Hírek

Diablo III - képekkel!

E-mailNyomtatásPDF
Diablo 3 Az elmúlt hét egyértelműen az idegeire ment minden magára valamit is adó gamernek... Tudtuk, hogy a Blizzard valami nagyot fog bejelenteni, de mindenki csak találgatott. Szokásosan csak az idegörő várakozás maradt, melyet egyre csak nehezebbé tett a naponta frissülő, és változó Blizzard főoldal.
Bővebben...

Milliónyi létforma a SPORE világában

E-mailNyomtatásPDF
Image A játékosok elképesztő találékonyságáról valószerű és fantasztikus teremtmények serege árulkodik. A világhálót elözönlötték a lépegető barackok, roppant sárkányok és egyéb, szavakkal nehezen leírható teremtmények!
Bővebben...

Battlefield: Bad Company - június 23-tól

E-mailNyomtatásPDF
Készülj fel az aranylázra! A nyár legszenzációsabb akciójeleneteivel idén nem a mozikban fogsz találkozni. Az EA DICE, az Electronic Arts stúdiója bejelentette, hogy a Battlefield: Bad Company június 23-án kerül a boltokba.
Bővebben...

BattleForge - Többszemélyes online küzdelem

E-mailNyomtatásPDF
Image Hozz létre egyedi seregeket és tedd próbára erőidet epikus csatákban az új fantasy témájú, valós idejű stratégiai játékban.
Az Electronic Arts bejelentette a németországi székhelyű, többszörös díjnyertes EA Phenomic Studio új fejlesztését, a BattleForge című játékot, amely egy új, fantasy témájú, valós idejű, online stratégia, ahol saját magad toborozhatod seregedet gyűjthető kártyákkal.

Bővebben...

SPORE Lénylabor június 17-től

E-mailNyomtatásPDF
Image Az ingyenes demó és a megvásárolható teljes verziók sokoldalú kreatív eszköztárat kínálnak az alkotni, játszani, tartalmat megosztani kívánóknak.
Az Electronic Arts Inc. és a Maxis bejelentették, hogy a SPORE Lénylabor ingyenesen letölthető demója és megvásárolható teljes verziója 2008. június 17-én jelenik meg. A SPORE Lénylabor a SPORE rajongói és a kreatív érdeklődésűek számára első alkalommal teszi lehetővé, hogy megtervezzenek egy saját fajt, és azt barátaik számára is elérhetővé tegyék.
Bővebben...

Army of Two

E-mailNyomtatásPDF
Soha ne indulj egyedül a csatába! Megérkezett a harmadik nézetű, kooperációs FPS az EA Montrealtól! Az Electronic Arts bejelentette, hogy az ARMY OF TWO a március hetedikén a boltok polcaira kerül Észak-Amerikában és Európában.
Bővebben...

Mass Effect PC-re

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. tulajdonában lévő, vezető videojáték-fejlesztő BioWare bejelentette, hogy Mass Effect című játékuk, a díjnyertes űrkaland 2008. május 6-án jelenik meg PC-re Észak-Amerikában.
Bővebben...

A Dead Space lesöpri idén a konkurenciát

E-mailNyomtatásPDF
Az új, túlélő horror játéksorozat október 31-én jelenik meg Észak-Amerikában és Európában.
Bővebben...

Összefog a Starbreeze Studios és az EA Partners

E-mailNyomtatásPDF
Az EA Partners bejelentette, hogy a Starbreeze Studios-szal, a The Darkness és a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay díjnyertes fejlesztőivel karöltve, felélesztik az EA egyik legelismertebb játéksorozatát.
Bővebben...

Roncsdarabok röpködtek a szépségek körül

E-mailNyomtatásPDF
"Stresszoldás kipipálva" - összegezte Debreczeni Zita a pénteki roncsderbin szerzett felszabadító élményeit. A barna szépség két barátnőjével, Zimány Lindával és Metzker Vikivel döntött úgy, hogy a feszültségoldás nem mindennapi módját választják.
Bővebben...

A Spore Mac platformon is megjelenik

E-mailNyomtatásPDF
A felhasználók megteremthetik, megoszthatják és kedvükre alakíthatják teremtményeiket a legkisebb amőbától kezdve egészen a a csillagközi hódítókig.
Az Electronic Arts Inc. bejelentette a Macworld Expón, hogy a SPORET az év folyamán Mac platformon is elérhető lesz. A Spore alkotója Will Wright, a páratlan sikerű The SimsT atyja. A SporeT egyedi módon nyújt lehetőséget arra, hogy a nagy képzelőerővel megáldott játékosok felfedezhessék saját belső galaxisuk mélységeit. A játékból a san francisco-i Macworld Expón láthattak ízelítőt, az év folyamán pedig megjelenik személyi számítógépre is.
Bővebben...

66. oldal / 68