Legendás címek a PS Plus augusztusi kínálatában

Need for Speed Most Wanted

A Need for Speed™Most Wanted-del a sebesség és a luxusautók megszállottjai ismét padlógázzal száguldhatnak a pályán, hogy legyőzzék a riválisokat és maguk mögé utasítsák a könyörtelen zsarukat. A leleményesek a titkos utakat és búvóhelyeket megismerve, újabb és újabb autókba átülve mindig mások előtt járhatnak egy lépéssel. A legendás játék augusztus 28-ig lesz elérhető a PS Plus kínálatában.

A népszerű Mafia második része is a PS Plus augusztusi kínálatát bővíti majd. Az Empire Bay nevű város utcáin játszódó történet során a játékos Vito Scaletta és barátja, Joe akcióit élheti át, akik mindent megtesznek azért, hogy bizonyítsanak a maffiának, és a család teljes jogú tagjává váljanak. A nem mindennapi történeteket átélve a játékos betekintést kap a maffia életébe.

A Spec Ops: The Line egy provokatív modern katonai PS3 játék, amely a szereplőket nehéz, emberi életeket befolyásoló döntési helyzetek elé állítja, komoly erkölcsi kérdésekkel. A Dubai lerombolása után játszódó történetben a pusztítás túlélőiért küldött csapattal tarthat a játékos.

A hősies LEGO kaland, a LEGO® The Lord of the Rings az egész családnak izgalmas és szórakoztató lehet. A játék a klasszikus trilógia történetét humorral és számos különleges LEGO játékkal egészíti ki, így valóban minden korosztály számára érdekes kaland.

A When Vikings Attack™ egy kis időutazásra invitálja a játékosokat – akár Mulitplayer módban is. Az angliai viking-invázió során bármilyen mozdítható tárgyat az ellenség bántalmazására használhatnak a polgárok. Természetesen a vikingeknek ugyanaz a céljuk, mint a helyi lakóknak: az utolsó ellenfél elpusztítása. A fizikai bántalmazások mellett a tervezés és a cselszövés is célravezető az ellenfél legyőzésében.

A PS Plus előfizetői a legjobb PS3 és PS Vita játékokhoz férhetnek hozzá az év folyamán, ráadásul a PlayStation®Store online áruház kedvezményeire, valamint számos további szolgáltatásra jogosultak (többek között a 2 GB-os felhő alapú tárhelyre). Az előfizetők hamarosan a PS4 extráit is kihasználhatják.