Már megvásárolható a Rock Band

A Harmonix, a világ első számú zenei videojátékokat fejlesztő cége és a Viacom MTV Networks részeként működő MTV Games az Electronic Arts Inc. terjesztési partnerként való részvételével ma bejelentette, hogy a PSP (PlayStation Portable) platformra megjelenő Rock Band Unplugged mai nap kerül a boltokba Észak-Amerikában és Európában.


A Harmonix és a Foundation 9 Entertainment stúdiója, a Backbone Entertainment együttműködésében készült Rock Band Unplugged az együtt zenélés élményét hozza el a játékosoknak a hagyományos, versengés alapú játékmenet és a Rock Band, valamint a Rock Band2 fő elemeinek kombinálásával. A Rock Band Unplugged játékban a kezek a perifériák, amelyek lehetővé teszik a gitárok, basszusgitárok és a dobok feletti teljes irányítást. Mindezek mellett a játékosok annak teljességében élhetik át az interaktív Rock Band élményt: bejárhatják a világot World Tour (Világturné) módban, csiszolhatják a technikájukat Band Warmup (Beállás) módban, vagy próbára tehetik magukat a valaha létező legextrémebb zenei kihívásban, Band Survival (Túlélés) módban.

A Rock Band Unplugged 41 dalt tartalmaz, köztük 9 teljesen új szerzeményt, amelyek korlátozott ideig érhetőek el, kizárólag PSP platformon. Továbbá, a Rock Band Unplugged PSP rendszeren elsőként alkalmaz a játékba integrált áruházat, amely letölthető tartalmak megvásárlását teszi lehetővé a PlayStation®Networkre építve, és kihasználva a PSP rendszer vezetéknélküli kommunikációs képességeit.