Játék / Szórakozás

NBA 2001

E-mailNyomtatásPDF
Sziasztok! Még ma is a szemem elött látom az utolso testnevelésora hatalmas kosárlabda meccsét, a talpamban érzem a betonpálya forroságát, és még mindig fájnak a bordáim az egyik haverom faltjátol. A hangulat akkor is fantasztikus volt, és most, hogy fél perce léptem ki az EA Sports legujabb, kissé megkésett kosaras programjábol, nem kesergek, bár lenne rá okom.
Bővebben...

Hitman: Codename 47

E-mailNyomtatásPDF
Csendes tavaszi délután van. A fákon csiripelnek a madarak. Két jolöltözött ember beszélget a parkban, és még nem sejtenek semmit. A következö pillanatban felreppennek a madarak a nagy dörrenéstöl. Az egyik öltönyös ficko magatehetetlenül esik össze. Néhány percen belül megérkeznek a hivatalos szervek. A tettesnek persze nyoma sincs.
Bővebben...

No One Lives Forever

E-mailNyomtatásPDF
Sziasztok! Ki hányszor nyomta végig már a Half-Life-ot? És még hányszor akarjátok végignyomni? Ne tegyétek! És ne vegyetek több Half-Life CD-t! Végre megérkezett az a játék, amit mindenki várt. Ime, megjött a 2000-es év legjobb First Person Shooter-e. Ez nem Quake 3 Arena és nem Blood II, de nem ám. Ez egy nagyon összetett kis kémtörténet fergeteges akciokkal, izgalmas lopakodással és tartalmas szorakozással. Ha ezt James Bond láthatná...
Bővebben...

Midtown Madness

E-mailNyomtatásPDF
Szevasztok! A vizsgálodás tárgya most a legujabb Microsoft gyöngyszem, a Madness sorozat következö tagja, név szerint a Midtown Madness. Magyar forditásban kb. igy hangzik: Belvárosi Örület (mondom, csak kb.). Most persze jogosan vetödik fel az emberben, hogy ez mit is takar. Kérem szépen, ez a kor vivmányainak maximálisan megfelelö autoverseny egy olyan légkörrel átszöve, amit eddig én (és más sem) sehol nem láttam. A játék elkövetöje valami Angel Studios, jol jegyezzük meg. Én nem sokat hallottam roluk eddig, de most már egy életre megjegyeztem. Hát igen, az angyalok angyalit alkottak.
Bővebben...

Heroes of Might and Magic 4

E-mailNyomtatásPDF
Hosszu éjszakák... Végtelennek tünö csaták... A sötétben halkan zug egy gép. A háttérböl halk zene szol... Meleg van. Megint elvesztettem egy csatát, egy hadsereget, egy höst! Gyorsan! Vissza kell vágom, de erre már nincs eröm. Majd a következö körben...
Bővebben...

Tony Hawk's Pro Skater 3

E-mailNyomtatásPDF
Szevasztok! Idöjárás-jelentés: ma, junius 17-én szép, napos idö van, árnyékban 30 Celsius fok, szélcsend. Hurrá! Vagyis nem. Sajnos nem mehetek ki az utcára Tony Hawk-ozni, mert a dögmeleg szobámban cikket kell irnom eddigi tapasztalataimrol (mármint a játékkal kapcsolatban). Mellettem egy pohár szénsavmentes meleg kola, amibe citromlevet öntöttem kinomba. Nem segit. Szoval fölök a saját levemben és szidom a Hydro-t. Ennyi kesergés után lássuk a játékot.
Bővebben...

Traffic Giant

E-mailNyomtatásPDF
Gondolkodtál már azon, mikor lekésted a buszt és a következöre orákig vártál, hogy te jobban meg tudnád oldani a tömegközlekedést? Itt az alkalom a Traffic Giant magyarul kiadott változatával.
Bővebben...

Civilization III.

E-mailNyomtatásPDF
Szevasztok! Éljen! Hurrá! Igen, végre megérkezett, amire mindenki várt! Megszületett minden stratégiai játékok atyjának harmadik része, mely mindenben követi a nagy elödöt. Az elsö rész, majd a szebb grafikával ellátott második kiadás után sok játék jött ki Civilization néven, de ezek mindegyike hatalmas bukás volt, többek közt a gyenge grafika és a nagyon gyenge alapötletek miatt. Ezek után már éppen ideje volt, hogy Sid Meier és csapata elkészitse az igazit.
Bővebben...

Civilization III.

E-mailNyomtatásPDF
"Igen! Végre megjelent! Itt van!" - Ezekkel a szavakkal kezdtem el telepiteni a Civilization 3-at! Közben a régi, kissé kopott Civilization CD-met nézegettem, és sorra jutottak eszembe azok a jo kis csaták, diplomácia, fejlesztés, ami a játékot jellemezte. "Install kész! - A játék indul..."
Bővebben...

Tony Hawk's Pro Skater 2

E-mailNyomtatásPDF
Ismételten deszkára fel! A nagy elöd mélto folytatása, kissé jobb kivitelben. Röviden ennyi jellemzi a játékot, és az a felejthetetlen hangulat, ami megfogja az embert.
Bővebben...

Star Wars: Episode I Racer

E-mailNyomtatásPDF
Ugy tünik, hogy Lucasnak elfogyott a pénze, ezért rántott le egy ujabb bört a Csillagok Háborujárol. Söt, már egyes hirek szerint irja az elözmények második és harmadik részét. Na mindegy, ennek mi nézök csak örülni tudunk, mivel kb. 20 év után ujra hallhatjuk a jellegzetes föcimzenét és érezhetjük a legenda feelingjét.
Bővebben...

31. oldal / 31