2019. Július 23., Kedd

Külvilág

Az árvíz ellen küzdenek a Hegyaljások

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja 2010Tokajt és Rakamazt elöntötte az áradó Tisza, a Hegyalja Fesztivál csapata pedig minden rendelkezésre alló eszközzel segíti a helyieket, akikkel évek óta tartó jó viszonyt ápolnak. A folyó a Fesztivál területét sem kímélte, ám a szivattyúzási munkálatok megkezdéséhez a jelenleg 8 méteren álló folyónak a 7,4 méteres állásig kéne apadnia.

Címkék: fesztivál | hegyalja

Bővebben...

Meglepetés bulik a VOLT nyitónapján!

E-mailNyomtatásPDF

VOLT

 Június 29-én a Volt fesztivál vendége lesz Kardos-Horváth Janó és Jamie Winchester, akik egy egészen egyedi és fanatsztikus produkcióval készülnek a fesztivál nyitónapjára. Közös koncertjükön egészen biztosan megszólalnak majd a Kaukázus zenekar dalai is.

Címkék: fesztivál | sopron | volt

Bővebben...

Magyar-kelta szövetség

E-mailNyomtatásPDF

Jamie Winchester

A magyar könnyűzene már az Illés-Metro-Omega korában is angolszász alapokon nyugodott, és gyakorlatilag ma is azon van hogy a "nyugati" lüktetésre ráültesse valahogy ezt a szövegírásilag szerencsétlen, ám kifejezéstanilag utánozhatatlan nyelvet.

Címkék: fesztivál | volt

Bővebben...

Idén először kerül megrendezésre a Part Fesztivál

E-mailNyomtatásPDF

Part FesztiválAgárdon először rendezik meg 2010-ben a Part Fesztivált Július 28 és Augusztus 1 között. Június 1 és 25 között jegyvásárlási akció keretein belül minden 4 megvásárolt jegy mellé egy ötödiket adnak ajándékba a szervezők, melyeket a Ticketpro hálózatán keresztül lehet beszerezni. 

Címkék: fesztivál | part

Bővebben...

Before The Dawn - End of Days

E-mailNyomtatásPDF

Before The DawnAz Before The Dawn ázsiai turnéján készült a legújabb videó , az End of Days című szám előadása közben, valamint egy kis road trip anyagot is tartalmaz.

A szám a 2010-es Deacde of Darkness EP-n található, mely megjelenésének hetén a finn listák első helyéig kúszott fel. A videó megtekinthető a tovább mögött... 

Címkék: before the dawn | end of days | video | zene

Bővebben...

Véget ért a StarGarden

E-mailNyomtatásPDF

Deep PurpleA második napon a StarGarden szabadtéri nagyszínpadán az Osibisáé, John Mayallé, a Skorpióé, a Blood Sweat & Tears-é és a Kool and the Gangé volt a főszerep. A nagyszínpados zárónapi koncerteken önfeledten bulizó tömeget elnézve biztosra vehetjük, hogy nagyon sokan még öregkorukban is emlegetni fogják a Népstadion Kertjében eltöltött Legendás Hétvégét.

Címkék: fesztivál | stargarden

Bővebben...

Szombaton is dübörög a Legendák Fesztiválja!

E-mailNyomtatásPDF

Deák Bill GyulaA Legendák Fesztiváljának első napján nemcsak a rendezvény legnagyobb fellépő helyszínén, hanem a Sztár FM utcabálján és a SYMA Csarnokban kialakított Blikk Nagyszínpadon is generációkat összehozó koncertek zajlottak.

Címkék: fesztivál | stargarden

Bővebben...

Kezdődik a StarGarden!

E-mailNyomtatásPDF

Party

 Június első hétvégéjén a Népstadion Kertben a külföldi és a hazai zenei élet legendái adják egymásnak a mikorfont a Deep Purpletől az Omegáig. A sokszínű, műfajilag változatos és generációkat összetartó fesztivál második napjával egy időben a Magyar Televízió karitatív műsorában elárverezik ismert magyar és külföldi zenészek tárgyait,

Címkék: fesztivál | stargarden

Bővebben...

Kész a Heineken Balaton Sound programja!

E-mailNyomtatásPDF

Balaton SoundAlig több mint egy hónap múlva kezdetét veszi az idei nyár egyik legjobban várt fesztiválja, a negyedik Heineken Balaton Sound, ahol olyan nemzetközi szuperprodukciók és szupersztárok várják majd a fesztiválozókat, mint a The Chemical Brothers, a Pet Shop Boys, a Pendulum, Jamiroquai vagy David Guetta.

Címkék: balaton sound | fesztivál

Bővebben...

Élet a koncertek között

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja fesztivál 2010Pocoló, Zöld Sátor: a rutinos fesztiválozók megszokhatták, hogy a délutáni-esti koncertek között sincs megállás a Hegyalján. Tavaly óta nyúlik ki a Hegyalja a fesztiválterületről és idén is a tokaji Paulay Ede Színházig ér, amit Szalóki Ági választott esti fellépése helyszínének.

Címkék: fesztivál | hegyalja

Bővebben...

SZIN új fellépők: a Rasmustól a N.O.H.A-ig

E-mailNyomtatásPDF

SZINStrandozós, bulizós nyárzárást ígér a legnagyobb hazai „ökorandi”, a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 25-29 között a szegedi Tisza-parton. A korábban bejelentett nevek mellé a napokban csatlakozott a The Rasmus, Beardyman, Parov Stelar és a N.O.H.A

A hazai nyári fesztiválsort záró SZIN kellemes színfoltja a zenés-táncos-ellazulós-barátkozós rendezvényeknek.  A napsütéses nyár utolsó nagy bulija, vízparti feeling, strandozós nappalok, pörgős éjszakák, ahogy már azt megszoktuk: kék ég, zöld fű, szőke Tisza, SZINes programok.

Címkék: fesztivál | hírek | szin

Bővebben...

158. oldal / 161