Cooltúra

A Skalar Music Hungary 2011-es koncertjei

E-mailNyomtatásPDF

Skalar Music

A Skalar Music Hungary 2011‐ben sem áll le, hiszen az új év első két hónapja már tele van vadonatúj rendezvényekkel, ezek egy részéről már eddig is halhatott a nagyérdemű, ezek a Supertouch, a Darkest Hour, a Death Before Dishonor, valamint az Apocalyptica koncertjei, azonban a napokban újabb négy koncertet jelenthetünk be.

Címkék: apocalyptica | dürer kert | hírek | kocert | skalar music

Bővebben...

Kerülj Közelebb!

E-mailNyomtatásPDF

December 3-a a Fogyatékos Emberek Világnapja. Sajnos a mai világban sokan kiközösítik őket, sok esetben kinevetik, pedig ugyanolyan embertársaink, akiket illene elfogadnunk nem utolsó sorban segíteni, ha épp, rászorulnak.

Címkék: fogyatékosság | kampány | kerülj közelebb

Bővebben...

Budapest Game Show 2010

E-mailNyomtatásPDF

Budapest Game Show 2010

"Kinectikus"

Ezzel az egy szóval lehet a legjobban jellemezni az idei BGS-t. Annyira sok Kinect volt kinnt, hogy nagyjából elnyomta a többi játékot de azért érdeklődő azoknál is volt bőven. Látva mozgásban, kipróbálva a Kinectet elmondható, hogy valami olyasmi érkezett, ami nagyon komolyan átrendezheti a konzolok és PC közötti erőviszonyokat. A Dance Central bemutatón látható volt, hogy a Kinect a mozgásérzékelésben olyat alkotott, mint amilyet még a Wii sem tudott felmutatni. 

Címkék: beszámoló | budapest game show | hírek

Bővebben...

Egy láthatatlan kisebbséget tesznek láthatóvá

E-mailNyomtatásPDF

Kerülj közelebbA hazánkban élő fogyatékos emberek jelentős része attól is tart, hogy elhagyja otthonát. Tartanak az akadályokkal teli, veszélyes külvilágtól. Nem szeretnének kisebbséghez tartozni, mégis a többség kisebbség tekint rájuk. A Médiaunió Alapítvány ezen szeretne változtatni: idén az erőfeszítések fókuszában a nem-fogyatékos emberek érzékenységének felkeltése áll. Görög Zita, Bárdos András és a Quimby zenekar énekese, Kiss Tibor is a kezdeményezés mellé állt.

Címkék: hírek | kampány | kerülj közelebb

Bővebben...

Battlefield: Bad Company 2

E-mailNyomtatásPDF
Battlefield - Bad Company 2Hihetetlen, hogy pár év alatt hova fejlődött a virtuális hadviselés. Tisztán élnek bennem még az álmatlanul töltött éjjelek, amiket a gép előtt ülve töltöttem a Wolfenstein és Doom játékokkal, halomra lőve az ellenséget. A hideg akkor is futkosott a hátamon egy-egy durva csata esetén, de amit a héten tapasztaltam a Battlefield – Bad Company 2-vel töltött idő alatt, mégsem volt ugyanaz.

Címkék: bad company | battlefield | electronic arts

Bővebben...

World Cyber Games 2008

E-mailNyomtatásPDF

Az idei World Cyber Games rendezvényre ismét a Millenáris Parkban található Jövő házában került sor. A következő versenyszámokban indultak a versenyzők, hogy a Kölnben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőbe kijuthassanak: Starcraft, C&C: Kane’s Wrath, Warcraft 3: The Frozen Throne, Fifa 08, Guitar Hero III.

            A versenyt egy koreai cég az International Cyber Marketing szervezi már 2000 óta. Eleinte Koreában zajlottak a döntők de 2004 óta mindig új helyszínen került megrendezésre, például a tavalyi Seattleben volt.

Bővebben...

Sztár-bajnokság az EA-sátorban

E-mailNyomtatásPDF
Image Ha már zsong a fejed a rocktól, végigtomboltad Kordáék koncertjét és unod a világzenei muzsikálást is, gyere a Sziget légkondis gémer sátrába és játssz a végkimerülésig!
A sztárok háziversenyére már benevezett Szebeni István, Váczi Gergő, Bagi Iván, Gáspár Laci. De folyamatosan érkezik az Electronic Arts sátrába résztvevőként vagy drukkerként Lola, Dér Heni és Tóth Szabi a Sugarloafból, a No Thanx fontembere, Erik és a VIVA műsorvezetője, Kisó.
A sztárok jövő csütörtökön, azaz  2008.08.14. 20.00 órától próbálják ki az Electronic Arts legújabb játékait. Gyere, és játssz velük Te is!

Tábor 2007

E-mailNyomtatásPDF
„Beszélgetések. Azt hiszem, ezért szeretem annyira a Balatont. Évről évre egy hétig összejön egy társaság, a társaság, és erről szól az egész. Nem a piáról, nem a bulikról. Egymásról."
Bővebben...

Sztár-gyereknap az EA rendezvényén

E-mailNyomtatásPDF
Image Az Állatkerti sétányon kígyózó sorok, s az út mentén két sorban parkoló autók már messziről jelezték, visszavonhatatlanul eljött a gyereknap. A Fővárosi Vidámpark színültig megtelt önfeledten szaladgáló kicsikkel, s mosolygós szüleikkel. Szekeres Nóri, Ada és Terry Black is az Electronic Arts rendezvényét választották, s gyermekeikkel végigjárták a Vidámparkot, miután kipróbálták a legújabb konzolos és mobilos játékokat, s begyűjtöttek minden Sims-ereklyét.
Bővebben...

Gyereknap sztárszülőkkel a Vidámparkban

E-mailNyomtatásPDF
Image Vajon hová mennek legszívesebben gyereknapon a család legkisebb tagjai? A válasz magától értendő: a Vidámparkba. Most vasárnap a fergeteges gyereknapi programok mellett, igazi sztárkavalkád és rendkívüli Electronic Arts-os meglepetések várják a Vidámparkba látogató családokat, kicsiket, s nagyokat.
Bővebben...

Gáspár Laci autói a Tuning Shown

E-mailNyomtatásPDF
Gáspár Laci már egy éve arca az Electronic Arts által forgalmazott Need for Speednek. Az énekes azonban az életben is szívesen versenyzik, újabban driftelni tanul - persze szigorúan az erre kijelölt pályákon. Szenvedélyét mi sem bizonyítja jobban, minthogy autóit saját két kezével rakosgatja össze, alakítgatja, hogy minél profibb legyen. A Tuning Show 2008 kiállításon pedig megnézhetjük élőben is Laci autóját.
Bővebben...

199. oldal / 201