Játék / Szórakozás

Traffic Giant

E-mailNyomtatásPDF
Gondolkodtál már azon, mikor lekésted a buszt és a következöre orákig vártál, hogy te jobban meg tudnád oldani a tömegközlekedést? Itt az alkalom a Traffic Giant magyarul kiadott változatával.
Bővebben...

Civilization III.

E-mailNyomtatásPDF
Szevasztok! Éljen! Hurrá! Igen, végre megérkezett, amire mindenki várt! Megszületett minden stratégiai játékok atyjának harmadik része, mely mindenben követi a nagy elödöt. Az elsö rész, majd a szebb grafikával ellátott második kiadás után sok játék jött ki Civilization néven, de ezek mindegyike hatalmas bukás volt, többek közt a gyenge grafika és a nagyon gyenge alapötletek miatt. Ezek után már éppen ideje volt, hogy Sid Meier és csapata elkészitse az igazit.
Bővebben...

Civilization III.

E-mailNyomtatásPDF
"Igen! Végre megjelent! Itt van!" - Ezekkel a szavakkal kezdtem el telepiteni a Civilization 3-at! Közben a régi, kissé kopott Civilization CD-met nézegettem, és sorra jutottak eszembe azok a jo kis csaták, diplomácia, fejlesztés, ami a játékot jellemezte. "Install kész! - A játék indul..."
Bővebben...

Tony Hawk's Pro Skater 2

E-mailNyomtatásPDF
Ismételten deszkára fel! A nagy elöd mélto folytatása, kissé jobb kivitelben. Röviden ennyi jellemzi a játékot, és az a felejthetetlen hangulat, ami megfogja az embert.
Bővebben...

Star Wars: Episode I Racer

E-mailNyomtatásPDF
Ugy tünik, hogy Lucasnak elfogyott a pénze, ezért rántott le egy ujabb bört a Csillagok Háborujárol. Söt, már egyes hirek szerint irja az elözmények második és harmadik részét. Na mindegy, ennek mi nézök csak örülni tudunk, mivel kb. 20 év után ujra hallhatjuk a jellegzetes föcimzenét és érezhetjük a legenda feelingjét.
Bővebben...

Midtown Madness 2

E-mailNyomtatásPDF
Nem is lehetne más a világ legnagyobb példányszámban eladott játéka, mint egy vérbeli Microsoft termék: a Flight Simulator. A föleg szimulátorokra kiadására szakosodott Microsoft már többször betört az autos játékok világába, ahol a cimben szereplö játék elsö része, kissebb hibái ellenére nagy siker volt. Mint ahogy a cim is mutatja, a cég most nem a szimulátorjai dicsöséges multját akarja ezzel a játékal tovább öregbitteni, hanem a Madness sorozatot folytatni, aminek szintén igen impozáns tagjai vannak, mint pl. a Motorcross Madness1,2 és a Monster Truck Madness 1,2. A játék egyik autos rajongotáborban sem hagy kétséget afelöl, hogy a játék kiadása elhamarkodott lett volna.
Bővebben...

Quake

E-mailNyomtatásPDF

Mit is irjak le? Hát a First Person Shoterek szlogenje: "Löj mindenre, ami mozog!". Én megtoldom: "No meg éld tul!".

Bővebben...

Tiberian Sun - NOD

E-mailNyomtatásPDF

Nem igazán értem, hogyan lehet stratégiai játékhoz végigjátszást irni, mert ugye mindenkinek más stratégia jön be. A következökben nem igazán a saját stratégiámat irom le, inkább egy általánosat. A modszer egyszerü, tulerö.

Bővebben...

Grand Theft Auto

E-mailNyomtatásPDF

Autoverseny egy - két küldetéssel (szám szerint 24 és néhány extra), no meg némi autolopás, és kész a játék. Nos tehát, kezdjük el ezt is végigjátszani.

Bővebben...

MDK

E-mailNyomtatásPDF

Bővebben...

Gorky 17

E-mailNyomtatásPDF
Hogy pontosan mi a játék stilusa nem igazán lehet megmondani, de azért megprobálom.
Bővebben...

31. oldal / 31