2019. Március 27., Szerda

Dobd fel csillogó ékszerekkel az ünnepeket!

E-mailNyomtatásPDF

Az ünnepek közeledtével egyre több alkalmunk adódik kiöltözni, nem kell azonban új ruhák tömkelegére ezreket költeni, egy egyszerű szerelést is feldobhatunk néhány elegáns, csillogó ékszerrel. Egy csinos fülbevaló, vagy egy divatos nyaklánc egyedivé és különlegessé teheti megjelenésünket!

Válassz feltűnő ékszereket!
Idén télen nem kell visszafognod magad, ami az ékszereket illeti, hódítanak ugyanis a színes, köves fülbevalók és feltünő nyakláncok. Az ünnepek alatt még a legegyszerűbb fekete ruhát is feldobhatod egy jól megválasztott darabbal, szilveszterre pedig keresd a csillogó kristályokkal, gyöngyökkel kirakott fülbevalókat, gyűrűket, nyakláncokat a legkülönfélébb színekben! A legdivatosabb színek között vannak a rózsaarany, fehérarany, sárgaarany bevonatú ékszerek, valamint az örök kedvenc a lila és a kék! „A legtrendibb viseletnek idén a hangsúlyos nyakláncok bizonyultak. Ezek fölé bátran felvehetünk sálat, legfeljebb arra kell ügyelni, hogy az esetlegesen kilógó részek ne kezdjék ki a puha szálakat. Érdemes kísérletezgetni az egészen rövid, nyakékszerű ékszerekkel is, illetve a különféle köves nyakláncokkal, ugyanis ezek amellett, hogy rendkívül divatosak, megfelelő színválasztás mellett csodássá varázsolják az arcot”- árulta el Budai Hajnalka, a Smoon.hu stílusszakértője, aki azt is hozzátette, hogy azok is nyugodtan hátradőlhetnek, akik inkább a hangsúlyos, feltűnő nyakláncokat szeretik, ezekből ugyanis igencsak bővelkedik a kínálat. „Az ünnepek előtt nagyon népszerűek az ékszer szettek is, hiszen ilyenkor nem kell sokat gondolkodni a párosításon, hanem csak felvenni a megfelelő ruhához és hagyni, hogy az ékszer kiemelje szépségünket!”- árulta el a szakértő.

Káprázatos, csillogó fülbevalók
A méretes nyakláncokhoz óvatosan kell fülbevalót választanunk, azonban egy nagyobb nagylánchoz is remekül illik egy miniatűr apró kövekkel díszített bizsu, amik kiválóan illenek a hatalmas ékszerekhez. A hangsúlyosabb fülbevalókat a nyakláncok helyett érdemes összeboronálni az öltözékünkkel, vagy gyűrűkkel, karkötőkkel, hiszen ezek kellően távol esnek a feltűnő ékszertől, nem nyomják el, sőt éppenséggel inkább kiegészítik azt. „Egy flitteres, csillogó ruhához remekül illik egy karakteresebb, nagyköves gyűrű, ami nem nyomja el, hanem inkább tovább emeli viselője megjelenését!”

További stílustippek és divattanácsok: facebook.com/SmoonEkszer
 


Címkék: divat | ékszer | hírek | karácsony

Share/Save/Bookmark