SCEE bejelentette a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bundle-t

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) a mai napon bejelentett egy limitált kiadású METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN bundle csomagot PlayStation®4  konzolokra. A csomag 2015. szeptember 1-től lesz elérhető Magyarországon, a METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN szoftver megjelenésével egyidejűleg. A bundle tartalma egy PlayStation 4 konzol, 500GB-s meghajtóval, és egy vezeték nélküli kontroller (DUALSHOCK®4). A konzol és a kontroller különlegessége, hogy kialakítása a játék látványvilágát idézi. Ezenfelül természetesen a METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN DAY 1 EDITION szoftvert is tartalmazza a csomag. A bundle korlátozott ideig, csak bizonyos forgalmazóknál lesz elérhető.

A csomagban található PS4 speciális piros színben, aranyozott részletekkel lesz elérhető, melyet a “Bionic Arm” inspirált. A DUALSHOCK  4 kontroller metál szürke színű, mely Snake fegyverére emlékeztet. A konzolon és kontrolleren is megtalálható a Diamond Dogs – a Snake által verbuvált zsoldos hadsereg – egyedi emblémája. Továbbá a METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN PlayStation®4 Bundle elérhető lesz a 500GB-os, fekete PS4 konzollal is.

Ezzel a limitált kiadású METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN PlayStation®4 csomaggal az SCEE még tovább bővíti a PS4 platform kínálatát.

Termék jellemzők

Termék neve

Limtált kiadású METAL GEAR SOLID V THE PHANTOM PAIN PlayStation®4 Bundle

Megjelenés dátuma

Szeptember  1. 2015

Tartalma

         PlayStation®4 x 1 *Speciális tervezés
500GB-os merevlemez

         DUALSHOCK®4 Vezeték nélküli kontroller x1 *Speciális tervezés

         METAL GEAR SOLID Ⅴ: THE PHANTOM PAIN DAY 1 EDITION for PS4 x 1

         Mono headset x 1

         AC Power x 1

         HDMI  x 1

         USB  x 1

         Nyomtatott anyagok  x 1

Copyright

         ©Konami Digital Entertainment

©Sony Computer Entertainment Inc. All rights reserved.

Design and specifications are subject to change without notice.