Hírek

A LITTLEST PET SHOP Spring Nintendo DS változata megérkezett

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts, Inc. márka-adaptációs részlege bejelentette a LITTLEST PET SHOP Spring videojáték megjelenését Nintendo DS platformra. A LITTLEST PET SHOP videojáték sorozat legújabb tagja olyan 6 és 10 év közötti lányoknak szól, akik bővíteni szeretnék LITTLEST PET SHOP gyűjteményüket. 


Bővebben...

Csehországért és Szlovákiáért is felelnek az EA magyar szakemberei

E-mailNyomtatásPDF
Az utóbbi időben sok negatív hírt lehetett hallani az Electronic Arts háza tájáról. A világ vezető interaktív szórakoztató-szoftver cégének magyar és cseh irodája egybeolvad, de ez inkább örömre ad okot, nem pedig szomorúságra. Ugyanis az Electronic Arts két hazai szakemberét is előléptették, így a közép-európai régió kereskedelmi és marketing tevékenységéért is magyar Electronic Arts dolgozó felel.


Bővebben...

A Dead Space univerzum vadonatúj hőssel, történettel és szereplőkkel bővül

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. fellebbentette a fátylat a Dead Space Extraction játékról, mely a díjnyertes Dead Space akció-horrorjátékot készítő stúdió vadonatúj játéka. A Nintendo Wii konzolra fejlesztett Extraction a 2008-as Dead Space játék előzményeit dolgozza fel, azokat az eseményeket, melyek Isaac Clarke küldetéséhez vezettek az USG Ishimurán. A Dead Space Extraction a Wii újszerű és egyedülálló mozgás-irányítását döbbenetes képi világgal ötvözve teremti meg a vérbeli, akciódús horror-élményt!
Bővebben...

A BioWare lerántja a leplet a Dragon Age: Origins hatféle előtörténetéról

E-mailNyomtatásPDF
BioWare legendás Baldur’s Gate játékának szellemi örököse hat különálló szálat sző egyetlen lebilincselő, epikus történetté.

Bővebben...

Az EA és a Hasbro a népszerű Littlest Pet Shop alapán online játékot készít

E-mailNyomtatásPDF
Az Electronic Arts Inc. és a Hasbro bejelentették, hogy 2009 őszén a két vállalat egy olyan online szórakoztató és közösségi helyet fog útnak indítani, mely a világszerte népszerű LITTLEST PET SHOP márkán alapul. A Web-alapú LITTLEST PET SHOP ONLINE lehetővé teszi a lányoknak, hogy testre szabhassák kedvenc állatkáikat, játszhassanak velük, sok barátra tegyenek szert és online játékokban, tevékenységekben, valamint eseményeken vegyenek részt.
 
Bővebben...

A boltok polcain a Burnout Paradise The Ultimate Box

E-mailNyomtatásPDF
Világszerte megérkezett az üzletekbe az Electronic Arts Inc. Criterion Games stúdiója által fejlesztett Burnout Paradise The Ultimate Box. A legélvezetesebb társas autós játék különleges kiadásában a játékosok kipróbálhatják a Pass the Pad Party Packet és számos egyéb új tartalmat.
 
Bővebben...

Az év folyamán két új Battlefield játék jelenik meg

E-mailNyomtatásPDF
Mielőtt újra csatlakoznánk a Bad Company ‘B’ századához, a játékosok visszatérhetnek a második világháborúba a Battlefield 1943-ban.
 
Bővebben...

Az EA és a Starbreeze Studios vadonatúj Jason Bourne játékon dolgozik

E-mailNyomtatásPDF
A Ludlum Entertainment kizárólagos jogot biztosít az EA számára Robert Ludlum művein alapuló videojátékok készítésére.
Bővebben...

Sztárok a Command and Conquer Red Alert 3-ban

E-mailNyomtatásPDF
Image Híres színészek és színésznők gyűlnek össze szerte a világból, hogy létrehozzák a videojátékok történetének egyik legnagyobb szereplőgárdáját!
A németországi Games Convention sajtótájékoztatóján az Electronic Arts közzétette az idei ünnepi idény várva várt valós idejű stratégiai videojátéka, a Command & Conquer Red Alert 3 csupa sztárt felvonultató stáblistáját.
Bővebben...

Mercenaries 2: World in flames

E-mailNyomtatásPDF
Viva Venezuela! A Pandemic Studios, az Electronic Arts stúdiója büszkén jelenti, hogy régen várt akciójátéka, a Mercenaries 2: World in Flames már kapható Észak-Amerikában, és szeptember 5-étől Európában is az üzletek polcaira kerül.
Bővebben...

Tenisz az EA-nál

E-mailNyomtatásPDF
Image Jön valaki teniszezni? - Az EA SPORTS minden tekintetben új, franchise rendszerű játékán érdemes lesz a nagy tenisztornákat lejátszani!
Bővebben...

65. oldal / 68