Zene

17. MTV Europe díjátadó gála 2010

E-mailNyomtatásPDF

Az idén Madridból jelentkezett tegnap este, az amerikai zenecsatorna európai díjkiosztója. Az est háziasszonya a Született Feleségekből ismert - a Maxim magazin által kétszer is a világ legszexisebb nőjének választott – Eva Longoria volt.

Címkék: díjátadó | mtv | mtv europe awards

Bővebben...

Dimmu Borgir – Abrahadabra

E-mailNyomtatásPDF

Dimmu Borgir - Abrahadabra

A Dimmu Borgir idén talán közel akkora port kavarhat korszakújító nagylemezével, mint néhány esztendővel korábban az énekesnőváltással párhuzamban stílust is cserélő Nightwish tette. Valóigaz, hogy Shagrathék híre nem a legjobb mostanában, mégsem lehet azonban azt mondani, hogy a régi-új, megfogyatkozott garnitúra nagyon nagy bakugrással szakadna el gyökereitől.

Címkék: abrahadabra | dimmu borgir | kritika | zene

Bővebben...

A kanadai mágus visszatérő kvadrológiája

E-mailNyomtatásPDF

Devin Townsend

Európában ugyan kevésbé ismeretes Devin Townsend munkája, ám az utóbbi időben határozottan kijelenthető, hogy a kanadai mágus népszerűsége az őshazában is megugrott. Ez elsősorban korábbi formációjától, a Strapping Young Ladtől való elszakadásának, illetve az Ayreon soraiban vállalt The Human Equation (2004) zseniális alakításának köszönhető. Valószínűleg sokan emlékeznek az azóta Loser-scream-ként elhíresült pár őrületes másodpercre a Loser című trekk végén, melyen Devin magát a haragot testesítette meg.

Címkék: devin townsend | hírek | zene

Bővebben...

Újdonságok a Nuclear Blast-tól

E-mailNyomtatásPDF

Nuclear Blast

A Nuclear Blast talán mindenféle önajnározás nélkül, méltán jelentheti ki, hogy valóban Európa, de talán a világ egyik legpatinásabb, legnagyobb heavy metál kiadója, hiszen olyan nevek alkotásai mellet bábáskodott, mint a Nightwish, Avantasia, Kataklysm, Blind Guardian, Dimmu Borgir. Az Amerika és Brazília irányában rohamosan terjeszkedő német alapítású vállalat az elmúlt hónapokban sem hagyott minket hallgatnivaló nélkül:

Címkék: hírek | nuclear blast | zene

Bővebben...

Csak jövőre jön az új Evanescence album

E-mailNyomtatásPDF

EvanescenceAz Evanescence eddigi albumairól is túlzás nélkül kijelenthető, hogy milliókat mozgattak meg. Most azonban csak homályos pletykákat hallhatnak a rajongók kedvencük készülő új lemezéről. Annyi már bizonyos, hogy a korong címe The Golden Light lesz. Sőt már a borító külleme is ismeretes, melyen igazán nem meglepő módon, a tradíciókhoz hűen a szépséges énekesnő, Amy Lee igézi a hallgatóság férfi tagjait.

Bővebben...

303. oldal / 307