2018. December 17., Hétfö

Még egy nap és kiderül ki lesz a Miss Balaton királynője

E-mailNyomtatásPDF

Augusztus 19-én este látványos show keretében egy gyönyörű lány fejére kerül a Miss Balaton korona. A 12 döntős szépség szombat este Balatonfüreden bizonyíthat majd a zsűri előtt, de addig is, egy applikáción keresztül bárki leteheti voksát kedvencére, hiszen a finálén a közönség által megszavazott versenyzőnek is nyeremény jár.

Hétfőn vette kezdetét a Miss Balaton felkészítő tábora, ahol öt napon keresztül minden a 12 döntős versenyző felkészüléséről szólt. A héten szakemberek is a lányok segítségére voltak, hogy a szombati finálén a legjobb formájukat mutathassák. Epres Panni és Seres Attila mellett pénteken Dukai Regina is a helyszínre utazott, hogy a közösségi médiával kapcsolatban hasznos tanácsokkal lássa el a lányokat. Szó volt többek között arról, hogy mire figyeljenek, ha képeket osztanak meg magukról, de egy-két trükköt is mutatott a versenyzőknek.

Szombat este a 12 döntős szépség a zsűri előtt bizonyíthat majd, de addig is a Miss Balaton Facebook oldalán egy applikáción keresztül bárki leadhatja voksát kedvencére, a legtöbb szavazatot gyűjtő versenyző a finálén veheti át a közönségdíjasnak járó 100 000Ft értékű utazási utalványt.

A Facebook szavazás ezen a linken érhető el: https://p.antavo.com/f/E2R/

Augusztus 19-én este a www.missbalaton.hu oldalon és a Miss Balaton Facebook oldalán is élőben követhetik majd a show-t.


Címkék: döntő | hírek | miss balaton

Share/Save/Bookmark