Magyar nyelven érkeznek a Varázskönyv legújabb játékai

Sony Wonderbook

Két újabb magyar nyelvű játékkal bővül a tavaly megjelent legújabb PlayStation kiegészítőre, a Wonderbookra™ (Varázskönyv) készült, kifejezetten gyermekeknek szánt videojátékok sora. A kiterjesztett valóság (augmented reality) technológiát használó játékokban a kézzel fogható könyv megelevenedik, a gyerekek pedig a képernyőn maguk is a történetek szereplőivé válnak. November környékén várható a Wonderbook™ kiegészítőre megjelent első játék folytatása, a Harry Potter sorozat írónőjének közreműködésével készült Book of Potions (Bájitaltan), valamint a BBC együttműködésével készült, őskori élővilágot megelevenítő Walking with Dinosaurs (A dinoszauruszok nyomában) is.

Book of Potions – a varázslatok kedvelőinek

A Sony és J. K. Rowling együttműködéséből született Book of Spells (Varázslástan) folytatásában a varázsital-készítés rejtelmeit sajátíthatják el a varázslótanoncok. A Wonderbook™ játékban a Harry Potter™ sorozat alkotójának új karaktere, Zygmund Budge varázsló kísér végig minket egy titokzatos, kihívásokkal teli és izgalmas elvarázsolt kerten. A PlayStation® Move vezérlő eszközeivel mágikus főzeteket készíthetünk, és vidám történeteket élhetünk át.

Walking with Dinosaurs – az időutazóknak

A PlayStation és BBC Worldwide közös munkájának eredményeként az őskori világ és a dinoszauruszok kora elevenedik meg Walking with Dinosaurs Wonderbook™ játékban. A BBC azonos nevű dokumentumsorozatán alapuló dinoszaurusz sétában ősmaradványok darabjait kell összeillesztenünk a továbblépéshez. Utunk során találkozhatunk a történelem legnagyobb és legfélelmetesebb ragadozóival, és bepillanthatunk a vad élet-halál harcok világába.

A Sony Computer Entertainment kiemelten fontosnak tartja, hogy egyre több játék lokalizálva érkezzen a magyar piacra. A PlayStation idei felhozatalában magyar nyelven kerül forgalomba a legendás autósverseny szimulátor legújabb része, a Gran Turismo®6, valamint az ősz egyik legizgalmasabb thrillerének ígérkező Beyond: Two Souls is.