2019. Január 20., Vasárnap

Hírek

Elhunyt Colin McRae

E-mailNyomtatásPDF

Mély fájdalommal vettük hírül, hogy Colin McRae, 1995 rali világbajnoka szombaton egy tragikus helikopter balesetben életét vesztette. 

Bővebben...

Heroes of Might & Magic 5 v1.4

E-mailNyomtatásPDF

ImageNemrég kijött a Heroes of Might and Magic 5 címu játékhoz a 1.4-es javítócsomag. A leírás ezen patch változtatásait, javításait tartalmazza magyar nyelven.

(Az eredeti "Readme v1.4" alapján)

Bővebben...

Call of Duty 2 a tévében

E-mailNyomtatásPDF
Image A nagysikeru Call of Duty második részét elég furcsa módon próbálják népszerusíteni. A játékot már korábban is reklámozták már, de most egy tévésorozattal szeretnék meglepni a rajongókat. Az Activision az Egyesült Államokban fogható Military Channellel kötöttek szerzodést, így a játék megjelenésével egy idoben fogják sugározni a sorozatot. A sorozat az akkori történelmi idoszakról és az ottani szereplokrol fog szólni. Az elso adás a Big Red One osztag történetét fogja feldolgozni. A sorozat mellett, még a Call of Duty 2 készítésének werkfilmje is, melyet szintén a Military Channel fog vetíteni.

Megfenyegették az EA igazgatóját!

E-mailNyomtatásPDF

Steve Bené az EA™ igazgatója a napokban felkereste az FBI-t, mivel állítása szerint a Cosa Nostra (az olasz maffia) többször is megfenyegette...

Bővebben...

Zöld Sárkány Legendája

E-mailNyomtatásPDF
Image
 
Elindult új, online szerepjátékunk A Zöld Sárkány Legendája! Regisztráció itt.
Bővebben...

Elkészült a Quake 4

E-mailNyomtatásPDF
Elkészült a Quake 4 PC-s változatának fejlesztése, a játék otóber 18-án már a boltok polcain lehet. A Quake-sorozat történetében most eloször a fejlesztést nem az id Software végezte, hanem a Raven Software, bár az id irányításával. A Doom III motorjára épülo Quake 4 még az idén megjelenik Xbox 360 konzolra is, bár a premier dátumát egyelore nem hozták nyilvánosságra.
Bővebben...

Ausztrália kitiltja a GTA: San Andreas-t

E-mailNyomtatásPDF
A különféle tartalmak besorolásáért felelos ausztrál hivatal közleményben jelentette be, hogy a San Andreas videojáték tartalmának alapos tanulmányozása után úgy határozott, megvonja a korábban kiosztott minosítést, azaz a törvények értelmében betiltva ezáltal annak további forgalmazását.
Bővebben...

Madridnak elege lett a GTA: San Andreasból

E-mailNyomtatásPDF
Madrid város hatóságai betiltották a Grand Theft Auto: San Andreas bestseller játék hirdetéseit, arra hivatkozva, hogy az dicsoíti a nok elleni eroszakot. Az egyelore csak PlayStation 2 konzolra elérheto szoftver vezeti az eladási listákat világszerte. A spanyoloknál is több mint félmillió darab kelt el eddig, 33 millió eurót is meghaladó értékben, pedig a játék csak tavaly október 29-én jelent meg.
Bővebben...

Az Electronic Arts kezébe kerültek a Valve játékok kiadási jogai

E-mailNyomtatásPDF
A világ legnagyobb játékfejleszto és kiadó vállalataként számon tartott Electronic Arts több évre szóló együttmuködést írt alá a Half-Life és Counter-Strike sorozatok mögött álló Valve stúdióval. A szerzodés értelmében az Electronic Arts fogja világszerte kiadni a többszörös díjnyertes fejlesztocsapat játékait. Az együttmuködés keretében eloször két PC-s játékot - a Half-Life 2: Game of the Year-t, valamint a Counter-Strike: Source-t - jelentetnek meg, amelyek osz elején kerülnek a boltokba. Ezután következik a Microsoft Xbox konzoljára átkódolt Half-Life 2 kiadása októberben.
Bővebben...

Grand Theft Auto: Csak felnotteknek!

E-mailNyomtatásPDF
A játékprogramok megvásárlását korhatárhoz köto Entertainment Software Rating Board (ESRB) úgy határozott, hogy az utóbbi idok egyik legnépszerubb, ugyanakkor legtöbb vitát kiváltó szoftvere, a Grand Theft Auto: San Andreas mostantól "csak felnotteknek" besorolással kerülhet a boltokba. A döntés azután született, hogy napvilágot láttak olyan információk, melyek szerint a játékban explicit módon ábrázolják a szexualitást, igaz, ezek a részek rejtve voltak a San Andreasban, azonban egy speciális patch-csel elo lehet csalogatni oket.
Bővebben...

Codename: Panzers - Phase Two

E-mailNyomtatásPDF

Nem még nem a bemutatóról van szó... :) Itt olvashatjátok a Stormregion Kft. által elküldött hivatalos sajtóközleményeket.

Bővebben...

68. oldal / 69