2019. Július 22., Hétfö

Buli / Fesztivál

Ákos a VOLT-on!

E-mailNyomtatásPDF
Image Ákos ismét a VOLT fellépője: ez alkalommal azonban nem a fesztivál területén, hanem a Soproni Sportcentrumban várja a fesztivál látogatóit “Ákos 40+1” című előadásával, a VOLT nyitónapján.
Bővebben...

Macy Gray is fellép a SZIN-en

E-mailNyomtatásPDF

SZINAki csodát akar hallani, irány augusztusban a SZIN! A hazai fesztiválpaletta legnagyobb nyárzáró eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezőinek felkérésére ugyanis, a korábban bejelentett sztárok- Gabriella Cilmi, Guano Apes, !DelaDap és mások - mellé a napokban csatlakozott a r&b és soul énekes, szövegíró, lemezproducer és színésznő - mindemellett három gyermek anyukája - Macy Gray. A SZIN augusztus 26-30 között, az Újszegedi Partfürdőn várja közönségét.

Címkék: fesztivál | hírek | szin

Bővebben...

SZIGET 2009: minden, mi fülnek, szemnek ingere

E-mailNyomtatásPDF

ImageÚj, megújult és a már megszokott programhelyszínek változatos kavalkádjával várja - immár tizenhetedik alkalommal - látogatóit a Sziget. Lesz mínusz egyedik nap óriási Tankcsapda koncerttel, nulladik nap egy 10 órás koncertfolyammal az antirasszizmus jegyében,  nemzetközi sztárok, a hazai élvonal, szenzációs utcaszínház és minden más, ami fülnek, szemnek ingere.

Bővebben...

Tíz nap nyaralás... Csak szabadon...

E-mailNyomtatásPDF

EFOTTBajáról eddig csak a kitűnő halászlé jutott volna az eszébe, 2009-ben mindenképpen még egy dolgot megjegyez majd a városról: ott lesz az idei év legnagyobb hallgatói bulija! A régió legnagyobb eseménye A nyár legjelentősebb múltra visszatekintő diákrendezvénye

 

Címkék: efott | fesztivál

Bővebben...

Svéd szerenáddal melegítenek a Hegyaljások

E-mailNyomtatásPDF
ImageI’m from Barcelona; Clã

Mi is lehetne stílusosabb ráhangolódás a Hegyalja Fesztiválra, mint egy olyan zenekar koncertje, amiről első ránézésre az jut az ember eszébe, hogy a harmincfős társaság a gimis szerenádozás után valahogy úgy maradt, és azóta is együtt bulizik. Az I’m from Barcelona néven futó svéd csapat május 26-án a portugál jazz-pop egyik legkiválóbb képviselője, a Clã mellett lép fel a Hegyalja bemelegítő bulin. És ha kell még két érv: a Hegyalja Fesztivál hetijegy felmutatásával a koncertre kedvezményes a belépő, amihez még jubileumi Hegyalja CD is jár.
Bővebben...

235. oldal / 238