2019. Január 16., Szerda

Hírek

Tripla platinás Vérvonalak

E-mailNyomtatásPDF

Dragon Age BloodlinesA piacvezető BioWare™ játékfejlesztő, az Electronic Arts Inc. stúdiója bejelentette, hogy a Dragon Age™: Vérvonalakból világszerete több mint 3 millió* példányt értékesítettek.

Címkék: bioware | dragon age | electronic arts | vérvonalak

Bővebben...

A Mass Effect 2 a Bioware első idei kasszasikere

E-mailNyomtatásPDF

Mass Effect 240 maximális pontszám. 2 millió eladott példány. A popkultúra új mérföldköve. A BioWare™, az Electronic Arts Inc. részlege ma bejelentette, hogy új játékából, a Mass Effect™ 2-ből a megjelenés hetében világszerte több mint 2 millió példány talált gazdára.

Címkék: bioware | mass effect

Bővebben...

Battlefield Bad Company 2 - Online hadviselés új szinten

E-mailNyomtatásPDF

Battlefield: Bad Company 2A DICE, az Electronic Arts Inc. stúdiója bejelentette, hogy az FPS játékok rajongói a mai naptól elozetes betekintést nyerhetnek az online hadviselés új szintjét képviselo Battlefield: Bad Company™ 2-be.

Címkék: bad company | battlefield | electronic arts

Bővebben...

Már megvásárolható a Rock Band

E-mailNyomtatásPDF
A Harmonix, a világ első számú zenei videojátékokat fejlesztő cége és a Viacom MTV Networks részeként működő MTV Games az Electronic Arts Inc. terjesztési partnerként való részvételével ma bejelentette, hogy a PSP (PlayStation Portable) platformra megjelenő Rock Band Unplugged mai nap kerül a boltokba Észak-Amerikában és Európában.


Bővebben...

A BioWare bejelenti a Mass Effect 2 fejlesztését

E-mailNyomtatásPDF
A nagyszabású science-fiction trilógia sötét hangulatú második fejezete 2010 elején érkezik Windows PC és Xbox 360 platformokra.


Bővebben...

A LITTLEST PET SHOP Spring Nintendo DS változata megérkezett

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts, Inc. márka-adaptációs részlege bejelentette a LITTLEST PET SHOP Spring videojáték megjelenését Nintendo DS platformra. A LITTLEST PET SHOP videojáték sorozat legújabb tagja olyan 6 és 10 év közötti lányoknak szól, akik bővíteni szeretnék LITTLEST PET SHOP gyűjteményüket. 


Bővebben...

Csehországért és Szlovákiáért is felelnek az EA magyar szakemberei

E-mailNyomtatásPDF
Az utóbbi időben sok negatív hírt lehetett hallani az Electronic Arts háza tájáról. A világ vezető interaktív szórakoztató-szoftver cégének magyar és cseh irodája egybeolvad, de ez inkább örömre ad okot, nem pedig szomorúságra. Ugyanis az Electronic Arts két hazai szakemberét is előléptették, így a közép-európai régió kereskedelmi és marketing tevékenységéért is magyar Electronic Arts dolgozó felel.


Bővebben...

A Dead Space univerzum vadonatúj hőssel, történettel és szereplőkkel bővül

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. fellebbentette a fátylat a Dead Space Extraction játékról, mely a díjnyertes Dead Space akció-horrorjátékot készítő stúdió vadonatúj játéka. A Nintendo Wii konzolra fejlesztett Extraction a 2008-as Dead Space játék előzményeit dolgozza fel, azokat az eseményeket, melyek Isaac Clarke küldetéséhez vezettek az USG Ishimurán. A Dead Space Extraction a Wii újszerű és egyedülálló mozgás-irányítását döbbenetes képi világgal ötvözve teremti meg a vérbeli, akciódús horror-élményt!
Bővebben...

A BioWare lerántja a leplet a Dragon Age: Origins hatféle előtörténetéról

E-mailNyomtatásPDF
BioWare legendás Baldur’s Gate játékának szellemi örököse hat különálló szálat sző egyetlen lebilincselő, epikus történetté.

Bővebben...

Az EA és a Hasbro a népszerű Littlest Pet Shop alapán online játékot készít

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. és a Hasbro bejelentették, hogy 2009 őszén a két vállalat egy olyan online szórakoztató és közösségi helyet fog útnak indítani, mely a világszerte népszerű LITTLEST PET SHOP márkán alapul. A Web-alapú LITTLEST PET SHOP ONLINE lehetővé teszi a lányoknak, hogy testre szabhassák kedvenc állatkáikat, játszhassanak velük, sok barátra tegyenek szert és online játékokban, tevékenységekben, valamint eseményeken vegyenek részt.
 
Bővebben...

A boltok polcain a Burnout Paradise The Ultimate Box

E-mailNyomtatásPDF
Világszerte megérkezett az üzletekbe az Electronic Arts Inc. Criterion Games stúdiója által fejlesztett Burnout Paradise The Ultimate Box. A legélvezetesebb társas autós játék különleges kiadásában a játékosok kipróbálhatják a Pass the Pad Party Packet és számos egyéb új tartalmat.
 
Bővebben...

65. oldal / 69