Külvilág

Véget ért a StarGarden

E-mailNyomtatásPDF

Deep PurpleA második napon a StarGarden szabadtéri nagyszínpadán az Osibisáé, John Mayallé, a Skorpióé, a Blood Sweat & Tears-é és a Kool and the Gangé volt a főszerep. A nagyszínpados zárónapi koncerteken önfeledten bulizó tömeget elnézve biztosra vehetjük, hogy nagyon sokan még öregkorukban is emlegetni fogják a Népstadion Kertjében eltöltött Legendás Hétvégét.

Címkék: fesztivál | stargarden

Bővebben...

Szombaton is dübörög a Legendák Fesztiválja!

E-mailNyomtatásPDF

Deák Bill GyulaA Legendák Fesztiváljának első napján nemcsak a rendezvény legnagyobb fellépő helyszínén, hanem a Sztár FM utcabálján és a SYMA Csarnokban kialakított Blikk Nagyszínpadon is generációkat összehozó koncertek zajlottak.

Címkék: fesztivál | stargarden

Bővebben...

Kezdődik a StarGarden!

E-mailNyomtatásPDF

Party

 Június első hétvégéjén a Népstadion Kertben a külföldi és a hazai zenei élet legendái adják egymásnak a mikorfont a Deep Purpletől az Omegáig. A sokszínű, műfajilag változatos és generációkat összetartó fesztivál második napjával egy időben a Magyar Televízió karitatív műsorában elárverezik ismert magyar és külföldi zenészek tárgyait,

Címkék: fesztivál | stargarden

Bővebben...

Kész a Heineken Balaton Sound programja!

E-mailNyomtatásPDF

Balaton SoundAlig több mint egy hónap múlva kezdetét veszi az idei nyár egyik legjobban várt fesztiválja, a negyedik Heineken Balaton Sound, ahol olyan nemzetközi szuperprodukciók és szupersztárok várják majd a fesztiválozókat, mint a The Chemical Brothers, a Pet Shop Boys, a Pendulum, Jamiroquai vagy David Guetta.

Címkék: balaton sound | fesztivál

Bővebben...

Élet a koncertek között

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja fesztivál 2010Pocoló, Zöld Sátor: a rutinos fesztiválozók megszokhatták, hogy a délutáni-esti koncertek között sincs megállás a Hegyalján. Tavaly óta nyúlik ki a Hegyalja a fesztiválterületről és idén is a tokaji Paulay Ede Színházig ér, amit Szalóki Ági választott esti fellépése helyszínének.

Címkék: fesztivál | hegyalja

Bővebben...

SZIN új fellépők: a Rasmustól a N.O.H.A-ig

E-mailNyomtatásPDF

SZINStrandozós, bulizós nyárzárást ígér a legnagyobb hazai „ökorandi”, a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 25-29 között a szegedi Tisza-parton. A korábban bejelentett nevek mellé a napokban csatlakozott a The Rasmus, Beardyman, Parov Stelar és a N.O.H.A

A hazai nyári fesztiválsort záró SZIN kellemes színfoltja a zenés-táncos-ellazulós-barátkozós rendezvényeknek.  A napsütéses nyár utolsó nagy bulija, vízparti feeling, strandozós nappalok, pörgős éjszakák, ahogy már azt megszoktuk: kék ég, zöld fű, szőke Tisza, SZINes programok.

Címkék: fesztivál | hírek | szin

Bővebben...

Ákos és a Bad Romance

E-mailNyomtatásPDF

ÁkosÁkos lett volna az utolsók egyike, akikről ilyesmit feltételeztem volna. Nevezetesen az történt, hogy a Bonanza egykori alapító tagja legutóbbi koncertjén kicsit lazára vette a figurát, és gondolta játszik egy kis Lady Gaga-t. Videó a tovább mögött...

Címkék: ákos | bad romance | lady gaga | zene

Bővebben...

Petijegy és WAMP pályázat

E-mailNyomtatásPDF

SzigetKüldj egy videót Petinek Sziget-bérletért!
Peti, a Sziget legkarantinabb reklámarca annak ellenére nem boldog, hogy dübörög a biznisz.

Peti nevetni szeretne, kacagni akar, hahotázva, könnyezve röhögni, ezért teljesen kiakadt azon, hogy az ingyen bérletekért folyó harcban eddig csak megúszós levelekkel bombáztátok őt.

 

Címkék: fesztivál | sziget

Bővebben...

Fontos a hangulat és a jó program

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja Fesztivál 2010Program és hangulat: ez a két legfontosabb szempont, ami miatt a hegyaljázók nyaranta Tokaj mellett döntenek – a Hegy’ házi felmérése szerint.

Az árérzékenyek számára jó hírünk van: még majd’ két hétig több mint 30%-os kedvezménnyel juthatnak a júliusi, négy napos Hegyalja-bérlethez és idén is lesz RészletBérlet.

Címkék: fesztivál | hegyalja | kedvezmény | tokaj

Bővebben...

A SZIN-en indul a végső visszaszámlálás

E-mailNyomtatásPDF

SZINKorábban már közhírré tették a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, hogy egy koncert 37 forintba fog majd kerülni a fesztiválra. Most már azt is tudjuk, milyen koncert kerül ennyibe: többek mellett a The Final Countdown örökbecsű slágerrel világhírt szerzett Europe, a Brit-Awards díjnyertes angol lánytrió, a Sugababes vagy a dance műfaj nagy öregje Chicane is fellép a nyár utolsó nagy fesztiválján augusztus 25-29 között az Újszegedi Partfürdő területén. Mindezeken túl – a SZIN látogatók és a környék lakói nagy megelégedésére – Silent Disco is tarkítja majd az éjszakai programok sorát. S ezek még csak az első nevek, hamarosan jön a többi!

Címkék: fesztivál | hírek | szin

Bővebben...

Hegyaljás hangháború a Subscribe vezényletével

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja Fesztivál 2010Gitárropogással, éles rifftöltetekkel és dobdübörgéssel robban bele a május egybe a Battle of Universities tehetségkutató döntős különítménye.

Címkék: dürer kert | fesztivál | hegyalja | tokaj

Bővebben...

159. oldal / 161