Buli / Fesztivál

Látogatói rekord a bajai EFOTT-on!

E-mailNyomtatásPDF

EFOTTIdén már a Bajai Halfőző Fesztivál idejére, a mínusz negyedik napon kinyitott az EFOTT kemping, így a fesztiválozók a gasztronómia évében megismerkedhettek a tradicionális bajai halászlével is. Az EFOTT nulladik napján már borítékolható volt a siker:

 

Címkék: efott | fesztivál

Bővebben...

Nem az időjárástól volt fergeteges a Hegyalja zárónapja

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja 2009A szeles idő sem tántorította el a N.O.H.A.-t és a Basement Jaxx-et attól, hogy fellépjenek a jubiláló Hegyalja utolsó napján. A széllökések miatt a szervezők nem kockáztattak: a nagyszínpadot leállították, viszont egyetlen fontos program sem maradt el,

 

Címkék: fesztivál | hegyalja

Bővebben...

54 forint egy koncert a SZIN-en

E-mailNyomtatásPDF

SZINKi gondolná, hogy a válsággal súlytott gazdasági helyzetben Gabriella Cilmit, Macy Grayt vagy akár a Guano Apest koncertenként 54 forintért meg lehet nézni! A Szegedi Ifjúsági Napok még július 19-ig átvállalja az Áfa-növekedés különbségét, utána már egy koncert 63 forint lesz. És még egy jó hír: a SZIN, egy Woodstocknak emléket állító mínusz egyedik nappal bővülve, immár 5 napon át zárja a nyári fesztiválszezont. Július 19-ig tart a SZIN jegyelővételes szakasza, s bár időközben kis hazánkban emelkedett az Áfa-tartalom, a SZIN szervezői mégsem terhelték ezt a látogatókra.

Címkék: fesztivál | hírek | szin

Bővebben...

SZIN: A 'zöldebb fesztivál'

E-mailNyomtatásPDF

SZINEurópa legzöldebb fesztiváljai közé pályázik a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN), mely az itthoni fesztiválok közt elsőként tűzte zászlajára a fenntartható fejlődés illetve az ökotudatos életmód népszerűsítését.

A Greener Festival egy not-for-profit szervezet, melynek célja, hogy segítse világszerte a zenei és egyéb művészeti események, fesztiválok zöld törekvéseit. A Greener Festival csapata évente egy díjat is meghirdet, melyre a világ bármely pontjáról pályázhat az a rendezvény, mely a különböző környezetvédelmi kritériumok többségének megfelel. Így például rendelkezni kell környezetvédelmi politikával, számot kell adni, mennyire támogatja a zöld kezdeményezéseket és például milyen erőfeszítéseket tesz az újra felhasználás és újra hasznosítás területén.

Címkék: fesztivál | hírek | szin

Bővebben...

A 10 éves Hegyalja ajándéka - átvállalja az ÁFA-emelést

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja 2009A tízéves Hegyalja az egyetlen a hazai fesztiválok közül, amelyik nem hárítja át a jegyárakra rakódó ÁFA-többletet a fesztiválozókra. Vasárnapig még kedvezményes áron lehet nevezni a tokaj-rakamazi nyaralásra, ahol a Faithless, Adam Freeland, Parov Stelar,

 

Címkék: fesztivál | hegyalja

Bővebben...

Vonattal Hegyaljára: a visszautat ajándékba kapod

E-mailNyomtatásPDF
Image A MÁV-START Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Hegyalja Fesztivál látogatói részére a teljes árú 2. osztályú menetjegy árából bármely belföldi állomásról Tokaj állomásra.
Bővebben...

A 10 éves fesztivál túllép a határain

E-mailNyomtatásPDF
Image ... és minden hegyaljás kipróbálhatja a maga határait is, legyen szó akár álló-, akár hallóképességről. Az állóképességet Basement Jaxx vagy Machine Head koncerten érdemes feszegetni, a hallóképességet Parov Stelar vagy Lajkó Félix koncertjén vizsgálhatjuk majd. Összeszedtük, hogy mivel vár még a fesztivál és környéke július 15. és 18. között.
Bővebben...

Már nincs jegy a SOUND pénteki napjára

E-mailNyomtatásPDF

Balaton SoundMiközben még a VOLT utolsó napjának programjait élvezzük, egy hír a Heineken Balaton Sound tájáról: mától már nem lehet kapni a Balaton-parti rendezvény pénteki napjára napijegyet, tehát a Kraftwerk napja megtelt.

 

Címkék: balaton sound | fesztivál

Bővebben...

A 10 éves fesztivál túllép a határain

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja 2009… és minden hegyaljás kipróbálhatja a maga határait is, legyen szó akár álló-, akár hallóképességről. Az állóképességet Basement Jaxx vagy Machine Head koncerten érdemes feszegetni, a hallóképességet Parov Stelar vagy Lajkó Félix koncertjén vizsgálhatjuk majd.

 

Címkék: fesztivál | hegyalja

Bővebben...

Díszpolgárrá avatták a Hegyalja szervezőit

E-mailNyomtatásPDF

Hegyalja 2009A tokaj-rakamazi térségben végzett munkáért 2009. június 30-án Farkas Ernő, Rakamaz polgármestere díszpolgári címmel tűntette ki a Hegyalját szervező Deltafest teljes csapatát. A tiszteletbeli díszpolgárság nem csak a szervezőknek, de a hegyaljásoknak is kijár.

 

Címkék: fesztivál | hegyalja

Bővebben...

Elindult a VOLT!

E-mailNyomtatásPDF

VOLTTegnap este – a VOLT Fesztivál nyitónapján – több mint 5000 fesztiválozó elfoglalta szállását Sopronban. A helyszínen végzett gyors terepszemle során kiderült, a szervezők a fesztivált megelőző esőzések ellenére kulturált körülményekkel várták az érkezőket.

 

Címkék: fesztivál | volt

Bővebben...

101. oldal / 104