:: PC Pult - Online :: Informatikai szórakoztató portál változatos témákban és közvetlen stílusban. http://pcpult.hu/ Tue, 26 Sep 2017 01:56:28 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management hu-hu Xenon 400: Fejlett belépő http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/xenon-400-fejlett-belepo.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/xenon-400-fejlett-belepo.html A Genesis hosszú távú stratégiájának egyik legfőbb pontja, hogy az árérzékeny játékosoknak is minőségi perifériákat készítsen. A Xenon 400 tökéletesen illeszkedik ebbe a stratégiába.

Az egér lelke a PMW3320-as optikai szenzor. Ez lehetővé teszi, hogy a játékosok 400 és 5200 DPI között személyre szabhassák az egér érzékenységét szoftveres úton vagy akár játék közben az egér gombjaival. Menet közben az előre megadott 6 érzékenységből válogathatunk, mely bőségesen elegendő minden stílushoz és szituácihoz játék közben.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Oláh Dávid) frontpage Mon, 25 Sep 2017 10:37:51 +0000
A magyarok féltik autóikat a hackerektől http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/a-magyarok-feltik-autoikat-a-hackerektol.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/a-magyarok-feltik-autoikat-a-hackerektol.html A magyar autótulajdonosok 90 százaléka lehetségesnek tart egy autós hackertámadást, derül ki az NRC Kft. és az NNG Kft. közös kutatásából. A 18-59 éves lakosság több mint fele (55 százalék) szerint ráadásul a hackerek a jövőben még komolyabb veszélyt jelentenek majd az autósokra nézve.

]]>
pcpult@pcpult.hu (NNG) frontpage Mon, 25 Sep 2017 07:32:20 +0000
Magyar árváknak üzent Ennio Morricone http://pcpult.hu/kulvilag/zene/magyar-arvaknak-uzent-ennio-morricone.html http://pcpult.hu/kulvilag/zene/magyar-arvaknak-uzent-ennio-morricone.html Személyesen a Maestrótól, Ennio Morriconétól kaptak üzenetet a Pestújhelyi Gyermekotthon lakói. A hat lelkes kis kórustag nagy rajongója a kétszeres Oscar-díjas művésznek, különösen a Sorstalansághoz írt filmzenéi állnak közel hozzájuk, amelyeket számtalanszor begyakoroltak már az intézmény falain belül is. Elhatározták, hogy budapesti koncertje előtt meglepik példaképüket.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Press) frontpage Mon, 25 Sep 2017 06:09:10 +0000
A Nagy Bumm és sugárhajtású csatahajók: szuperhétvége a DoQ-n http://pcpult.hu/film/friss-hir/a-nagy-bumm-es-sugarhajtasu-csatahajok-szuperhetvege-a-doq-n.html http://pcpult.hu/film/friss-hir/a-nagy-bumm-es-sugarhajtasu-csatahajok-szuperhetvege-a-doq-n.html Milyen eszközökre van szükség, hogy megépíthessünk egy többmilliárd dollár értékű, több tízezer tonnát is meghaladó sugármeghajtású repülőgép-hordozót? Vajon hogyan jött létre az ősrobbanás, és mi lakozik a világegyetem peremén kívül? A rengeteg érdekesség között erre a két kérdésre is választ ad a DoQ A repülőgép-hordozók építése című filmje és Az univerzum című dokumentumsorozata a hétvégén.

]]>
pcpult@pcpult.hu (DoQ) frontpage Fri, 22 Sep 2017 17:32:20 +0000
Magyarországon is debütál a Xerox új, fehér száraz tintája http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/magyarorszagon-is-debutal-a-xerox-uj-feher-szaraz-tintaja.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/magyarorszagon-is-debutal-a-xerox-uj-feher-szaraz-tintaja.html A digitális nyomtatás bővülésének immár semmi sem szab határt. A neves kutatócég, az InfoTrends előrejelzése szerint a technológia éves összetett növekedési üteme (CAGR) 2015-től 2020-ig tartó időszakban 27 százalékos bővülést eredményez, ami számszerűsítve azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban, illetve Nyugat-Európában a digitálisan nyomtatott oldalak száma három év múlva eléri a 25 milliárd darabot. Ennek köszönhetően a gyártók is fejlesztik megoldásaikat erre a platformra. A Xerox a napokban mutatta be az iGen5 digitális nyomdagéphez biztosított, 2017-ben a rangos MUST SEE ‘EMS díjjal kitüntetett új, fehér színű száraztintát, amelynek hozzáadásával a hagyományos módon elkészült nyomtatványok felületén olyan különleges folthatást keltő átalakítások végezhetőek el, amiknek köszönhetően eddig nem tapasztalt, exkluzív megjelenés érhető el.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Xerox) frontpage Thu, 21 Sep 2017 07:14:18 +0000
A Lego Ninjago film (6) - heti filmbemutató http://pcpult.hu/film/friss-hir/a-lego-ninjago-film-6-heti-filmbemutato.html http://pcpult.hu/film/friss-hir/a-lego-ninjago-film-6-heti-filmbemutato.html Ezen a héten újra megelevenednek a LEGO®-figurák a mozikban! Érkezik a fergetegesre sikerült A LEGO NINJAGO FILM. A gyerekek számára nem teljesen ismeretlenek a Ninjago-figurák, hiszen az egyik legnépszerűbb LEGO figurák, valamint TV-sorozatban már régóta izgulhatnak kedvenc karaktereikért köztük Lloydért, Kaiért, Jayért, Cole-ért, Zane-ért és Nya-ért, vagyis a ninjakért, akik elszántan igyekeznek megmenteni Lego-várost Garmadon gonosz uralmától.

]]>
pcpult@pcpult.hu (InterCom) frontpage Tue, 19 Sep 2017 18:05:52 +0000
Brazil tangával győzi le lámpalázát Iszak Eszti [GALÉRIA] http://pcpult.hu/kulvilag/cooltura/brazil-tangaval-gyozi-le-lampalazat-iszak-eszti-galeria.html http://pcpult.hu/kulvilag/cooltura/brazil-tangaval-gyozi-le-lampalazat-iszak-eszti-galeria.html „Csak a sloggi lézervágott brazil tangájábanban vagyok hajlandó felmenni a színpadra” – avatott be személyes kulisszatitkaiba Iszak Eszti, akinek magabiztos kisugárzása is többek között ennek a kényelmes darabnak köszönhető. A csinos műsorvezető a népszerű fehérnemű márka fotózásán árulta el titkait, ahol igazi sloggi-lányként szexi, de mégis nagyon vidám és életteli képeken mutatta meg tökéletes alakját.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Press) frontpage Tue, 19 Sep 2017 13:40:53 +0000
Red Bull Air Race: Muroja győzött a hétvégén, de Sonka vezet a döntő előtt http://pcpult.hu/kulvilag/cooltura/red-bull-air-race-muroja-gyozott-a-hetvegen-de-sonka-vezet-a-donto-elott.html http://pcpult.hu/kulvilag/cooltura/red-bull-air-race-muroja-gyozott-a-hetvegen-de-sonka-vezet-a-donto-elott.html Joshide Muroja bravúros győzelmével végződött hétvégén a Red Bull Air Race világbajnokság utolsó előtti fordulója. A német Lausitzringen megrendezett futamon bár felhozta magát a negyedik helyről a japán pilóta, győzelme arra nem volt elég, hogy összesítettben megelőzze a cseh Martin Sonkát, aki bronzérmes lett vasárnap. Második helyen az ausztrál Matt Hall végzett. A hétvégi futammal a mezőny búcsúzik az európai helyszínektől – a száguldás október 14-15-én ér véget az indianapolisi döntőn.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Red Bull) frontpage Tue, 19 Sep 2017 12:21:41 +0000
A Sony bemutatta a legújabb 4K HDR videokameráit http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/a-sony-bemutatta-a-legujabb-4k-hdr-videokamerait.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/a-sony-bemutatta-a-legujabb-4k-hdr-videokamerait.html Az új – 1.0 típusú rétegelt Exmor RSTM képérzékelővel felszerelt – XDCAM® PXW-Z90, NXCAM® HXR-NX80 és Handycam® FDR-AX700 kamerák a felhasználók széles körének nyújtanak kiváló megoldást, így a hivatásos és az amatőr filmesek igényeit is képesek kielégíteni.

A Sony bemutatta három új 4K HDR¹ videokameráját: az XDCAM® PXW-Z90, az NXCAM ®HXR-NX80 és a Handycam® FDR-AX700 modellt. A Sony forradalmi Fast Hybrid AF rendszerét tartalmazó három új kamera a filmfelvételre optimalizált gyors és megbízható automatikus élességállítás funkciót és az 1.0 típusú rétegelt Exmor RS CMOS képérzékelőt társítva képesek lenyűgöző képtisztaságot és változatos filmrögzítési funkciókat biztosítani. Mind a három új kamera támogatja az azonnali HDR (nagy dinamikatartományú) munkafolyamatot, amely segítségével a felhasználók minimális utómunkával készíthetnek különböző tartalomkészítési módokhoz és applikációkhoz alkalmas, lélegzetelállító HDR-tartalmakat.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Sony) frontpage Tue, 19 Sep 2017 09:28:54 +0000
Kingston DataTraveler Elite G2: pörgős adatátvitel, elegáns külső http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/kingston-datatraveler-elite-g2-porgos-adatatvitel-elegans-kulso.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/kingston-datatraveler-elite-g2-porgos-adatatvitel-elegans-kulso.html A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette legújabb USB-meghajtóját, a DataTraveler® Elite G2-t, amely egy 1. generációs1 USB 3.1- (USB 3.0-) megoldás. Nagy tárolókapacitásának és sebességének köszönhetően időt takarít meg a felhasználóknak filmek, képek és egyéb nagyméretű fájlok másolásakor. Elegáns fémborításának köszönhetően bármelyik kompatibilis eszközhöz remekül illik, A termék mindemellett rázkódástűrő és vízálló is, így a felhasználók bárhová bátran magukkal vihetik az adataikat.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Kingston) frontpage Tue, 19 Sep 2017 07:58:54 +0000