2019. Július 21., Vasárnap

Platina lett Bagdi Bella legújabb lemeze

E-mailNyomtatásPDF

Öt hét alatt platinalemez lett Bagdi Bella Előttem legyen mindig út című albuma. A lemez olyan önfejlesztő, motivációs dalokat tartalmaz, amely megnyugtatja a lelket, javítja a hangulatot, hozzájárul a jó közérzethez és a feszültségek feloldásához. Az országos Boldogságprogramot is elindító életmódfejlesztő tréner és énekesnő úgy véli, az eredmény az alkotók és a hallgatók közös sikere.

Alig egy hónapja jelent meg Bagdi Bella legújabb lemeze, és az Előttem legyen mindig út máris platina minősítést ért el a hazai zenei piacon. A pozitív pszichológia és a boldogságfokozó technikák gyakorlását hangsúlyozó tréner a Facebookon köszönte meg követőinek a támogatást.

„Ez az elismerés azt igazolja vissza, hogy a dalok mennyire élőek sok ezer ember szívében, lelkében, és számomra ez a legfontosabb” – írta az énekes, aki így folytatta: „Köszönöm Kovács Zoltánnak, a lemez producerének a közös munkát és azt, amit varázsolt ezekből a dalokból! 2016-ban mi vagyunk a 8. platinalemez a magyar előadók között. Továbbá köszönöm a lemezen való közreműködést Seress Krisztiánnak, Balázs Gergőnek, Garda Zsuzsának, Angyal Bandinak és Varga Zsoltinak.”

Az országos Boldogságprogram elindítójának bejegyzéséből az is kiderült: a lemezbemutató koncerteken már több mint 4000 ember vett részt, és a visszajelzések is azt igazolják: ez Bagdi Bella eddigi legjobb lemeze és a legnépszerűbb koncertje is, amelynek turnéja többek között Pápán, Szolnokon, Debrecenben és Szentesen folytatódik.

Részletek: www.bagdibella.hu/bella-estek
A lemez címadó dalának hanganyaga: https://www.youtube.com/watch?v=19dArgRU3z8
 


Címkék: bagdi bella | hírek | koncert | zene

Share/Save/Bookmark