Május 9-é érkezik Xbox-ra a Minecraft

Minecraft

Április 18-án kezdődik az Arcade NEXT névre keresztelt promóció, melynek keretén belül minden csütörtökön egy új Xbox LIVE Arcade játék lesz letölthető a felhasználók számára. A május 9-ig tartó akció megkoronázásaként az utolsó napon jelenik meg a Microsoft konzoljára készített, roppant fantáziadúsan Minecraft: Xbox 360 Edition névre keresztelt játék. A négy játék közül a Minecraft lesz a legdrágább, 1.600 Microsoft Pontba fog kerülni.

Bár a drága jelenleg relatív, hiszen ez 20 dollárt jelent evilági árfolyamban nézve - a Microsoft Pontoknak pedig hamarosan úgyis annyi.

A Minecraft mellett a Trials Evolution, a Bloodforge és a Fable Heroes lesz elérhető az Arcade NEXT keretén belül, 1200, 1200, valamint 800 Microsoft Pont ellenében.

De vissza a lényegre: az Xbox 360-as Minecraft osztott képernyős multiplayer-rel, valamint egy konzolos/kontrolleres irányításra átszabott felülettel rendelkezik majd a Tutorial mód és az Xbox Live multiplayer támogatás mellett. Ha minden jól megy, cross-platform funkcionalitást is kap majd a játék, azaz a konzolos és a PC-s társadalom akár együtt is játszhat.