Hírek

Ausztrália kitiltja a GTA: San Andreas-t

E-mailNyomtatásPDF
A különféle tartalmak besorolásáért felelos ausztrál hivatal közleményben jelentette be, hogy a San Andreas videojáték tartalmának alapos tanulmányozása után úgy határozott, megvonja a korábban kiosztott minosítést, azaz a törvények értelmében betiltva ezáltal annak további forgalmazását.
Bővebben...

Madridnak elege lett a GTA: San Andreasból

E-mailNyomtatásPDF
Madrid város hatóságai betiltották a Grand Theft Auto: San Andreas bestseller játék hirdetéseit, arra hivatkozva, hogy az dicsoíti a nok elleni eroszakot. Az egyelore csak PlayStation 2 konzolra elérheto szoftver vezeti az eladási listákat világszerte. A spanyoloknál is több mint félmillió darab kelt el eddig, 33 millió eurót is meghaladó értékben, pedig a játék csak tavaly október 29-én jelent meg.
Bővebben...

Az Electronic Arts kezébe kerültek a Valve játékok kiadási jogai

E-mailNyomtatásPDF
A világ legnagyobb játékfejleszto és kiadó vállalataként számon tartott Electronic Arts több évre szóló együttmuködést írt alá a Half-Life és Counter-Strike sorozatok mögött álló Valve stúdióval. A szerzodés értelmében az Electronic Arts fogja világszerte kiadni a többszörös díjnyertes fejlesztocsapat játékait. Az együttmuködés keretében eloször két PC-s játékot - a Half-Life 2: Game of the Year-t, valamint a Counter-Strike: Source-t - jelentetnek meg, amelyek osz elején kerülnek a boltokba. Ezután következik a Microsoft Xbox konzoljára átkódolt Half-Life 2 kiadása októberben.
Bővebben...

Grand Theft Auto: Csak felnotteknek!

E-mailNyomtatásPDF
A játékprogramok megvásárlását korhatárhoz köto Entertainment Software Rating Board (ESRB) úgy határozott, hogy az utóbbi idok egyik legnépszerubb, ugyanakkor legtöbb vitát kiváltó szoftvere, a Grand Theft Auto: San Andreas mostantól "csak felnotteknek" besorolással kerülhet a boltokba. A döntés azután született, hogy napvilágot láttak olyan információk, melyek szerint a játékban explicit módon ábrázolják a szexualitást, igaz, ezek a részek rejtve voltak a San Andreasban, azonban egy speciális patch-csel elo lehet csalogatni oket.
Bővebben...

Codename: Panzers - Phase Two

E-mailNyomtatásPDF

Nem még nem a bemutatóról van szó... :) Itt olvashatjátok a Stormregion Kft. által elküldött hivatalos sajtóközleményeket.

Bővebben...

Sims 2 - Új kiegészíto osszel

E-mailNyomtatásPDF

Bővebben...

Quake IV.

E-mailNyomtatásPDF

A Yahoo GamesDomain fórumában felbukkantak az elso eredeti Quake 4 képernyomentések, amelyek betekintést nyújtanak a közismert FPS-sorozat következo részének képi világába.

Bővebben...

Need for Speed: Most Wanted

E-mailNyomtatásPDF

Az Eletronic Arts végre kiszivárogtatott egy kis információt is az idén debütáló Need for Speed: Most Wanted címu autós játékáról.

Bővebben...

Half-Life 2 magyarositás

E-mailNyomtatásPDF
Felkerült a Half-Life 2 magyarositása! (A Letöltékesnél találhato. :-))
Bővebben...

Need for Speed: Underground 2 - BUG

E-mailNyomtatásPDF
Sajnos az Underground 2-ben található 1 bug, ami 5 gépbol 3-on elojött. (5 embert ismerek aki addig ejutott és ebböl 3-nál elojött.)
Mielött megnyernénk az utolsó (5.) városrészt, elfogynak a versenyek és nem tehetünk semmit sem. Nem nyitja ki az utolsó részt és egyetlen versenyt sem találunk a térképen. :(
De aggodalomra semmi ok, itt a megoldás!
Bővebben...

68. oldal / 68