2018. December 19., Szerda

Buli / Fesztivál

Elindult a VOLT!

E-mailNyomtatásPDF

VOLTTegnap este – a VOLT Fesztivál nyitónapján – több mint 5000 fesztiválozó elfoglalta szállását Sopronban. A helyszínen végzett gyors terepszemle során kiderült, a szervezők a fesztivált megelőző esőzések ellenére kulturált körülményekkel várták az érkezőket.

 

Címkék: fesztivál | volt

Bővebben...

Sopron és Zamárdi: Fesztiválfővárosok

E-mailNyomtatásPDF

Balaton SoundAz előrejelzések szerint 8 nap alatt várhatóan 160-170.000-en látogatnak el itthonról és külföldről július 1-4. között a 17. soproni VOLT Fesztiválra és 5 nappal később Zamárdiba, a 3. Heineken Balaton Soundra. A két vidéki város mára igazi “fesztiválfővárossá” vált,

 

Címkék: balaton sound | fesztivál

Bővebben...

Kedvezményes jegyek még három napig!

E-mailNyomtatásPDF

VOLTJúlius 1-2-3-4 az idei év VOLT napjai, amikor is a hazai fesztiválozók hada benépesíti a soporni Lövér kempinget, ki rockra, ki popra, ki elektronikus zenére vagy éppen egy teljesen más műfajra éhezve.

 

Címkék: fesztivál | volt

Bővebben...

Elfogytak a bérletek a Soundra, már csak napijegyek válthatók

E-mailNyomtatásPDF

Balaton SoundBár még van egy hónap a Heineken Balaton Sound július 9-i nyitásáig, a zamárdi prémiumfesztiválra már ma, június 12-én délután elfogytak a bérletek. A rendezvényre napijegyet még lehet kapni, amíg a készlet tart.

 

Címkék: balaton sound | fesztivál

Bővebben...

Heineken Balaton Sound: kedvezmények péntekig

E-mailNyomtatásPDF

Magyarország legfrissebb prémiumfesztiváljára, a Zamárdi szabadstrandján július 9-től megrendezésre kerülő Heineken Balaton Soundra e hét pénteken éjfélig érvényesek az jegyelővételi kedvezmények. Figyelem! A belépők 80%-a már most elővételben elkelt!

 

Címkék: balaton sound | fesztivál

Bővebben...

Dumaszínháztól a VOLT-oviig

E-mailNyomtatásPDF

VOLTJúlius 1-jén indul a hazai fesztiválpaletta legváltozatosabb vidéki rendezvénye, a VOLT fesztivál. Azt már tudjuk, hogy zenei fronton rendkívül erős a kínálat, hisz Marilyn Manson, a Limp Bizkit vagy a Franz Ferdinand mellett

 

Címkék: fesztivál | volt

Bővebben...

Újabb 12 név a Balaton Soundon

E-mailNyomtatásPDF
Image Kevesebb mint 50 nappal az idei balatoni nyár legnagyobb eseményének kezdete előtt már megtekinthető a harmadik Heineken Balaton Sound négy legjelentősebb színpadának részletes programja a fesztivál honlapján. A már korábban bejelentett világsztár-sztárfellépők és hazai fesztiváltársaik mellett, a szervezők még 12 előadóval bővítették a 2009-ben négy napon át dübörgő, egyedülálló hangulatú esemény programját. Kedvezményes jegyeket június 12-ig lehet vásárolni, amíg a készlet tart.
Bővebben...

Aktuális sztárok és élő legendák Zamárdiban

E-mailNyomtatásPDF
Kilenc világsztár már biztos fellépője az idei Heineken Balaton Soundnak július 9-12 között. MOBY, KRAFTWERK, UNDERWORLD, THIEVERY CORPORATION, RÖYKSOPP, ERICK MORILLO, CARL COX, RICHIE HAWTIN valamint DAVID GUETTA fellépése azt is sejteti, hogy a tavalyihoz hasonlóan most is elfogyhatnak - már a kapunyitás előtt - a jegyek. És ez még nem minden: a szervezők további sztárokat is ígérnek a - négynaposra bővülő - fesztiválra.
Bővebben...

A Limp Bizkit, Franz Ferdinand és Marilyn Manson is jön a VOLT-ra!

E-mailNyomtatásPDF
Kultikus sztárokkal várja látogatóit az idei VOLT Fesztivál. Július első hétvégéjére Sopronba érkezik a több év után új lemezzel és fesztiválturnéval visszatérő LIMP BIZKIT csapata, a legnagyobb Nyugat-európai fesztiválok másik nagy idei visszatérője, a provokatív metál-ikon, MARILYN MANSON, és a legaktuálisabb brit szupercsapat, a FRANZ FERDINAND. Az elsőként bejelentett nevek között találjuk még a meglehetősen ritkán turnézó francia technó-producert, LAURENT GARNIER-t, aki természetesen élő show-val érkezik Sopronba. Ugyanúgy, mint a brit FREESTYLERS legénysége, amely pezsgő breakbeatet szállít az Alpok aljára. Sokak örömére visszatér a Hűség városába LTJ BUKEM és MC CONRAD is.
Bővebben...

Ákos a VOLT-on!

E-mailNyomtatásPDF
Image Ákos ismét a VOLT fellépője: ez alkalommal azonban nem a fesztivál területén, hanem a Soproni Sportcentrumban várja a fesztivál látogatóit “Ákos 40+1” című előadásával, a VOLT nyitónapján.
Bővebben...

Macy Gray is fellép a SZIN-en

E-mailNyomtatásPDF

SZINAki csodát akar hallani, irány augusztusban a SZIN! A hazai fesztiválpaletta legnagyobb nyárzáró eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezőinek felkérésére ugyanis, a korábban bejelentett sztárok- Gabriella Cilmi, Guano Apes, !DelaDap és mások - mellé a napokban csatlakozott a r&b és soul énekes, szövegíró, lemezproducer és színésznő - mindemellett három gyermek anyukája - Macy Gray. A SZIN augusztus 26-30 között, az Újszegedi Partfürdőn várja közönségét.

Címkék: fesztivál | hírek | szin

Bővebben...

101. oldal / 103