Buli / Fesztivál

Újabb 12 név a Balaton Soundon

E-mailNyomtatásPDF
Image Kevesebb mint 50 nappal az idei balatoni nyár legnagyobb eseményének kezdete előtt már megtekinthető a harmadik Heineken Balaton Sound négy legjelentősebb színpadának részletes programja a fesztivál honlapján. A már korábban bejelentett világsztár-sztárfellépők és hazai fesztiváltársaik mellett, a szervezők még 12 előadóval bővítették a 2009-ben négy napon át dübörgő, egyedülálló hangulatú esemény programját. Kedvezményes jegyeket június 12-ig lehet vásárolni, amíg a készlet tart.
Bővebben...

Aktuális sztárok és élő legendák Zamárdiban

E-mailNyomtatásPDF
Kilenc világsztár már biztos fellépője az idei Heineken Balaton Soundnak július 9-12 között. MOBY, KRAFTWERK, UNDERWORLD, THIEVERY CORPORATION, RÖYKSOPP, ERICK MORILLO, CARL COX, RICHIE HAWTIN valamint DAVID GUETTA fellépése azt is sejteti, hogy a tavalyihoz hasonlóan most is elfogyhatnak - már a kapunyitás előtt - a jegyek. És ez még nem minden: a szervezők további sztárokat is ígérnek a - négynaposra bővülő - fesztiválra.
Bővebben...

A Limp Bizkit, Franz Ferdinand és Marilyn Manson is jön a VOLT-ra!

E-mailNyomtatásPDF
Kultikus sztárokkal várja látogatóit az idei VOLT Fesztivál. Július első hétvégéjére Sopronba érkezik a több év után új lemezzel és fesztiválturnéval visszatérő LIMP BIZKIT csapata, a legnagyobb Nyugat-európai fesztiválok másik nagy idei visszatérője, a provokatív metál-ikon, MARILYN MANSON, és a legaktuálisabb brit szupercsapat, a FRANZ FERDINAND. Az elsőként bejelentett nevek között találjuk még a meglehetősen ritkán turnézó francia technó-producert, LAURENT GARNIER-t, aki természetesen élő show-val érkezik Sopronba. Ugyanúgy, mint a brit FREESTYLERS legénysége, amely pezsgő breakbeatet szállít az Alpok aljára. Sokak örömére visszatér a Hűség városába LTJ BUKEM és MC CONRAD is.
Bővebben...

Ákos a VOLT-on!

E-mailNyomtatásPDF
Image Ákos ismét a VOLT fellépője: ez alkalommal azonban nem a fesztivál területén, hanem a Soproni Sportcentrumban várja a fesztivál látogatóit “Ákos 40+1” című előadásával, a VOLT nyitónapján.
Bővebben...

Macy Gray is fellép a SZIN-en

E-mailNyomtatásPDF

SZINAki csodát akar hallani, irány augusztusban a SZIN! A hazai fesztiválpaletta legnagyobb nyárzáró eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezőinek felkérésére ugyanis, a korábban bejelentett sztárok- Gabriella Cilmi, Guano Apes, !DelaDap és mások - mellé a napokban csatlakozott a r&b és soul énekes, szövegíró, lemezproducer és színésznő - mindemellett három gyermek anyukája - Macy Gray. A SZIN augusztus 26-30 között, az Újszegedi Partfürdőn várja közönségét.

Címkék: fesztivál | hírek | szin

Bővebben...

SZIGET 2009: minden, mi fülnek, szemnek ingere

E-mailNyomtatásPDF

ImageÚj, megújult és a már megszokott programhelyszínek változatos kavalkádjával várja - immár tizenhetedik alkalommal - látogatóit a Sziget. Lesz mínusz egyedik nap óriási Tankcsapda koncerttel, nulladik nap egy 10 órás koncertfolyammal az antirasszizmus jegyében,  nemzetközi sztárok, a hazai élvonal, szenzációs utcaszínház és minden más, ami fülnek, szemnek ingere.

Bővebben...

Tíz nap nyaralás... Csak szabadon...

E-mailNyomtatásPDF

EFOTTBajáról eddig csak a kitűnő halászlé jutott volna az eszébe, 2009-ben mindenképpen még egy dolgot megjegyez majd a városról: ott lesz az idei év legnagyobb hallgatói bulija! A régió legnagyobb eseménye A nyár legjelentősebb múltra visszatekintő diákrendezvénye

 

Címkék: efott | fesztivál

Bővebben...

Svéd szerenáddal melegítenek a Hegyaljások

E-mailNyomtatásPDF
ImageI’m from Barcelona; Clã

Mi is lehetne stílusosabb ráhangolódás a Hegyalja Fesztiválra, mint egy olyan zenekar koncertje, amiről első ránézésre az jut az ember eszébe, hogy a harmincfős társaság a gimis szerenádozás után valahogy úgy maradt, és azóta is együtt bulizik. Az I’m from Barcelona néven futó svéd csapat május 26-án a portugál jazz-pop egyik legkiválóbb képviselője, a Clã mellett lép fel a Hegyalja bemelegítő bulin. És ha kell még két érv: a Hegyalja Fesztivál hetijegy felmutatásával a koncertre kedvezményes a belépő, amihez még jubileumi Hegyalja CD is jár.
Bővebben...

Hajón melegítenek a Hegyaljára

E-mailNyomtatásPDF
ImageA38, csütörtök, a Hegyalja bemutatja: Let3, Zuboly és Rock-Stone

Húsz éve forgatja fel a Balkánt a horvát Let3. Május 7-én, csütörtök este 9 órától kiderül, hogy mit kezd Budapesttel a hivatalosan punkrock, valójában egészen abszurd örömzenét játszó banda. A Zuboly és a szlovákiai Rock Stone méltó partnerek ebben, de lesz még más is: a 10 éves Hegyalja Fesztivált ünneplő rövidfilmet először csütörtökön, az A38-on lehet majd megnézni és a jubileumi Hegy’ CD-hez is először a hajón lehet majd hozzájutni.
Bővebben...

A Hegyaljára készülve indul a ZéróCO2-program

E-mailNyomtatásPDF
Image Zöld és illegális, mégsem büntetik. Április 22-től egy növény elültetésével bárki csatlakozhat a Föld napján induló Hegyalja ZéróCO2-mozgalomhoz, hogy némi szén-dioxid semleges vagánysággal Hegyalja-jegyet nyerjen. A ZéróCO2-gondolat jegyében a fesztivál szervezői a nyári fesztiválok között elsőként, önkéntesek és alternatív energiaforrások felhasználásával teszik szén-dioxid semlegessé a Hegyalját.
Bővebben...

A Basement Jaxx és Transglobal Underground is Hegyalján

E-mailNyomtatásPDF
Image Gitárhúrból vagy bakelitből kell-e több a tízéves Hegyalja fesztiválra? A zenei felhozatalt tekintve nehéz kérdés, de az biztos, hogy Roni Size, Adam Freeland, és az Irie Maffia is alaposan felpakol a tokaji kiruccanásra. És még nem beszéltünk a N.O.H.A. vagy akár Parov Stelar fúvósairól és mindenféle hangszerkentyűjéről. Továbbá a legfrissebben igazolt Quimby zenekart sem említettük még – pedig őket semmiképpen sem hagynánk ki.
Bővebben...

108. oldal / 109