Külvilág

Halloween trend: idén az Angry Birds és a Black Swan a menő a Google szerint

E-mailNyomtatásPDF

Angry Birds

A Google keresések összegzéséből tisztán kiviláglik: az Angry Birds szavakat keresték az elmúlt hónap folyamán a legtöbben a jelmez szóval összefüggésben. Nemrégiben azonban a mérges madaraknak egy újabb, szintén tollas kihívójuk akadt. A cég a meglepő tényeket a tegnapi nap során hozta nyilvánosságra, egyértelműen mutatva: idén a madarak a legtrendibbek.

Címkék: angry birds | halloween | hírek

Bővebben...

A Coldplay nemet mond a streaming-re

E-mailNyomtatásPDF

Coldplay

A CNET forrása szerint a Coldplay, akik már eddig is arról voltak ismeretesek, hogy nagy gonddal vigyázták szerzői jogaikat, nemrégiben bejelentették: a továbbiakban nem engedélyezik a zenéik streamingelését az olyan oldalak számára, mint a Spotify és a Rdio. A CNET-nek az EMI-től továbbá arról is beszámoltak, hogy a Coldplay kiadója a céggel közölte „kissé zavarban van az együttes döntése miatt”.

Címkék: coldplay | hírek | zene

Bővebben...

Ismét Budapestre látogat a Rise Against

E-mailNyomtatásPDF

Rise Against

Két évvel a teltházas klubkoncertet, és egy évvel a módfelett emlékezetes Sziget-fellépést követően ismét Budapestre látogat a minőségi nagykiadós rádiópunk valaha volt talán legnagyobb alakja, a Rise Against, akik vendégeik tekintetében is gondoskodnak arról, hogy a rajongók már márciusban átélhessék az év koncertjét.

Címkék: hírek rise against | zene

Bővebben...

Mike Watt: Budapesten az And So I Watch You From Afar vendégeként!

E-mailNyomtatásPDF

Mike Watt

Ugyan lélekben már többen is rákészülhettek arra, hogy 2011 nem feltétlenül tartogat már meglepetéseket, a november 3-án esedékes And So I Watch You From Afar-koncert mégis felborítja az előzetes számításokat, ugyanis az észak-ír zenekar vendégeként nem más teszi tiszteletét a Dürer Kertben, mint a The Stooges és a Minuteman soraiból is ismert Mike Watt.

Bővebben...

Marketing Expo 2011

E-mailNyomtatásPDF

Wolf Gábor

Az idei Marketing Expo 2011 szeptember 22-én került megrendezésre a Lurdy-házban, amelyen mi is ott voltunk, és egész nap szívtuk magunkba a jobbnál-jobb ötleteket. A koránkelők akár már hajnali nyolckor is becsekkolhattak, majd az előadások kezdetéig a különböző kiállítók termékeit, illetve az áruház nyújtotta lehetőségeket is élvezhették. Sőt, még egy nyereményjátékban is részt lehetett venni, amin laptopot nyerhettünk.

Bővebben...

GRINDRISE-JÁTÉK: legyél a Darkest Hour előzenekara!

E-mailNyomtatásPDF

Darkest Hour

A hatodik Grindrise Fest apropóján tizenegyedik alkalommal érkezik Budapestre 2011. november 11-én a hazai koncertek terén idén duplázó Darkest Hour legénysége, akik a Machine Head, a Bring Me The Horizon és a DevilDriver oldalán töltött Európa-turnéjuk pihenőnapját második otthonukban, fővárosunkban szerették volna tölteni.

Címkék: darkest hour | grindrise fest | hírek | játék

Bővebben...

Új punk-rock csillagok Budapesten

E-mailNyomtatásPDF

Samiam

Októberben a punk rock szerelmeseinek sem lesz oka panaszra, hiszen első ízben láthatjuk vendégül Budapesten a 23 éve töretlenül működő kaliforniai Samiam legénységét, akik nem akármilyen vendéggel érkeznek ezúttal kontinensünkre, mint a szintén debütáló Off With Their Heads oldalán.

Bővebben...

Újabb finn rock csillagok Budapesten

E-mailNyomtatásPDF

Sunrise Avenue

Talán nem árulunk azzal zsákbamacskát, ha azt mondjuk, hogy a finn rockzene nem véletlenül érdemelte ki sokszínűségéből és minőségéből fakadóan tulajdon világhódító útját, és ahogy a Skalar Music Hungary két évvel ezelőtt elhozhatta a hazai rajongóknak a The Rasmust, úgy most egy másik világszerte ismert és elismert rockbanda, a Sunrise Avenue ad Budapesten klubkoncertet.

Címkék: hírek | koncert | sunrise avenue | zene

Bővebben...

Újra hegy épül Budapest szívébe

E-mailNyomtatásPDF

Fridge

2011 novemberében második alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb téli fesztiválja, a Monster Energy Budapest Fridge. A rendezvény idén beköltözik a frissen felújított Városligeti Műjégpálya területére, ahol másodszor épül fel a főváros legmagasabb mesterséges pontja.

Címkék: fesztivál | fridge | hírek

Bővebben...

Nem csak fesztivál volt Szegeden - Kajak-kenu világbajnokság 2011

E-mailNyomtatásPDF

Magyarország a kajak-kenu világbajnokságok történetének legsikeresebb országa. A 2011-es világbajnokság kezdetéig 169 arany, 130 ezüst és 111 bronz, összesen 410 érmet gyűjtött. A legsikeresebb női versenyző a VB kezdetéig Kovács Katalin, aki eddigi pályafutása során összesen 38 (29,6,3) érmet gyűjtött. A legsikeresebb férfi versenyző Kolonics György, aki 2008-ban bekövetkezett haláláig 28 érmet szerzett (15,9,4).

Címkék: beszámoló | kajak-kenu | világbajnokság

Bővebben...

VOLT fesztivál – Élménybeszámoló - 1. nap

E-mailNyomtatásPDF

A rövidre sikerült éjszaka után az alvás sem tartott sokáig. Korán kipattogtuk kényelmetlen, ám már otthonosan rendetlen kis fészkükből, s konstatáltuk, hogy valószínűleg a mi sátorhelyünk még a sátorhelyek műfajában is X. kategóriás szálláshelynek minősül. A lejtőnek köszönhetően 150 cm széles sátorból a lejtő alján elhelyezkedő 20 cm-es helyen ébredtünk. Ráadásul próbáljon meg bárki, aki 197 cm magas egy 180 cm hosszú sátorban aludni…

Címkék: beszámoló | fesztivál | volt

Bővebben...

152. oldal / 161