Sztárok a Command and Conquer Red Alert 3-ban

Image Híres színészek és színésznők gyűlnek össze szerte a világból, hogy létrehozzák a videojátékok történetének egyik legnagyobb szereplőgárdáját!
A németországi Games Convention sajtótájékoztatóján az Electronic Arts közzétette az idei ünnepi idény várva várt valós idejű stratégiai videojátéka, a Command & Conquer Red Alert 3 csupa sztárt felvonultató stáblistáját.

A Command & Conquer sorozat védjegyéül szolgáló élőszereplős átkötő-filmjeinek főszereplői közt számos és különféle díjnyertes színészt, akciósztárt, sci-fi legendát és feltörőben lévő tehetséget találunk a világ minden tájáról - sőt, vegyes stílusú harcművészeket is!

A Command & Conquer Red Alert 3 szereplői (vezetéknevük kezdőbetűje szerinti ábécé-sorrendben): Gemma Atkinson (az angol Hollyoaks-ból), Tim Curry (Rocky Horror Picture Show, Vadászat a Vörös Októberre), Andrew Divoff (ELTŰNTEK), Kelly Hu (X2, A Skorpiókirály), Jenny McCarthy (Sikoly 3, a Playboy egykori Playmate of the Year-je), Ivana Milicevic (Casino Royale), Jonathan Pryce (A Karib-tenger kalózai), J.K. Simmons (Pókember, Juno), Autumn Reeser (Narancsvidék), Peter Stormare (A szökés, Armageddon), George Takei (Star Trek, Hősök), valamint a versenyszerűen űzött, kevert harcművészet két legismertebb neve: Randy "The Natural" Couture (korábbi UFC nehézsúlyú bajnok) és Gina "Conviction" Carano (veretlen Elite XC harcos, American Gladiators).

- Ez messze a legizgalmasabb színészi gárda, amivel a Command & Conquer élőszereplős filmbetéteinek készítésé során az elmúlt 13 év alatt dolgoztunk - mondta Chris Corry, az EALA ügyvezető producere. - A színészi teljesítmény kalibere, amit a felvételek során láttunk, bizony egyénileg és csoportosan is határozottan magasabbra tette a sorozat történetmesélésének lécét. Igazán izgalmas számunkra, hogy olyan csúcsminőségű produkcióval állhatunk elő, mely színvonalában egy lapon említhető a mozifilmekkel és a tévés sorozatokkal.

- Nem igazán tudtam, mire számítsak, amikor visszatértem, hogy egy videojátékon dolgozzak - mondta Jenny McCarthy a Command & Conquer Red Alert 3 díszletei közt, ahol Tanyát, a szövetséges kommandóst, a Command & Conquer univerzum történetének legnépszerűbb hősnőjét alakította. - Megértettem, hogy a Red Alert 3 nem csupán egy videojáték: megkérdőjelezhetetlen tény, hogy ez egy interaktív mozi. Olyan alkotás, melyben a játékosok mozdíthatják előre a történetet, s melyben az események felpörgése, a cselekmény szálainak kibontása a jól végzett munka jutalma. És ez igazán csúcs dolog!

- Úgy vélem, a videojátékok egyfajta új határvidéket jelentenek a színészeknek, és az élőszereplős megoldás használatával könnyebb kapcsolatba lépni a játékossal, mint a CG vagy animációs technikákkal - mondta az antikommunista amerikai elnököt, Howard T. Ackermant alakító J.K. Simmons a játék díszletei közt. - Az, hogy szerepelhettem egy olyan úttörő játékban, mint a Red Alert 3, melyben élőszereplős felvételeket használunk, s hogy együtt játszhattam Jonathan Pryce-szal, Tim Curry-vel és Peter Stormare-rel, nagyszerű alkalmat kínált némi szórakozásra egy olyan karakterszínésznek, mint én vagyok.  

Azok a rajongók, akik szeretnének még többet látni a Command & Conquer Red Alert 3-ban felvonultatott tehetségből, most megrendelhetik a Command & Conquer Red Alert 3 Premier Editiont - a játék korlátozott példányszámban megjelenő, gyűjtői változatát, mely tartalmaz egy bónusz DVD-t, melyen több mint egy órányi exkluzív tartalom látható, a szereplőkkel készült interjúktól kezdve a játék filmbetéteinek kulisszatitkait felfedő összefoglalóig. A Premier Edition emellett teli van további Command & Conquer Red Alert jósággal: exkluzív többjátékos térképekkel, a fejlesztői csapat stratégiai tippjeivel, a hivatalos aláfestőzenével és egy elkövetkező Command & Conquer játék exkluzív béta-kulcsával.

Azok, akik előrendeléssel már most biztosítják maguknak a Red Alert 3 alapváltozatát vagy a Premier Editiont, kapnak egy speciális ráadáscsomagot is, mely a következőket tartalmazza:
  • Command & Conquer Red Alert 2 - Minden idők egyik legkedveltebb RTS-e!
  • From Fighter to Assassin (Harcosból orgyilkos) - Egy rövidfilm az EliteXC szupersztárról, Gina Caranóról.
  • Premier Edition Sneak Peek (Premier Edition lopott pillantás) - Exkluzív bemutatók: Raising of the Iron Curtain (Felgördül a vasfüggöny), From Pens to Pixels (Tollaktól a pixelekig), Command School (Parancsnoki iskola), és a BattleCast Primetime
  • Red Alert Retrospective (Red Alert visszatekintő) - Visszatekintünk a következőkre: Command & Conquer Red Alert, Command & Conquer Red Alert 2 és Command & Conquer: Yuri's Revenge
  • Exkluzív többjátékos/csetepaté térkép a Command & Conquer Red Alert 3-hoz, a játék megjelenésekor
  • Exkluzív Command & Conquer Red Alert 3 asztali háttérképek