Karácsonyi Play Store akciók

Android Games

A Rovio mellett számos cég döntött úgy, hogy nevesebb játékait valamilyen kedvezménnyel kínálja az Androidos játékosok számára. Persze nem mondom azt, hogy ezek közül mindegyik megéri még akár a csökkentett árát is, elvégre az Electronic Arts messze földön híres arról, hogy képtelen normálisan portolni a játékait. Ennek ellenére a Need for Speed SHIFT most csak 3 dollárba kerül.

Szintén az EA égisze alatt jelent meg a TETRIS, amely most 2 dollárért lehet a miénk.

De térjünk rá a HandyGamesre, akik igazi kiárusítást tartanak. Először is itt van nekünk a Farm Invasion USA - Premium, ami egy nagyon elmeroggyant és zseniális játék, 1 dollárért pedig kötelező. A Clouds & Sheep Premium valószínűleg inkább hölgy olvasóink fantáziáját mozgatja majd meg, szintén 1 dollárért. A kiadó akciós ajánlatai itt még messze nem értek véget, íme a teljes lista:

Sintén akciós Deni egyik kedvenc játékának, a Cut the Rope: Expermints HD változata. Ha azonban inkább a versenyszellemünket szeretnénk kiélni akkor a Speedway GP 2012-t ajánljuk, szintén 1 dollárért. Inkább a motorcsónakokat preferálod? Semmi gond, a Riptide GP szintén 1 dollárért érhető el jelenleg!

Végült, de nem utolsó sorban a vonatok szerelmesei sem maradnak játék nélkül: a Trainz Simulator segítségével teljeskörű szimulációt élhetünk át, miközben egyik állomásról a másikra robounk. Szintén az N3V Games gondozásában jelent meg a HEIST The Score, amely a hét végéig akciós.