Népszerű játékok a PS Plus októberi kínálatában

Far Cry 3

A PlayStation®Plus októberi felhozatalába olyan izgalmas játékok érkeznek a PlayStation®3 felhasználók számára, mint a Far Cry® sorozat harmadik része, a Giana Sisters: Twisted Dreams vagy éppen a Dragon’s Dogma: Dark Arisen. A PlayStation®Vita tulajdonosok sem fognak unatkozni a most megjelenő Street Fighter® X Tekken®-nek és a Touch my Katamari™-nak köszönhetően.

A Far Cry®3 civilizáción túli vakmerő kalandokat tartogat, amelyek során rejtélyekkel övezett, erőszak és gyötrelem uralta sziget világa tárul fel. A játékos az utazás alatt egy brutális támadás áldozataként fogságba esik, az egyetlen esély a túlélésre a szigetet és furcsa lakosait övező titkok megfejtésében rejlik. A játék októer 22-ig elérhető a PS Plus-on.

A Giana Sisters: Twisted Dreams-ben a játékos Warp Giana varázslatos környezetű álomvilágában teheti próbára ügyességét és fejlesztheti képességeit. A szereplőnek syorsaságra és furfangosságra lesz szüksége ahhoz, hogy képes legyen szembeszállni a bonyolult álmok veszélyeivel. A lendületes kalandjáték december 24-ig elérhető a PS Plus kínálatában.

A Bitterblack félsziget rejtélyes mélységeibe merülhetnek alá a játékosok a Dragon’s Dogma: Dark Arisen-ben, ahol mélyen a föld alatt egy kísértetjárta, halálos titkokat rejtő sötét labirintus húzódik, arra várva, hogy valaki felfedje. Az izgalmakkal teli játék december 24-ig érhető el.

A PS Vita-ra megjelenő Street Fighter® X Tekken® során számos közkedvelt karakter csatlakozik a csapatjáték alapú harchoz. A két legnagyobb verekedős játéksorozat közötti együttműködés végre valósággá vált, és a PS Plus kínálatában október 22-ig elérhető.

A vidám Touch my Katamari™-ban a játékos különböző dolgokat görgethet maga előtt, az apró hangyáktól kezdve, egészen akár az ég felé tornyosuló felhőkarcolókig. A számos extra  kalandot magában rejtő játék október 22-ig elérhető.

Jó hír a PlayStation®4-re váróknak, hogy a készülék megjelenésének napján a PS Plus szolgáltatás is elérhetővé válik az új konzolra, ráadásul olyan izgalmas játékokkal, mint a DRIVECLUB™ PS Plus Edition, és a RESOGUN™. A jelenlegi tagság a PS3 és PS Vita mellett automatikusan érvényes lesz PS4 konzolra is, valamint a PS4 Multiplayer mód is elérhetővé válik a PS Plus tagoknak.

A PS Plus előfizetői a legjobb játékokhoz férhetnek hozzá az év folyamán, ráadásul a PlayStation®Store online áruház kedvezményeire, valamint számos további szolgáltatásra jogosultak.