Buli / Fesztivál

King of the Winch a Part Fesztiválon!

E-mailNyomtatásPDF

PartA színvonalas zenei programok mellett a fesztiválozók különböző sportágakban is kipróbálhatják magukat, lesz bmx pálya és egy gördeszkás félcső is.
De ha már sport, akkor lesz még kosár, röplabda, foci, evezés, tánc, break, capoeira, festés, oktatás és sokféle lehetőség a szórakozásra, amivel napközben az úszkálás mellett eltölthetjük az időt.
Július 29-én pedig egy komoly összedíjazású wakeboard kupán vehetnek részt a fiatalok.

Címkék: fesztivál | hírek | part

Bővebben...

Sziget 2010 - Friss infók, hírek

E-mailNyomtatásPDF

SzigetAz elmúlt pár napban befutott pár hír a nagy múltra visszatekintő Sziget Fesztiválról, mely idén is megrendezésre kerül, természetesen. Nézzük is őket szépen, sorban, egy csokorba szedve. Ingyen heti- és napi jegy, casting, reklámforgatás, friss infó a fellépőkről, valamint a mínusz egyedik nap programja is napvilágot látott. Részletes infók a tovább mögött!

 

Címkék: fesztivál | hírek | program | sziget

Bővebben...

Üzentek a Part Fesztivál fellépői

E-mailNyomtatásPDF

PartMauro Picotto, Tocadisco és a Tha Alkaholiks is üzent egy-egy videón keresztül az idén először megrendezésre kerülő Part Fesztiválra kilátogató rajongóiknak. Az agárdi bulin mindenki megtalálja a saját stílusának legjobban fekvő fellépőket: a modernc tánczene, a klasszikus disco, a hip-hop, az r'n'b, valamint a pörgősebb, rockosabb dallamok kedvelői is jól érezhetik magukat. A fellépők közül sokan most először látogatnak el hazánkba.

Címkék: fesztivál | hírek | part

Bővebben...

Inna felrázza a Partot!

E-mailNyomtatásPDF

InnaAz idén először megrendezésre kerülő Part Fesztivál legfrissebb fellépője a romániai származású Inna. Az énekesnő gyorsan, nagy népszerűségre tett szert, mára a vezető európai dance chartok egyik legnagyobb kedvence. Hot című dalávalal robbant be a köztudatba, jelenleg pedig a az Amazing című nyári slágerével hódít. A Part Fesztiválon július 31-én fog fellépni, ahonnan a PC Pult élőben is tudósít majd!

Címkék: fesztivál | hírek | part

Bővebben...

Az árvíz ellen küzdenek a Hegyaljások

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja 2010Tokajt és Rakamazt elöntötte az áradó Tisza, a Hegyalja Fesztivál csapata pedig minden rendelkezésre alló eszközzel segíti a helyieket, akikkel évek óta tartó jó viszonyt ápolnak. A folyó a Fesztivál területét sem kímélte, ám a szivattyúzási munkálatok megkezdéséhez a jelenleg 8 méteren álló folyónak a 7,4 méteres állásig kéne apadnia.

Címkék: fesztivál | hegyalja

Bővebben...

Meglepetés bulik a VOLT nyitónapján!

E-mailNyomtatásPDF

VOLT

 Június 29-én a Volt fesztivál vendége lesz Kardos-Horváth Janó és Jamie Winchester, akik egy egészen egyedi és fanatsztikus produkcióval készülnek a fesztivál nyitónapjára. Közös koncertjükön egészen biztosan megszólalnak majd a Kaukázus zenekar dalai is.

Címkék: fesztivál | sopron | volt

Bővebben...

Magyar-kelta szövetség

E-mailNyomtatásPDF

Jamie Winchester

A magyar könnyűzene már az Illés-Metro-Omega korában is angolszász alapokon nyugodott, és gyakorlatilag ma is azon van hogy a "nyugati" lüktetésre ráültesse valahogy ezt a szövegírásilag szerencsétlen, ám kifejezéstanilag utánozhatatlan nyelvet.

Címkék: fesztivál | volt

Bővebben...

Idén először kerül megrendezésre a Part Fesztivál

E-mailNyomtatásPDF

Part FesztiválAgárdon először rendezik meg 2010-ben a Part Fesztivált Július 28 és Augusztus 1 között. Június 1 és 25 között jegyvásárlási akció keretein belül minden 4 megvásárolt jegy mellé egy ötödiket adnak ajándékba a szervezők, melyeket a Ticketpro hálózatán keresztül lehet beszerezni. 

Címkék: fesztivál | part

Bővebben...

Véget ért a StarGarden

E-mailNyomtatásPDF

Deep PurpleA második napon a StarGarden szabadtéri nagyszínpadán az Osibisáé, John Mayallé, a Skorpióé, a Blood Sweat & Tears-é és a Kool and the Gangé volt a főszerep. A nagyszínpados zárónapi koncerteken önfeledten bulizó tömeget elnézve biztosra vehetjük, hogy nagyon sokan még öregkorukban is emlegetni fogják a Népstadion Kertjében eltöltött Legendás Hétvégét.

Címkék: fesztivál | stargarden

Bővebben...

Szombaton is dübörög a Legendák Fesztiválja!

E-mailNyomtatásPDF

Deák Bill GyulaA Legendák Fesztiváljának első napján nemcsak a rendezvény legnagyobb fellépő helyszínén, hanem a Sztár FM utcabálján és a SYMA Csarnokban kialakított Blikk Nagyszínpadon is generációkat összehozó koncertek zajlottak.

Címkék: fesztivál | stargarden

Bővebben...

Kezdődik a StarGarden!

E-mailNyomtatásPDF

Party

 Június első hétvégéjén a Népstadion Kertben a külföldi és a hazai zenei élet legendái adják egymásnak a mikorfont a Deep Purpletől az Omegáig. A sokszínű, műfajilag változatos és generációkat összetartó fesztivál második napjával egy időben a Magyar Televízió karitatív műsorában elárverezik ismert magyar és külföldi zenészek tárgyait,

Címkék: fesztivál | stargarden

Bővebben...

101. oldal / 107