2019. Július 23., Kedd

Külvilág

Hét új fellépővel teljes a létszám!

E-mailNyomtatásPDF

Balaton Sound

Alig több mint negyven nappal a kezdés előtt, hét újabb nemzetközi sztár  érkezésével már véglegessé vált, hogy kik lesznek az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Heineken Balaton Sound külföldi fellépői. A Stereo MC's-zel és Parov Stelar Banddel teljes a fesztivál legnagyobb színpadának programja, de a nyári buliszezonban csak nálunk vehettek részt DJ Food, Boca 45, Rainer Trüby és a Jazzanovás Claas Brieler partiján, arról nem is beszélve, hogy idén először a Tokyo Ska Paradise Orchestra is fellép a Soundon.

Címkék: balaton sound | fesztivál | hírek

Bővebben...

Az őrület már a 0. napon elkezdődik

E-mailNyomtatásPDF

EFOTT

A fesztivál egy igazi kuriózummal nyit: a 0. napon Gönczi Gábor zenekara, a Smile Rock Circus egy közös örömkoncertet ad Haddaway-jel, Kovács Katival, Fluorral, Vastag Csabával, Király L. Norbival, Ganxsta Zolee-val, az Animal Cannibals-el és további színes előadókkal. 

Címkék: efott | fesztivál | hírek

Bővebben...

Fishing on Orfű a ZP-ben!

E-mailNyomtatásPDF

Fishing on Orfű

Május 20-án, azaz most pénteken budapesti alaptábort tartunk a Zöld Pardonban, azzal a nem titkolt céllal, hogy egy kis "fishinges" életérzést csempésszünk a fővárosba. Lovasi halászlevelet főz, amit természetesen meg is lehet majd kóstolni, a népi-urbánus harmónia élharcosa, Bödőcs Tibor a kortárs, vidéki élet tárgyi kultúrájának legfontosabb darabjait bocsátja majd jótékonysági árverésre, a bevállalósabb érdeklődőknek pedig izgalmas és kihívásokkal teli játékokat tartogatunk, amelyek során FOO bérletekkel valamint Megadó Kiadós kiadványokkal gazdagodhattok.

Címkék: fesztivál | fishing on orfű | hírek

Bővebben...

Hatalmas buli a Tisza partján

E-mailNyomtatásPDF

EFOTT

Idén nyáron minden út Szolnokra vezet, ahol július 12. és 17. között a djuice bemutatja Magyarország legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválját, az EFOTT-ot. A tiszaligeti strand partján olyan nívós hazai zenekarok lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Quimby, Haddaway, a Kiscsillag, a 30Y, az Irie Maffia, a Pál Utcai Fiúk, a Neo, a The Kolin, a Carbonfools, a Csík zenekar, a Vad Fruttik, a Heaven Street Seven, Csepregi Éva, az Animal Cannibals, Kovács Kati, az Ámokfutók, és Dévényi Tibi bácsi, aki az előző évekhez hasonlóan örökzöld zenéivel és pontos labdáival várja a fiatalokat. 

Címkék: efott | fesztivál | hírek

Bővebben...

Nincs már szállás Orfűn!

E-mailNyomtatásPDF

Fishing on Orfű

Orfűn kitették a megtelt táblát, ami azt jelenti, hogy június 23-25 között, vagyis a fesztivál idejére már nem találtok szállást a faluban, csak abban az esetben, ha valaki addig véletlenül lemondja a foglalását. Az 5 km-re fekvő Abaligeten (abaliget.hu), a 11 km-re található Kovácsszénáján (kovacsszenaja.hu) és a 12,6 km-re lévő Magyarszéken (magyarszek.hu) viszont még biztosan vannak szállások. Nézzetek körül a települések hivatalos oldalain, ahol gyakorlatilag minden szálláslehetőség fel van sorolva!

Címkék: fesztivál | fishing on orfű | hírek

Bővebben...

Nagyon bor és nagyon zene a Hegyalján

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja

Steve Hackett és a Djabe, finom borok, Csík Zenekar, Szalóki Ági, gasztromagasságok, kultúrdélutánok, Szabó Balázs Band és tánc hajnalig: világ- és népzenével, és a magyar és a szomszédos országok kulturális esszenciájának keverékével debütál a Hegyalja Fesztivál új programhelyszíne, az MR2 Furmint Klub. A nagyszínpad programjába pedig a Kosheen tölt törtütemeket.

Címkék: fesztivál | hegyalja | hírek

Bővebben...

A CIVET énekesnője kiáll a szexizmus ellen

E-mailNyomtatásPDF

Liza Graves

Meglehetősen nagy port kavart az az incidens, amikor március 18-án Austin egyik legnagyobb művészeti fesztiválján, a South By Southwesten Ben Weasel, a Schreeching Weasel énekese a színpadról behúzott az egyik közönségben álló lánynak, miután az az énekes szexista megjegyzéseire reagálva leöntötte őt egy pohár sörrel.

Címkék: ben weasel | civet | hírek | zene

Bővebben...

EFOTT 2011. Felsőoktatási Road Show

E-mailNyomtatásPDF

EFOTT

Az elmúlt hónapokban számtalan helyszínen, egyetemeken és főiskolákon, illetve felsőoktatási rendezvényen járt az EFOTT hostess csapata! A helyszíneken nyereményszelvényeket töltöttek ki a résztvevők, a hostess csapat pedig számos EFOTT hetijegyet kisorsolt a játékban résztvevők között. 

Címkék: efott | fesztivál | hírek

Bővebben...

Utazz féláron Orfűre!

E-mailNyomtatásPDF

Fishing on Orfű

Orfű nem rendelkezik közvetlen vasúti összeköttetéssel. A két legközelebbi pályaudvarról, Abaligetről és Pécsről autóbusszal lehet eljutni Orfűre. Amennyiben vonatra esne a választásotok, úgy felhívnánk a figyelmet, hogy a MÁV-START Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít 2011-ben is a Fishing on Orfű fesztiválra vasúton érkezők számára a teljesárú menetjegy árából.

Címkék: fesztivál | fishing on orfű | hírek

Bővebben...

500 ember tombolhat a PaFe nagyszínpadán

E-mailNyomtatásPDF

Pannónia Fesztivál 2011

500 szerencsés ember testközelből, a PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszról nézheti meg kedvenc zenekarának fellépését a Pannónia Fesztiválon. Nincs más dolga, mint hogy megvegye a belépőjét május 20-ig, és a fesztivál facebook oldalát lájkolja, majd küldjön e-mailt. A szerencsések pár méterről láthatják és hallhatják öt zenekar nagyszínpados produkcióját. Az már biztos, hogy az egyik a Subscribe koncertje.

Címkék: fesztivál | hírek | pannónia

Bővebben...

Hosszúlépés Fröccs(kul)túra idén is!

E-mailNyomtatásPDF

Fishing on Orfű

A legenda szerint 1842. október 5-én Fóton a Fáy András présházában gyűlt össze a kor szellemi életének színe-java. Jelen volt Vörösmarty, a nyelvtudós Czuczor Gergely és unokatestvére, az inga és a dinamó feltalálója, Jedlik Ányos is. Jedlik elhozta magával találmányát, a szódásüveget is, és ha már ott volt, bemutatta barátainak, hogyan hígítja ő - gyomorbántalmai miatt - a bort szódával.

Címkék: fesztivál | fishing on orfű | hírek

Bővebben...

153. oldal / 161