2019. Január 23., Szerda

Cooltúra

Battlefield: Bad Company 2

E-mailNyomtatásPDF
Battlefield - Bad Company 2Hihetetlen, hogy pár év alatt hova fejlődött a virtuális hadviselés. Tisztán élnek bennem még az álmatlanul töltött éjjelek, amiket a gép előtt ülve töltöttem a Wolfenstein és Doom játékokkal, halomra lőve az ellenséget. A hideg akkor is futkosott a hátamon egy-egy durva csata esetén, de amit a héten tapasztaltam a Battlefield – Bad Company 2-vel töltött idő alatt, mégsem volt ugyanaz.

Címkék: bad company | battlefield | electronic arts

Bővebben...

World Cyber Games 2008

E-mailNyomtatásPDF

Az idei World Cyber Games rendezvényre ismét a Millenáris Parkban található Jövő házában került sor. A következő versenyszámokban indultak a versenyzők, hogy a Kölnben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőbe kijuthassanak: Starcraft, C&C: Kane’s Wrath, Warcraft 3: The Frozen Throne, Fifa 08, Guitar Hero III.

            A versenyt egy koreai cég az International Cyber Marketing szervezi már 2000 óta. Eleinte Koreában zajlottak a döntők de 2004 óta mindig új helyszínen került megrendezésre, például a tavalyi Seattleben volt.

Bővebben...

Sztár-bajnokság az EA-sátorban

E-mailNyomtatásPDF
Image Ha már zsong a fejed a rocktól, végigtomboltad Kordáék koncertjét és unod a világzenei muzsikálást is, gyere a Sziget légkondis gémer sátrába és játssz a végkimerülésig!
A sztárok háziversenyére már benevezett Szebeni István, Váczi Gergő, Bagi Iván, Gáspár Laci. De folyamatosan érkezik az Electronic Arts sátrába résztvevőként vagy drukkerként Lola, Dér Heni és Tóth Szabi a Sugarloafból, a No Thanx fontembere, Erik és a VIVA műsorvezetője, Kisó.
A sztárok jövő csütörtökön, azaz  2008.08.14. 20.00 órától próbálják ki az Electronic Arts legújabb játékait. Gyere, és játssz velük Te is!

Tábor 2007

E-mailNyomtatásPDF
„Beszélgetések. Azt hiszem, ezért szeretem annyira a Balatont. Évről évre egy hétig összejön egy társaság, a társaság, és erről szól az egész. Nem a piáról, nem a bulikról. Egymásról."
Bővebben...

Sztár-gyereknap az EA rendezvényén

E-mailNyomtatásPDF
Image Az Állatkerti sétányon kígyózó sorok, s az út mentén két sorban parkoló autók már messziről jelezték, visszavonhatatlanul eljött a gyereknap. A Fővárosi Vidámpark színültig megtelt önfeledten szaladgáló kicsikkel, s mosolygós szüleikkel. Szekeres Nóri, Ada és Terry Black is az Electronic Arts rendezvényét választották, s gyermekeikkel végigjárták a Vidámparkot, miután kipróbálták a legújabb konzolos és mobilos játékokat, s begyűjtöttek minden Sims-ereklyét.
Bővebben...

Gyereknap sztárszülőkkel a Vidámparkban

E-mailNyomtatásPDF
Image Vajon hová mennek legszívesebben gyereknapon a család legkisebb tagjai? A válasz magától értendő: a Vidámparkba. Most vasárnap a fergeteges gyereknapi programok mellett, igazi sztárkavalkád és rendkívüli Electronic Arts-os meglepetések várják a Vidámparkba látogató családokat, kicsiket, s nagyokat.
Bővebben...

Gáspár Laci autói a Tuning Shown

E-mailNyomtatásPDF
Gáspár Laci már egy éve arca az Electronic Arts által forgalmazott Need for Speednek. Az énekes azonban az életben is szívesen versenyzik, újabban driftelni tanul - persze szigorúan az erre kijelölt pályákon. Szenvedélyét mi sem bizonyítja jobban, minthogy autóit saját két kezével rakosgatja össze, alakítgatja, hogy minél profibb legyen. A Tuning Show 2008 kiállításon pedig megnézhetjük élőben is Laci autóját.
Bővebben...

Utcai kiállítás a hátrányos helyzetűekért

E-mailNyomtatásPDF
A Vodafone Alapítvány ötödik születésnapja alkalmából egy elgondolkodtató kiállítással kívánja felhívni a figyelmet a hátrányos helyzetben élők segítésére. A tárlat megnyitóján a nemrég filmrendezőként is debütáló, Till Attila és a népszerű műsorvezető, Krizsó Szilvia is megosztotta gondolatait a társadalmi felelősségvállalás fontosságával kapcsolatban.
Bővebben...

Lola rajongói megtöltötték a Petőfi Csarnokot

E-mailNyomtatásPDF
Kicsik-nagyok, fiúk-lányok csápoltak teljes erőbedobással Lola első, élő nagykoncertjén. Pénteken hét órára megtelt a Petőfi Csarnok. Az ember nem lehetett elég fiatal, Lola közönsége között igenis túlkorosnak érezte magát. Az átlagéletkort talán a szintén fiatal szülők emelték, akik Lola- és Sims-rajongó gyermeküket kísérték el a koncertre.
Bővebben...

@RC plakátkiállítás

E-mailNyomtatásPDF

Tegnap kinnt voltunk megnézni az ARC plakátokat. Az ezekről készült képeket a Galériában tekinthetitek meg. Nekünk nagyon tetszett, akinek van lehetősége nézze meg őket élőben is! 

Tábor 2006

E-mailNyomtatásPDF
Szokásunkhoz híven idén is megrendezésre kerül a nyár egyik legnagyobb eseménye, a PC Pult - Tábor! Végre tboy is elkészült az élménybeszámolóval, amit közkinccsé is tettünk! Enjoy!
Bővebben...

200. oldal / 202