2019. Január 20., Vasárnap

Hírek

Az év folyamán két új Battlefield játék jelenik meg

E-mailNyomtatásPDF
Mielőtt újra csatlakoznánk a Bad Company ‘B’ századához, a játékosok visszatérhetnek a második világháborúba a Battlefield 1943-ban.
 
Bővebben...

Az EA és a Starbreeze Studios vadonatúj Jason Bourne játékon dolgozik

E-mailNyomtatásPDF
A Ludlum Entertainment kizárólagos jogot biztosít az EA számára Robert Ludlum művein alapuló videojátékok készítésére.
Bővebben...

Sztárok a Command and Conquer Red Alert 3-ban

E-mailNyomtatásPDF
Image Híres színészek és színésznők gyűlnek össze szerte a világból, hogy létrehozzák a videojátékok történetének egyik legnagyobb szereplőgárdáját!
A németországi Games Convention sajtótájékoztatóján az Electronic Arts közzétette az idei ünnepi idény várva várt valós idejű stratégiai videojátéka, a Command & Conquer Red Alert 3 csupa sztárt felvonultató stáblistáját.
Bővebben...

Mercenaries 2: World in flames

E-mailNyomtatásPDF
Viva Venezuela! A Pandemic Studios, az Electronic Arts stúdiója büszkén jelenti, hogy régen várt akciójátéka, a Mercenaries 2: World in Flames már kapható Észak-Amerikában, és szeptember 5-étől Európában is az üzletek polcaira kerül.
Bővebben...

Tenisz az EA-nál

E-mailNyomtatásPDF
Image Jön valaki teniszezni? - Az EA SPORTS minden tekintetben új, franchise rendszerű játékán érdemes lesz a nagy tenisztornákat lejátszani!
Bővebben...

Diablo III - képekkel!

E-mailNyomtatásPDF
Diablo 3 Az elmúlt hét egyértelműen az idegeire ment minden magára valamit is adó gamernek... Tudtuk, hogy a Blizzard valami nagyot fog bejelenteni, de mindenki csak találgatott. Szokásosan csak az idegörő várakozás maradt, melyet egyre csak nehezebbé tett a naponta frissülő, és változó Blizzard főoldal.
Bővebben...

Milliónyi létforma a SPORE világában

E-mailNyomtatásPDF
Image A játékosok elképesztő találékonyságáról valószerű és fantasztikus teremtmények serege árulkodik. A világhálót elözönlötték a lépegető barackok, roppant sárkányok és egyéb, szavakkal nehezen leírható teremtmények!
Bővebben...

Battlefield: Bad Company - június 23-tól

E-mailNyomtatásPDF
Készülj fel az aranylázra! A nyár legszenzációsabb akciójeleneteivel idén nem a mozikban fogsz találkozni. Az EA DICE, az Electronic Arts stúdiója bejelentette, hogy a Battlefield: Bad Company június 23-án kerül a boltokba.
Bővebben...

BattleForge - Többszemélyes online küzdelem

E-mailNyomtatásPDF
Image Hozz létre egyedi seregeket és tedd próbára erőidet epikus csatákban az új fantasy témájú, valós idejű stratégiai játékban.
Az Electronic Arts bejelentette a németországi székhelyű, többszörös díjnyertes EA Phenomic Studio új fejlesztését, a BattleForge című játékot, amely egy új, fantasy témájú, valós idejű, online stratégia, ahol saját magad toborozhatod seregedet gyűjthető kártyákkal.

Bővebben...

SPORE Lénylabor június 17-től

E-mailNyomtatásPDF
Image Az ingyenes demó és a megvásárolható teljes verziók sokoldalú kreatív eszköztárat kínálnak az alkotni, játszani, tartalmat megosztani kívánóknak.
Az Electronic Arts Inc. és a Maxis bejelentették, hogy a SPORE Lénylabor ingyenesen letölthető demója és megvásárolható teljes verziója 2008. június 17-én jelenik meg. A SPORE Lénylabor a SPORE rajongói és a kreatív érdeklődésűek számára első alkalommal teszi lehetővé, hogy megtervezzenek egy saját fajt, és azt barátaik számára is elérhetővé tegyék.
Bővebben...

Army of Two

E-mailNyomtatásPDF
Soha ne indulj egyedül a csatába! Megérkezett a harmadik nézetű, kooperációs FPS az EA Montrealtól! Az Electronic Arts bejelentette, hogy az ARMY OF TWO a március hetedikén a boltok polcaira kerül Észak-Amerikában és Európában.
Bővebben...

66. oldal / 69