A StadiumX-szel pörget fel VIVA Beatz

E-mailNyomtatásPDF

A VIVA kibővítette a megszokott Beatz-es élményt, így az április 29-i mixet a VIVA PUSH díjas StadiumX-es srácok hozzák el a nézőknek. A nemzetközi klubéletben is meghatározó Dave Martin és Sullivan a VIVA Beatz StadiumX Special-ban keverik majd a listavezetők klipjeit, hogy mindenki kellően ráhangolódjon az esti partira.

A VIVA ismét a maximumra tekeri a hangulatot és az egyik legnépszerűbb hazai DJ-párossal, a nemzetközi klubéletben is komoly sikereket elérő StadiumX-szel turbózza fel a péntek estét. Április 29-én a Dave Martin és Sullivan alkotta, VIVA PUSH díjas duó mixeli a legmenőbb előadók klipjeit, hogy mindenki kellően rápörögjön az esti bulira.

A Nicky Romero által vezetett Protocol Recordings kötelékéből indult DJ és producer páros 2013 ősze óta hatalmas utat tett meg. A 'Howl at the Moon' című himnuszuk egyből az elektronikus zenei szféra élvonalába repítette őket: a felvétel 2014-ben az Ultra Music Festival legtöbbet játszott dala lett, emellett a Beatport stílusoktól független toplistájának első helyezettje volt. A fiúk azonban nem ülnek a megérdemelt babérokon, dalaik és remixeik azóta is közkedveltek a világ nagy EDM fesztiváljain. Rendszeresen lépnek fel David Guettával, himnuszt írtak a Beyond Wonderland Fesztiválnak, felléptek a Tomorrowlanden, és bérelt helyük van a Beatport élvonalában. Nemrég jelent meg Nicky Romeroval közös felvételük, a Harmony: https://www.youtube.com/watch?v=jkeELoTuoJo  Robin Schulz felkérésére pedig hivatalos remixet készítettek a Sugar-hoz, mely azóta is a fesztiválok állandó szereplője: https://www.youtube.com/watch?v=3kOYtr4BiVA

"Nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk ennek a koncepciónak! A VIVA és a VIVA Beatz segítségével közelebb kerülhetünk a rajongóinkhoz és egy különleges órában mindenki képet kaphat a legaktuálisabb zenekről, trendekről és persze rólunk!" - mondták a StadiumX tagjai.

A VIVA Beatz több, mint más hasonló, fiatalok számára szerkesztett könnyűzenei műsor, hiszen a klipek megszakítás nélkül, a zenére összevágva láthatók a műsorban. A magyar zenetévé 2015-ben indította útjára a VIVA Beatz-et, amely mára a péntek esti szórakozás egyik elengedhetetlen kísérőjévé vált.

VIVA Beatz StadiumX Special április 29-én pénteken 21:00-kor a VIVA műsorán!


Címkék: hírek | stadiumx | viva | viva beatz | zene

Share/Save/Bookmark