2019. Május 23., Csütörtök

Végigjátszás

Final Fantasy XIII - Tippek, tanácsok

E-mailNyomtatásPDF

Final Fantasy

Ki miben jó és miben nem jó?

Vanille

  • Kifejezetten jó: Medic, Saboteur, Ravager
  • Használhatatlan: Commando, Synergist, Sentinel

Hope

  • Kifejezetten jó: Medic, Synergist, Ravager
  • Használhatatlan: Commando, Saboteur, Sentinel

 

Címkék: final fantasy xiii | guide | játék

Bővebben...

Mass Effect 2

E-mailNyomtatásPDF

Mass Effect 2

A végigjátszás csak a fő szál küldetéseit tartalmazza, a mellékküldetéseket, loyalty küldetéseket és a különböző DLC-k küldetéseit nem!

A hajót támadás éri. Shepard menekülés helyett úgy dönt, hogy megmenti a többieket. Miután a mentőkabinokat kilőtték, indulj el a folyosó bal szélén. Menj fel a lépcsőn, át a kilyukadt termen, így eljutva Jokerhez, aki a Normandy megmentését erőlteti, de Shepard meggyőzi, hogy ne dobja el az életét. Az ellenség újra támad, a hajónak vége. Shepard kisodródik az űrbe, szivárgó levegőtartalékkal.

Címkék: játék | mass effect 2 | végigjátszás

Bővebben...

Mass Effect

E-mailNyomtatásPDF

Shepard parancsnok naplója

Bejegyzés 1.:Eden Prime

Alenkot, Jenkinst és engem ledobtak az Eden Primera ahol már tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Jenkinst már az első kanyarnál lelőtte pár kis robot. Továbbhaladva újabb robotok támadtak ránk. Ezek után találkoztunk Ashley Williamsel akinek az egységét elintézték a gethek (meglepő, mert nem jöttek ki a Fátyol mögül régóta), majd csatlakozott is hozzánk.

Címkék: játék | mass effect | végigjátszás

Bővebben...

Grand Theft Auto: San Andreas

E-mailNyomtatásPDF
Azoknak, akik elakadtak a GTA sorozat legújabb részében, itt olvashatják a játék teljes végigjátszását! Kellemes olvasgatást és jó szórakozást kívánunk!

Címkék: grand theft auto | gta | san andreas | végigjátszás

Bővebben...

Red Alert 2

E-mailNyomtatásPDF

Sérthetetlen demolition Truck:
Építs jó pár (5-6) Demolition Truck-ot, és várd meg amíg az Iron Curtain maximumra töltodik. Vezesd a Tuck-okat az ellenséges bázishoz, és kapcsold be rajtuk az Iron Curtain-t. A Truck-ok nem fognak felrobbanni, csak a célállomáson.

Bővebben...

Star Wars: Rogue Squadron

E-mailNyomtatásPDF

Mission 1: Ambush at Mos Eisley:
--------------------------------
Ez az elso küldetés, de már ez is meg tudja izzasztani az embert, foként akkor, ha aranyérmet szeretne elérni. Ezen a pályán az ido lesz a legnagyobb ellenségünk, csak három perc áll a rendelkezésünkre. Azonnal szedjük le a kutászdroidokat szemben, majd forduljunk meg. Ott találjuk a második csoportot, oket se hagyjuk érintetlenül. Észak-nyugaton (a hegyvonulat mellett) találunk négy rohamosztagost, ezeket is le kell szednünk annak érdekében, hogy megkapjuk az aranyérmet. Intézzük el az összes droidot a környéken, s vigyázzunk arra, hogy ne legyen idejük megsemmisíteni egyetlen épületet sem. Amint végeztünk velük, repüljünk a városba, amit már javában bombáznak a birodalmiak. Gyorsan intézzük el a bombázókat. Amennyiben jól csináltuk a dolgunkat, megkapjuk az aranyérmet.

Bővebben...

Tomb Raider 6: Angel Of Darkness

E-mailNyomtatásPDF

Bővebben...

Hitman - Codename 47

E-mailNyomtatásPDF
1. Training
...a hang a fülünkbe szól: szabadok vagyunk. Vegyük fel a padra készített ruhát, majd szálljunk a liftbe. Rövid ügyességi rész befejezésével - itt a létrán fel-lemászást és a szakadék átugrását gyakorolhatjuk - megérkezünk a fegyveres kiképzéshez. A kés és a zongorahúr funkcióját ízlelhetjük meg a próbababán (szembõl és hátulról is támadjunk rá), majd a lõtérre érünk. A három részbõl álló teremcsoportban a játékban elõforduló fegyverek nagy részét kipróbálhatjuk, a különbözõ távolságban elhelyezett lõtáblákon pedig hatékonyságukról is ízelítõt kapunk. Különösen ajánlott a "Blaser Jagdwaffen R93 Sniper" jobb megismerése, használatának elsajátítása. Miután itt végeztünk, menjünk fel a lifttel, húzzuk elõ valamelyik tetszõleges fegyvert, és habozás nélkül lõjük le a felénk sokkolóval a kézben közeledõ õrt. Lépjünk a holttest mellé, vegyük fel a ruháját, tegyük el a fegyvert, és halálos nyugalommal álljunk a zárt ajtó elé. A túloldalon álló õr ekkor kinyitja azt, sétáljunk át, majd végezzünk vele is.
Bővebben...

Grand Theft Auto - Vice City

E-mailNyomtatásPDF

Tha Party (100$) Nehézség 1/5
Menjünk el Rafael Ruhás boltjához és váltsunk ruhát, ahogy átöltöztünk szert tehetünk egy jó kis motorra, motorozunk el az Ocean Beach-hez itt másszunk bele a lila jelzésbe és nézzük szépen végig a videót, ha ezzel megvagyunk, akkor egy lány fog követni minket ot el kell vinni a Pol Position Clubhoz.

Bővebben...

Pokoli Szomszédok

E-mailNyomtatásPDF

Rögtön leszögezném, hogy nem csak ezek a megoldások jok a feladatokra. Ezek inkább jo példák arra, hogyan lehet a küldetéseket 100%-os nézettségre kivitelezni. Igen, ezek valodi küldetések ádáz szomszédunk idegei ellen. Lássuk hát, hogyan is lehet tökéletesen véghezvinni szent célunkat. A bevezetö küldetések ismertetésétöl most eltekintenék.

Bővebben...

Hitman 2: Silent Assassin

E-mailNyomtatásPDF

Ha belenézünk a távcsöbe, láthatjuk, hogy az egyes számu célpont az erkélyen golfozik...

Bővebben...

2. oldal / 3