Willem Dafoe is szerepet kap a BEYOND: Two Soulsban [VIDEÓ]

Beyond Two Souls

A Quantic Dream pszichológiai akcióthrillere, a BEYOND: Two Souls egy fiatal lány történetét meséli el, aki születésétől fogva természetfeletti erővel rendelkezik. A főszereplő, Jodie Holmes az Oscar-jelölt Ellen Page alakításában pszichikai kapcsolatot érez egy láthatatlan lélekkel, akit Aidennek hív. A játék főhősét a paranormális tevékenységek vizsgálatával foglalkozó titokzatos kutató, Nathan Dawkins segíti, akit Willem Dafoe személyesít meg. A kormánynak dolgozó kutatót elsősorban szakmai kíváncsisága hajtja, ugyanakkor érzelmi szálak is fűzik Jodie-hoz, amely egy különös, bonyolult kapcsolatot eredményez kettőjük között.

„Ellen és Willem olyan átéléssel és szenvedéllyel alakítják karaktereiket, amit eddig videojátékban még nem láthattunk” – jegyezte meg David Cage, a BEYOND: Two Souls írója és rendezője, aki hozzátette, hogy a főszereplők színészi alakításainak köszönhetően teljesen új élményben lehet részük a játékosoknak.

A BEYOND: Two Soulsban a játékosok Jodie életének legmeghatározóbb momentumait élhetik át, akik a fejlesztői csapat korábbi játékához, a Heavy Rainhez hasonlóan döntéseikkel és cselekedeteikkel befolyásolják az események menetét és a végkifejletet.

„Ez egy remek történet, és az, ahogy a karakter döntései és cselekedetei alapján kibontakozik és változik a cselekmény, egészen elképesztő” – mondta a játékról az Oscar-jelölt színész, Willem Dafoe.

A Quantic Dream fejlesztői csapat a BEYOND: Two Souls alkotásakor egyforma hangsúlyt fektetett a film és a játék készítésére is. A játék története, a csapat által használt új motor, arc-, hang- és testanimációk, kiegészülve a kiváló színészi alakításokkal, teljesen új, valósághű, érzelemmel teli játékélményt nyújt majd a játékosok számára.

A BEYOND: Two Souls 2013 októberében lesz elérhető PlayStation3-on.