2018. Augusztus 20., Hétfö

Külvilág

Heineken Balaton Sound: kedvezmények péntekig

E-mailNyomtatásPDF

Magyarország legfrissebb prémiumfesztiváljára, a Zamárdi szabadstrandján július 9-től megrendezésre kerülő Heineken Balaton Soundra e hét pénteken éjfélig érvényesek az jegyelővételi kedvezmények. Figyelem! A belépők 80%-a már most elővételben elkelt!

 

Címkék: balaton sound | fesztivál

Bővebben...

Dumaszínháztól a VOLT-oviig

E-mailNyomtatásPDF

VOLTJúlius 1-jén indul a hazai fesztiválpaletta legváltozatosabb vidéki rendezvénye, a VOLT fesztivál. Azt már tudjuk, hogy zenei fronton rendkívül erős a kínálat, hisz Marilyn Manson, a Limp Bizkit vagy a Franz Ferdinand mellett

 

Címkék: fesztivál | volt

Bővebben...

Újabb 12 név a Balaton Soundon

E-mailNyomtatásPDF
Image Kevesebb mint 50 nappal az idei balatoni nyár legnagyobb eseményének kezdete előtt már megtekinthető a harmadik Heineken Balaton Sound négy legjelentősebb színpadának részletes programja a fesztivál honlapján. A már korábban bejelentett világsztár-sztárfellépők és hazai fesztiváltársaik mellett, a szervezők még 12 előadóval bővítették a 2009-ben négy napon át dübörgő, egyedülálló hangulatú esemény programját. Kedvezményes jegyeket június 12-ig lehet vásárolni, amíg a készlet tart.
Bővebben...

Aktuális sztárok és élő legendák Zamárdiban

E-mailNyomtatásPDF
Kilenc világsztár már biztos fellépője az idei Heineken Balaton Soundnak július 9-12 között. MOBY, KRAFTWERK, UNDERWORLD, THIEVERY CORPORATION, RÖYKSOPP, ERICK MORILLO, CARL COX, RICHIE HAWTIN valamint DAVID GUETTA fellépése azt is sejteti, hogy a tavalyihoz hasonlóan most is elfogyhatnak - már a kapunyitás előtt - a jegyek. És ez még nem minden: a szervezők további sztárokat is ígérnek a - négynaposra bővülő - fesztiválra.
Bővebben...

A Limp Bizkit, Franz Ferdinand és Marilyn Manson is jön a VOLT-ra!

E-mailNyomtatásPDF
Kultikus sztárokkal várja látogatóit az idei VOLT Fesztivál. Július első hétvégéjére Sopronba érkezik a több év után új lemezzel és fesztiválturnéval visszatérő LIMP BIZKIT csapata, a legnagyobb Nyugat-európai fesztiválok másik nagy idei visszatérője, a provokatív metál-ikon, MARILYN MANSON, és a legaktuálisabb brit szupercsapat, a FRANZ FERDINAND. Az elsőként bejelentett nevek között találjuk még a meglehetősen ritkán turnézó francia technó-producert, LAURENT GARNIER-t, aki természetesen élő show-val érkezik Sopronba. Ugyanúgy, mint a brit FREESTYLERS legénysége, amely pezsgő breakbeatet szállít az Alpok aljára. Sokak örömére visszatér a Hűség városába LTJ BUKEM és MC CONRAD is.
Bővebben...

Ákos a VOLT-on!

E-mailNyomtatásPDF
Image Ákos ismét a VOLT fellépője: ez alkalommal azonban nem a fesztivál területén, hanem a Soproni Sportcentrumban várja a fesztivál látogatóit “Ákos 40+1” című előadásával, a VOLT nyitónapján.
Bővebben...

Macy Gray is fellép a SZIN-en

E-mailNyomtatásPDF

SZINAki csodát akar hallani, irány augusztusban a SZIN! A hazai fesztiválpaletta legnagyobb nyárzáró eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezőinek felkérésére ugyanis, a korábban bejelentett sztárok- Gabriella Cilmi, Guano Apes, !DelaDap és mások - mellé a napokban csatlakozott a r&b és soul énekes, szövegíró, lemezproducer és színésznő - mindemellett három gyermek anyukája - Macy Gray. A SZIN augusztus 26-30 között, az Újszegedi Partfürdőn várja közönségét.

Címkék: fesztivál | hírek | szin

Bővebben...

SZIGET 2009: minden, mi fülnek, szemnek ingere

E-mailNyomtatásPDF

ImageÚj, megújult és a már megszokott programhelyszínek változatos kavalkádjával várja - immár tizenhetedik alkalommal - látogatóit a Sziget. Lesz mínusz egyedik nap óriási Tankcsapda koncerttel, nulladik nap egy 10 órás koncertfolyammal az antirasszizmus jegyében,  nemzetközi sztárok, a hazai élvonal, szenzációs utcaszínház és minden más, ami fülnek, szemnek ingere.

Bővebben...

Tíz nap nyaralás... Csak szabadon...

E-mailNyomtatásPDF

EFOTTBajáról eddig csak a kitűnő halászlé jutott volna az eszébe, 2009-ben mindenképpen még egy dolgot megjegyez majd a városról: ott lesz az idei év legnagyobb hallgatói bulija! A régió legnagyobb eseménye A nyár legjelentősebb múltra visszatekintő diákrendezvénye

 

Címkék: efott | fesztivál

Bővebben...

Svéd szerenáddal melegítenek a Hegyaljások

E-mailNyomtatásPDF
ImageI’m from Barcelona; Clã

Mi is lehetne stílusosabb ráhangolódás a Hegyalja Fesztiválra, mint egy olyan zenekar koncertje, amiről első ránézésre az jut az ember eszébe, hogy a harmincfős társaság a gimis szerenádozás után valahogy úgy maradt, és azóta is együtt bulizik. Az I’m from Barcelona néven futó svéd csapat május 26-án a portugál jazz-pop egyik legkiválóbb képviselője, a Clã mellett lép fel a Hegyalja bemelegítő bulin. És ha kell még két érv: a Hegyalja Fesztivál hetijegy felmutatásával a koncertre kedvezményes a belépő, amihez még jubileumi Hegyalja CD is jár.
Bővebben...

Hajón melegítenek a Hegyaljára

E-mailNyomtatásPDF
ImageA38, csütörtök, a Hegyalja bemutatja: Let3, Zuboly és Rock-Stone

Húsz éve forgatja fel a Balkánt a horvát Let3. Május 7-én, csütörtök este 9 órától kiderül, hogy mit kezd Budapesttel a hivatalosan punkrock, valójában egészen abszurd örömzenét játszó banda. A Zuboly és a szlovákiai Rock Stone méltó partnerek ebben, de lesz még más is: a 10 éves Hegyalja Fesztivált ünneplő rövidfilmet először csütörtökön, az A38-on lehet majd megnézni és a jubileumi Hegy’ CD-hez is először a hajón lehet majd hozzájutni.
Bővebben...

155. oldal / 156