Már csak 8 nap a Balaton Sound-ig!

E-mailNyomtatásPDF

Balaton SoundValamivel több, mint egy héttel a fesztivál kezdete előtt a szervezők újabb ezer fővel bővítették a Balaton Sound befogadóképességét. Minden eddiginél nagyobb kemping, valamint július 7-ig kedvezményes árú jegyek várják a fesztiválra látogatókat. A legnagyobb érdeklődés a pénteki és szombati programokra várható, a szervezők telt házra számítanak.

Pénteken a Chemical Brothers és Paul van Dyk, szombaton a Berlin Carling után világhírt szerzett Paul Kalkbrenner és David Guetta fellépését várják legtöbben. A népszerű popsztárt fellépése után rögtön egy helikopter szállítja majd szerb fellépésének helyszínére.

A nyitónapon, július 8-án a Pet Shop Boys mellett többek között Sven Vath és Paul Oakenfold is színpadra lép, míg vasárnap a 2many dj’s, John Digweed és Jamiroquai koncertjét várják legtöbben – no meg természetesen a foci VB döntőjét. Éppen ezért a legfontosabb koncertek a VB-döntő után kezdődnek, a rangadót pedig óriási kivetítőn, a Balaton partján ülve élvezheti a nagyérdemű.

A Balaton Sound iránt egyre nagyobb a nemzetközi érdeklődés is, ami abból látszik, hogy idén már több mint ezer jegyet külföldön vettek meg elővételben.


Címkék: balaton sound | fesztivál | hírek

Share/Save/Bookmark