rejtett kamerás kütyüs átverések és sok-sok nevetés: Paragépek május 9-én, 20:00-kor, az MTV műsorán.


Címkék: hírek | mtv | paragépek

Share/Save/Bookmark