Rendkívüli hétvégi akciók a játékpiacon

Save Money

Oké, tisztában vagyok vele, hogy az általam felsorolt áraknál is léteznek sokkal barátságosabb, pénztárcarátibb konstrukciók - de soha nem késő visszatérni a Sötét Oldalról. Főleg, hogy ha ilyen sokan leszünk, egyre kevesebb süti jut mindenkinek... A mostani hétvégén rengeteg újabb, valamint számos régebbi játék vásárolható meg jelentős kedvezménnyel, nem csak digitális formában, de akár poháralátétnek is. Sajnos a Star Wars: The Old Republic csak villámakció keretében volt elérhető, de még így is maradt miből válogatni.

Zárójelben a kedvezmény mértéke látható. Az akcióknak köszönhetően a legtöbb játék ára 15 és 30 USD között mozog, de mindkét irányban előfordulnak kisebb-nagyobb kiugrások.

Rendhagyó módon ismét van Editor's Choice, méghozzá a Good Old Games kínálatából választva. Mint a neve is mutatja, egy nagyon jó kis régi játékot találtunk jóárasítva, amelynek fejlesztése során számos magyar is közreműködött, így még nagyobb örömmel tölt el, hogy 4.99 USD-ért elérhető a Neighbours from Hell két eredeti része.

Steam

Origin

Amazon

Impulse

Gamefly

Gamersgate

Good Old Games