2019. Március 19., Kedd

Cooltúra

Sztár-gyereknap az EA rendezvényén

E-mailNyomtatásPDF
Image Az Állatkerti sétányon kígyózó sorok, s az út mentén két sorban parkoló autók már messziről jelezték, visszavonhatatlanul eljött a gyereknap. A Fővárosi Vidámpark színültig megtelt önfeledten szaladgáló kicsikkel, s mosolygós szüleikkel. Szekeres Nóri, Ada és Terry Black is az Electronic Arts rendezvényét választották, s gyermekeikkel végigjárták a Vidámparkot, miután kipróbálták a legújabb konzolos és mobilos játékokat, s begyűjtöttek minden Sims-ereklyét.
Bővebben...

Gyereknap sztárszülőkkel a Vidámparkban

E-mailNyomtatásPDF
Image Vajon hová mennek legszívesebben gyereknapon a család legkisebb tagjai? A válasz magától értendő: a Vidámparkba. Most vasárnap a fergeteges gyereknapi programok mellett, igazi sztárkavalkád és rendkívüli Electronic Arts-os meglepetések várják a Vidámparkba látogató családokat, kicsiket, s nagyokat.
Bővebben...

Gáspár Laci autói a Tuning Shown

E-mailNyomtatásPDF
Gáspár Laci már egy éve arca az Electronic Arts által forgalmazott Need for Speednek. Az énekes azonban az életben is szívesen versenyzik, újabban driftelni tanul - persze szigorúan az erre kijelölt pályákon. Szenvedélyét mi sem bizonyítja jobban, minthogy autóit saját két kezével rakosgatja össze, alakítgatja, hogy minél profibb legyen. A Tuning Show 2008 kiállításon pedig megnézhetjük élőben is Laci autóját.
Bővebben...

Utcai kiállítás a hátrányos helyzetűekért

E-mailNyomtatásPDF
A Vodafone Alapítvány ötödik születésnapja alkalmából egy elgondolkodtató kiállítással kívánja felhívni a figyelmet a hátrányos helyzetben élők segítésére. A tárlat megnyitóján a nemrég filmrendezőként is debütáló, Till Attila és a népszerű műsorvezető, Krizsó Szilvia is megosztotta gondolatait a társadalmi felelősségvállalás fontosságával kapcsolatban.
Bővebben...

Lola rajongói megtöltötték a Petőfi Csarnokot

E-mailNyomtatásPDF
Kicsik-nagyok, fiúk-lányok csápoltak teljes erőbedobással Lola első, élő nagykoncertjén. Pénteken hét órára megtelt a Petőfi Csarnok. Az ember nem lehetett elég fiatal, Lola közönsége között igenis túlkorosnak érezte magát. Az átlagéletkort talán a szintén fiatal szülők emelték, akik Lola- és Sims-rajongó gyermeküket kísérték el a koncertre.
Bővebben...

@RC plakátkiállítás

E-mailNyomtatásPDF

Tegnap kinnt voltunk megnézni az ARC plakátokat. Az ezekről készült képeket a Galériában tekinthetitek meg. Nekünk nagyon tetszett, akinek van lehetősége nézze meg őket élőben is! 

Tábor 2006

E-mailNyomtatásPDF
Szokásunkhoz híven idén is megrendezésre kerül a nyár egyik legnagyobb eseménye, a PC Pult - Tábor! Végre tboy is elkészült az élménybeszámolóval, amit közkinccsé is tettünk! Enjoy!
Bővebben...

Tábor 2005

E-mailNyomtatásPDF
Irta: tboy (Vastagbetüvel: Hydrocephalic)

Helyszin: Balatonmáriafürdö
Idöpont: 2005.07.04 - 2005.07.11
Létszám: 17+3 fö

Bővebben...

Day 7: Vasárnap

E-mailNyomtatásPDF

Bővebben...

Day 6: Szombat

E-mailNyomtatásPDF
Bővebben...

Day 5: Péntek

E-mailNyomtatásPDF

Bővebben...

201. oldal / 202