Már elérhető a Crysis 2 többszemélyes demója

Crysis 2

Most, hogy már kevesebb, mint egy hónap van hátra a Crysis 2 – az év egyik legjobban várt játékának – megjelenéséig, az EA és a Crytek örömmel jelenti be, hogy a mai naptól elérhető a Crysis 2 új, többjátékos demója Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer, illetve PC platformokra.

A PlayStation 3 változat hamarosan érkezik. A Crysis 2 dinamikus többszemélyes játékmódja a termékcsalád speciális nanoruhájára alapoz: ez a hipermodern második bőr a játékosokat a harcban emberfeletti képességekkel – erővel, láthatatlansággal és gyorsasággal – ruházza fel.

Az elmúlt hónapban 1,7 millió játékos töltötte le a korábbi többszemélyes demót Xbox 360 platformra. A Crytek az ő visszajelzéseiket is figyelembe véve állította össze az új változatot, hogy a játékélmény még magával ragadóbb legyen.

Az új demó, melyet innen tölthetsz le, összes változata két pályát–„Skyline” és „Pier 17” –, valamint két játékmódot –„Team Instant Action” és „Crash Site” – vonultat fel. A Crysis 2 többjátékos módjának hat mozgalmas és akciódús formája lesz: az Instant Action, a Team Instant Action, a Crash Site, a Capture the Relay, az Extraction és az Assault, melyek a Crytek által aprólékosan felépített New York 12 pályáján játszódnak. A hadjárat során a játékosok 50 rangfokozatot és számos különböző fejlesztést érhetnek el fegyvereikhez és nanoruhájukhoz. A visszatérő játékosok számára taktikai előnyt jelent nagyobb sebességük, erejük és továbbfejlesztett álcázóképességük.

A kritikusokat már meggyőzte a Crysis 2 többszemélyes módja. A Game Informer szerint „a Crytek brilliáns módon használja a nanoruhát az egymás elleni küzdelemben”, az Official Xbox Magazine szerint pedig „az újratervezett harci öltözék és a fegyverzet jóvoltából a Crysis 2 többszemélyes módja merőben újszerű élményt nyújt.”