Lépj be februárban ingyen az online játékok különleges világába

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bejelentett egy olyan megismételhetetlen ajánlatot, amely minden PlayStation®4 (PS4™) tulajdonos számára kihagyhatatlan lehetőség. Az SCEE ezen a hétvégén, február 13-án reggel 06.00-tól február 16-án reggel 06.00 óráig ingyenes hozzáférés biztosít a PlayStation®4 tulajdonosok számára, hogy kipróbálhassák a PlayStation®Plus (PS Plus) szolgáltatásait.

Ez egy páratlan lehetőség minden PS4 játékos számára, és mivel feliratkozásra sincs szükség, így kár lenne kihagyni ezt a remek alkalmat. Vidd a játékélményt egy magasabb szintre, és élj át felejthetetlen multiplayer szórakozást ezen a hétvégén. Játssz olyan nagy címekkel, mint a Destiny®, Far Cry 4®, Grand Theft Auto V™ és a EA SPORTS™ FIFA 15*. Az ingyenes Online Multiplayer segítségével a PS Plus tagok kipróbálhatják a Share Play funkciót is. Használatával segíthetünk egy bajbajutott barátunk helyett leküzdeni egy nehéz küldetést, de akár meg is hívhatjuk barátainkat, hogy csatlakozzanak be a játékba, még akkor is, ha ők nem rendelkeznek vele.

Már több, mint 10.9 millió felhasználó élvezi ki a PS Plus tagság lehetőségeit, mint például a PS4-en történő online multiplayer szolgáltatást.

Ezen kívül a PS Plus tagok ingyen tölthetnek le havi kettő PS4, PlayStation®3 és PlayStation®Vita játékot, és aktív előfizetés teljes ideje alatt bármikor játszhatnak velük – ez csak a PS4 tulajdonosok esetében évi 24 játékot jelent!  Az elmúlt időszakban olyan címek szerepeltek az ingyenesen elérhető játékok között, mint az Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition és az Infamous First Light. Továbbá a PS Plus tagsággal rendelkező játékosok élvezhetik a PlayStation®Store hatalmas akcióit, illetve exkluzív hozzáférést kapnak egy felhő alapú tárhelyhez, ahová a játékok mentett állásait tölthetik fel, mindössze havi 1250 Ft-ért**. A spórolást szem előtt tartva a felhasználóknak lehetőségük van három hónapos előfizetésre 4999 Ft-ért, vagy éves előfizetés rendelésére 14999 Ft-ért.

További információkat a PS Plus szolgáltatással kapcsolatban a http://hu.playstation.com/ olvashatsz.

* Ez a lehetőség hozzáférést biztosít a PS4 online multiplayer szolgáltatáshoz, ha a játékosoknak van egy saját listája azokról a játékokról, amellyel online szeretnének játszani.
* 2015. január 2-tól
** Az árak országonként eltérőek lehetnek