Sleeping Dogs a PS Plus februári kínálatában

Sleeping Dogs

Február 6-tól elérhetővé válik a népszerű akció thriller, a Sleeping Dogs, valamint a kedvezményes árú 90 napos PS Plus előfizetés is. A szolgáltatásra február 6-20. között közel 30%-os árkedvezménnyel, 3000 forintos áron lehet majd előfizetni, a jelenlegi PS Plus előfizetők pedig ezen a kedvezményes áron meghosszabbíthatják a jelenlegi tagsági idejüket.

A Sleeping Dogs egy klasszikus hollywoodi és ázsia mozi stílus ihlette rendőrdráma, amely a nyüzsgő Hong Kong városában játszódik. Egy beépített rendőr, Wei Shen szerepébe bújhatunk, aki a világ egyik legveszélyesebb bandájába, a Hong Kong Triádok közé épül be, hogy belülről felszámolhassa azt. Hogy minél mélyebbre be tudjon épülni, részt kell vennie a banda piszkos ügyleteiben, de úgy, hogy a kilétét ne fedje fel.

A Sleeping Dogs-on kívül a PS Plus előfizetők számára továbbá olyan címek is elérhetővé válnak, mint a Formula 1 stílusú F1 Race Stars, vagy a logikai Quantum Conundrum. Továbbá a PlayStation Vita tulajdonos számára, február 13-tól elérhetővé válik a jövőben játszódó WipeOut 2048 versenyzős játék, illetve a nagy népszerűségnek örvendő Lumines Electric Symphony is, amelyet február 20-tól tudnak elérni a PS Plus előfizetők.

A PS Plus szolgáltatáshoz tartozó 14 alapjáték havonta legalább öt új játékkal bővül majd, ami összesen évi közel 65 játékot jelent a PS3 és a PS Vita konzolokon. A PS Plus előfizetők az ingyen játékok mellett számos játékot kedvezményesen vásárolhatnak meg a PlayStation Store-on.

A leárazások mellett az előfizetők 1 GB tárhelyet is kapnak a felhő alapú tárolási rendszerben (1 GB PS3-ra és 1 GB PS Vita-ra), amelyet a játékmentéseik tárhelyeként használhatnak. Automatikus frissítések, korai béta hozzáférések, exkluzív dinamikus hátterek és PlayStation Network avatarok is mind a PS Plus szolgáltatás részét képezik.

Mivel a PS Plus immár két platformon is elérhető, a PS3 játékosok mellett a PS Vita tulajdonosok is előfizethetnek a szolgáltatásra éves vagy 90 napos előfizetési periódust választva.